arada kaldım resmen :(

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
merhaba arkadaşlar, buraya sık konu açıyorum ama anlatcak kimsem yok :19: çok yakın bi arkadaşım var 7 yıldır arkadaşız çok güvenirim erkek arkadaşımla ilgili olumsuz mesaj attı aa sevgilin fakir nasıl evlenirsin ayrıl gitsin diye bende kızdım üzerine vazife olmadığını söyledim barıştık hallettik aramızda ama bu msji sevgilim gördü:26: o günden beri sinir oluyor arkadaşıma, benim zaten çok görüştüğüm güvendiğim 2 arkadaşım var biri yurt dışında biride o, sevgilim o kızla görüşmemi istemiyormuş, tartıştık baya...

geçenlerde düğüne gitmiştik o arkadaşım sevgilim ve ben... arkadaşım eteğin açılmış dedi bende güldüm aa ayşe 2.sevgilim sanki dedim... 1 tane bira içecektm o kız arkadaşım içme boşver dedi ama ben içtim yani bana karışmasına izin vermediğim halde sevgilim bunları başıma kaktı bütün gün o nasıl karışır o kim ben karışmıyorum dedi resmen beynim ağrıdı.. anlayacağınız hayatıma karışmayan yok:19: ben çok safım sanırım herkes benden yüz bulmuş

erkek arkadaşımla küsüz bana ayşenin kuzusu dedi(kızın adı ayşe olsun) git onun yanına dedi çocuk gibi laflar üzgünüm zaten 2 arkadaşım vardı sevgilim onuda istemiyormuş... ama kız eskisi gibi değil sevgilin ii çocukmuş tanıyınca anladm diyor sevgilimde yalakalık yapıyor diyor... erkek arkadaşıma dedimki o benim arkadaşım istemiyosan senle onu bi araya getirmem ama yine tartışmaya devam etti...derdi o kızla görüşmemem

yanlışlar yanlışları getirmiş.. öncelikle hayat senin hayatın kimse bu kadar müdahale etme hakkına sahip değildir.. belki iyiliğini istiyor arkadaşın olabilir ama tavsiye farklı yönlendirme farklıdır.. bu ikisini iyi ayırt etmek lazım.. :20: durması gerektiği yeri arkadaşına hatırlar.. ikincisi de asla bi erkek için arkadaşından vazgeçme... garantin yok... 7 yıllık arkadaşlığını bi erkek için attın diyelim... o erkek de seni bıraktı diyelim.. sen yalnız kalmış olucaksın.. ben yaşadım... ve çok pişman oldum.. ikisi arasındaki dengeyi kurmak sana düşüyor.. hiç olmazsa madem tatsızlık var, aynı ortama sokma onları olur biter.. :34:

yanlışlar yanlışları getirmiş.. öncelikle hayat senin hayatın kimse bu kadar müdahale etme hakkına sahip değildir.. belki iyiliğini istiyor arkadaşın olabilir ama tavsiye farklı yönlendirme farklıdır.. bu ikisini iyi ayırt etmek lazım.. :20: durması gerektiği yeri arkadaşına hatırlar.. ikincisi de asla bi erkek için arkadaşından vazgeçme... garantin yok... 7 yıllık arkadaşlığını bi erkek için attın diyelim... o erkek de seni bıraktı diyelim.. sen yalnız kalmış olucaksın.. ben yaşadım... ve çok pişman oldum.. ikisi arasındaki dengeyi kurmak sana düşüyor.. hiç olmazsa madem tatsızlık var, aynı ortama sokma onları olur biter.. :34:

öyle olmuyor işte canm dendeyi kuramıyorum erkek arkadaşım benden ayrıl diyen biri nasıl arkadaşın olur diyor...ama o kızlada arkadaşlığımıza kıyamam :18:

Böyle bişiyi bende yaşadım ama erkek arkadaşımla değil ünideki sınıf arkadaşlarımla.
Aynı evi paylaştığım kız arkadaşımla hiçbi zaman anlaşamadılar.
Merve diyeyim merve her zaman aynı sofrada yemek yememizi yada bir yere gidileceğinde birlikte gitmemizi tercih ederdi.
Sınıftakiler de sen bize zaman ayırmıyorsun o seni yönetiyor vs baya tartışma yaratmaya çalıştılar.
Tabi ben izin vermedim böyle bir olaya. Her ortamda onları bir araya getirmeye çalıştım. Sonra birbirlerine çok ısındılar hatta yanlıs tanıdıklarını söylediler.
Öylece kapanmıstı o konu.
Arkadasının söylediği patavatsızlık olmuş doğru. sen mesajı görünce o anlamda demek istememiş falan filan kıvırsaydın keşke.
Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok o konudada sevgilin hakkı.
Bikaç kez bir araya getir bir de sevgiline hep güzel anılarından bahset. kız arkadasının sana destek olduğunu falan filan. Ancak o şekilde aradaki sıcaklığı kurabilirsin.
Umarım anlatabilmişimdir.

öyle olmuyor işte canm dendeyi kuramıyorum erkek arkadaşım benden ayrıl diyen biri nasıl arkadaşın olur diyor...ama o kızlada arkadaşlığımıza kıyamam :18:

dengeyi kuramıyorsan problem devam edecek.. ve sen arada kalmaya devam edeceksin... tatlı dille işlemeye çalış sevgilini arkadaşına karşı.. onunla ilgili güzel iyi şeylerden bahset...

denedim kızlar çok denedim ama çok inat erkek arkadaşımlada 5 yıldır arkadaşız ama 1,5 2 yıldır çıkıyoruz sevmediğini sevmiyor o kız arkadaşım ne yapsa ters anlıyor böye işte:19:

biz kızlar "genelde" yakın arkadaşlarımızın tavsiyelerine önem veririz,
ilişkimizle ilgilide onlarla çok şey paylaşır, akıl alırız gerektiğinde..
erkekler bunun farkında..
ama yine "genelde" erkekler bizim tam aksimize ilişkilerinden arkadaşlarına asla bahsetmezler..
bizim bahsetmemizide itici ve garip bulurlar..
bende çok kavga ettim zamanında bu arkadaş meselesinden dolayı..
arkadaşımdır, bırakmam, herkesin yeri ayrı dedim..
sonunda haklı çıktı..
bence kız arkadaşınız ne kadar yakında olsa, hayatınıza bu denli müdahale etmesine izin vermeyin..
özellikle ilişkiniz konusunda..
ve bu saatten sonra yapmanız gereken şey artık onları bir araya getirmemek..
zaten zamanla eliniz mahkum birini tercih ettiğinizi göreceksiniz..

ama yine "genelde" erkekler bizim tam aksimize ilişkilerinden arkadaşlarına asla bahsetmezler..
sonunda haklı çıktı..
bence kız arkadaşınız ne kadar yakında olsa, hayatınıza bu denli müdahale etmesine izin vermeyin..

haklısınız erkek arkadaşım arkadaşlarına bizle ilgili bişey anlatmaz bile; o yüzden değerli arkadaşın diyip duruyor :43:

arkadaşım facebookta sevgilimle beni fotoma yorum yapmış çok güzel profile koysana diye sildim hemen erkek arkadaşım fırsat bulcak yoksa bunada mı karışıyo diye:26:

haklısınız erkek arkadaşım arkadaşlarına bizle ilgili bişey anlatmaz bile; o yüzden değerli arkadaşın diyip duruyor :43:

bide şu açıdan bak, kız arkadaşının o zamanında yaptığı yorum gerçekten çok acımasızca..
şimdi erkek arkadaşına artık ne desen boş..
o yorumun üzerine biraz zor kız arkadaşına karşı anlayışlı olması..
ben böyle uzun bi dostluk hiç yaşamadım hayatımda, aranızdaki samimiyeti bilemem..
ama arkadaşının söyledikleri gerçekten fazla irite edici..
bu olayda biraz erkek arkadaşına hak vermek durumundayım..
onun bi arkadaşı senin hakkında bu tarz yorumlar yapsa, sonradan ısınır mıydın o kişiye..
ben ısınamazdım açıkçası...

bide şu açıdan bak, kız arkadaşının o zamanında yaptığı yorum gerçekten çok acımasızca..
şimdi erkek arkadaşına artık ne desen boş..
o yorumun üzerine biraz zor kız arkadaşına karşı anlayışlı olması..
ben böyle uzun bi dostluk hiç yaşamadım hayatımda, aranızdaki samimiyeti bilemem..
ama arkadaşının söyledikleri gerçekten fazla irite edici..
bu olayda biraz erkek arkadaşına hak vermek durumundayım..
onun bi arkadaşı senin hakkında bu tarz yorumlar yapsa, sonradan ısınır mıydın o kişiye..
ben ısınamazdım açıkçası...

asla ısınmazdım hayatımızdan çıkmasını isterdim ki erkek arkadaşımda böyle istiyor; biliyorum kız arkadaşım hatalı ama onu silmek istemiyorum benim çok arkadaşım oldu ama haytta güvendiğim sadece 2 arkadaşım :19:

asla ısınmazdım hayatımızdan çıkmasını isterdim ki erkek arkadaşımda böyle istiyor; biliyorum kız arkadaşım hatalı ama onu silmek istemiyorum benim çok arkadaşım oldu ama haytta güvendiğim sadece 2 arkadaşım :19:

en iyisi erkek arkadaşına fazla bahsetme kız arkadaşından, hayatında yokmuş gibi..
kız arkadaşınında bu kadar cüretkar konuşmasına müsade etme, ne kadar yakında olsanız bi tarafta senin seviyorum diyerek hayatına aldığın bi insan var,
kız arkadaşının buna saygı duyması ve böyle fakir, ayrıl ondan vs gibi yorumlar yapamaması gerek..
bide ikisini bir araya getirmemeye çalış..
bi süre sonra belki biraz değişir erkek arkadaşının düşünceleri yumuşar..

en iyisi erkek arkadaşına fazla bahsetme kız arkadaşından, hayatında yokmuş gibi..
kız arkadaşınında bu kadar cüretkar konuşmasına müsade etme, ne kadar yakında olsanız bi tarafta senin seviyorum diyerek hayatına aldığın bi insan var,
kız arkadaşının buna saygı duyması ve böyle fakir, ayrıl ondan vs gibi yorumlar yapamaması gerek..
bide ikisini bir araya getirmemeye çalış..
bi süre sonra belki biraz değişir erkek arkadaşının düşünceleri yumuşar..

umarım değişir çok teşekkür edeim yardımınız için

sonunda haklı çıktı..

söylediklerin çok doğru canım.Bende yaşadım bu durumu.
Yakın arkadaşım sevgilimden hiç hoşlanmıyordu ve ilk başlarda ben onunla herşeyimi paylaşırdım ama anladımki hataymış.Mesela sevgilin seni üzücek bişi yapar kızarsın küsersin sonra barışırsın unutursun ama arkadaşın bunu unutmaz işte.Ona anlattıkların gün gelir de yüzüne vurulur ki vuruldu yani yaşadım bu olayı.Bana şunu bile dedi sen onuna mutlu olmucaksın ilerde evlenince ben biliyorum dedi.Ki sevgilim hayatını bana adamış biri.Ama ayrılma sen ona bağlandın da demişti.
Onun bu tavrı yüzünden zaten ne bişeyimi paylaşıyorum ne de görüşmek istiyorum onunla.Yaşanılanlara saygı gösterilmeli bence.
Neyse canım sana tavsiyem illa sevdirtmeye çalışma birini birine.Zaten sevmek zorunda da değiller.
Arkadaşının hayatına karıştırtma gerçi kimsenin karışmasına izin verme canım.Herkes yerini bilerse ona göre davranır sen de kimsenin seni üzmesine izin vermemiş olursun.
Sevgiler =)

Yakın arkadaşım sevgilimden hiç hoşlanmıyordu ve ilk başlarda ben onunla herşeyimi paylaşırdım ama anladımki hataymış.Mesela sevgilin seni üzücek bişi yapar kızarsın küsersin sonra barışırsın unutursun ama arkadaşın bunu unutmaz işte.Ona anlattıkların gün gelir de yüzüne vurulur ki vuruldu yani yaşadım bu olayı.Bana şunu bile dedi sen onuna mutlu olmucaksın ilerde evlenince ben biliyorum dedi.Ki sevgilim hayatını bana adamış biri.Ama ayrılma sen ona bağlandın da demişti.
Onun bu tavrı yüzünden zaten ne bişeyimi paylaşıyorum ne de görüşmek istiyorum onunla.Yaşanılanlara saygı gösterilmeli bence.
Neyse canım sana tavsiyem illa sevdirtmeye çalışma birini birine.Zaten sevmek zorunda da değiller.
Arkadaşının hayatına karıştırtma gerçi kimsenin karışmasına izin verme canım.Herkes yerini bilerse ona göre davranır sen de kimsenin seni üzmesine izin vermemiş olursun.
Sevgiler =)

teşekkürler canm sanırım biz kızlar gerçektende kız arkadaşlarımızla bazen araya mesafa koymayı başaramıyoruz...ama erkekler bunu başarabiliyor

teşekkürler canm sanırım biz kızlar gerçektende kız arkadaşlarımızla bazen araya mesafa koymayı başaramıyoruz...ama erkekler bunu başarabiliyor

Evet canım erkekler anlatsa bile erkek arkadaşlarına kız arkadaşları hakkında bişi demesine izin vermiyorlar.Sevgilim biri benim hakkımda bişi dese o insanla konuşmaz bi daha.
Mesafeli davranmak lazım en yakının bile olsa.

Sevgiler =)

evet önemli bi nokta;
sevgilinle barışıyosun esikisi gibi çifte kumru oluyosun ama kız arkadaşınla öyle olmuyo..
ben kimi gördüysem, arkadaşlığını bitirdi bu güne kadar..
galiba aşkımıza yenik düşüyoruz kız milleti olarak :1:

evet önemli bi nokta;
sevgilinle barışıyosun esikisi gibi çifte kumru oluyosun ama kız arkadaşınla öyle olmuyo..
ben kimi gördüysem, arkadaşlığını bitirdi bu güne kadar..
galiba aşkımıza yenik düşüyoruz kız milleti olarak :1:

bitmese bile eskisi gibi olunmuyor soğuk, tavırlı laf sokmaya çalışmalar gibi bi muhabbet oluyor.Ki o anlattığın arkadaşın gidip de yakın arkadaşlarına da anlatıyorlar ve sonuç olarak tanımadIğın insanlar senin özelini biliyor.Hatta eğer arkadaşlarının arkadaşlarıyla samimiysen onlar da sana karşı bi tavır içine girebiliyorlar.Çok rahatsız edici bi durum.
Ne gerek var anlatmaya.Bi söz vardır 'Söyleme derdini dostuna o da gider söyler dostuna.'

bitmese bile eskisi gibi olunmuyor soğuk, tavırlı laf sokmaya çalışmalar gibi bi muhabbet oluyor.Ki o anlattığın arkadaşın gidip de yakın arkadaşlarına da anlatıyorlar ve sonuç olarak tanımadIğın insanlar senin özelini biliyor.Hatta eğer arkadaşlarının arkadaşlarıyla samimiysen onlar da sana karşı bi tavır içine girebiliyorlar.Çok rahatsız edici bi durum.
Ne gerek var anlatmaya.Bi söz vardır 'Söyleme derdini dostuna o da gider söyler dostuna.'

evet gerçekten erkekler ilişkilerini anlatmayarak en doğrusunu yapıyolar..
bide kız milleti olarak hepimiz, dışarıdan ilişkiler hakkında öyle konuşmaya yorumlar yapmaya bayılırız gerekli gereksiz :27:
o yüzden en güzeli ilişkini yanlızca erkek arkadaşınla yaşamak..
gerçi bi süre sonra, etrafında arkadaş kalmıyo çünkü herşeyin o oluyo..
aman yaa zor işler bunlar :26:

Back
X