Arada kaldım ne yapmalıyım

fikirteatisi01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
26
3
1
Kayseri
Yakın bir tarihte en yakın arkadaşımın düğünü var. Bu arkadaşım benim iyi ve kötü her anımda yanımda olsu. Babam vefat etti üniv. Deydik. Sınav dönemi olmasına rağmen benimle birlikte geldi 10 gün boyunca kaldı o zor zamanda herşeye yardımcı oldu. Nikahım oldu mardinden çıktı geldi, düğünüm oldu annesini aldı geldi. Şimdi onun düğünü ile aynı tarihte eşimin kyzeninin düğünü var. Ben kesinlikle arkadaşımın tanında olmak istiyorum. Fakat eşim kayınvalidem filan kendi düğünlerinde bulunmamı istiyorlar, bunu da yadırgamıyorum ama benimde en kıymetli dostum var ortada. Diyorlarki 1 gün önce kınasında bulun ertesi gün kusura bakma de bizim düğüne gel. Bense arkadaşımın yanında bulunmak istiyorum. Ona olan vefa borcum var, evlendim diye bu yarım elma gönül alma gibi yapmak istemiyorum. Eşime nasıl bir açıklama yapıp huzursuz olmadan bu işi halledeceğimi bilemiyorum. Sizce ne yapmalıyım

haklısın arkadaşının yanında olmalısın bunları aynen söyle birde düğünü olan eşinin kızkardeşi falan değil kuzeniymiş baban vefat ettiğinde vs.geldiğini söyledin mi hepsini

Boyle arkadsi kusturme canim inan az bulunuyor gitmessen cok ayip olur asla onu bu gununde birakma eşinle kv gitsinler ne var bunda anlamadim

Eşim benden ayrı kalmaya pek dayanamaz. Anneme gittiğimde bile kalamıyorum eşim yanımda yoksa.bir gün kalayım dedim tavır yaptı.. Şimdi de bensiz düğünde olmanı istemiyorum diyor. Arkadaşımında benim için neler yaptığından bahsettim ona. Çok üstünede gidip inatlaştırmak da istemiyorum. Uygun bi zaman bekliyorum tekrar konuşmak için

bence kesinlikle gitmelisin.. Dost zor bulunan bir nimet (bu devirde)
o mutlu gunundede gözlerinin seni arayacagına emının. O dostun gözlerini aratma derim ben :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…