üniye yatay geçişmi yapcaksın cnm :26::26:
bilmiyorum sanki ben kendimi düşünüyormuşum gibi hissediyorum sırf orası güzel diye :96: ama annem falan gerçekten özlüyo üzülüyo ben gidince bir de diyorum işte onları üzmiyim geliyim diye ama hala bi karar veremedim :44:
bilmiyorum sanki ben kendimi düşünüyormuşum gibi hissediyorum sırf orası güzel diye :96: ama annem falan gerçekten özlüyo üzülüyo ben gidince bir de diyorum işte onları üzmiyim geliyim diye ama hala bi karar veremedim :44:
Kendini düşüneceksin tabi. Doğru olanda bu. Ailen hep senin yanında olmayacak bunu unutma. Hayatın için ilerki yaşamın için senin için neresi daha iyiyse onu uygula. Her aile çocugunun yanında olmasını ister, özler ama üzerinde baskı kurmalarınada izin verme. Sırf özlüyorlar diye yanlarında olmanı istiyorlarsa onlarda kendilerini düşünüyordur. Bencillik bence. Ama yok onların yanında olman daha iyi olacaksa şartlar daha iyiyse geleceğini iyi yönde etkileyecekse git tabiki.
ay tabiki gerçekten özler anne bu sahtedenmi özlicek.:)))alışır zamanlaaa rutinleşir hatta...hem alışmışın okula şimdi zart diye değiştir ortam arkadaşlar alışma süresi derslerini bile etkiler..ben sana diyim.birde istemiyorsun üstüne istesen hadi neyse..derslerin de iyiymiş daha ne ama gene söylüyorum ogeçiş yapıcağın üniversite daha iyiyse hemen geç derim
yok sadece özlüyorlar diye istemiyorlar buradaki üniversitede iyi arada pek fark yok diyorlar o yüzden
Orasıda bulunduğun yere göre iyiyse + senin şehir dışında olman maddi durumunuzu çok etkiliyorsa + şehir dışında ailenden ayrı olmaya alışamadıysan geç yani ne diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?