arada kaldim

apelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
398
8
118
- Yurtdışı
herkese selamlar
Arkadaslar cok moralim bozuk anlatmak ve danismak istiyorum
Simdi benim esim 5 yildir calistigi ve guzel de para kazandigi yerden istifa etti.
Sebep patronlarin adiligi ve hicbir zaman eline tam maasinin gecmeyisiydi
Isten cikarken kasada biriken maasi vermedi bazi sebeplerden dolayi
Neyse toplandik baska sehre geldik burda kendisi is kuracakti ama ortak denen adam paraya bir makine almis bizden habersiz
Ve o makine hala satilmadi 10 aydir
Sikintidamiyiz biraz evet cunku kira yuksek
Kres parasi v.s
Bugun babam aradi konustuk falan bir anda ses gitti
O beni kapatti zanetti ve anneme .... kufur ediyor guzel kazandigi yerden cikti simdi surunuyor
gibi laf etti.
Ben sok oldum cunku bunu babamdan beklemiyordum
10dak sonra annemi aradim dedim ki
Anne herseyi duydum ben bugune kadar sizden bir kurus istedim mi sikayet ettim mi
Ne diyor babam boyle kirildim dedim.
Annem ya merak ediyoruz sizi v.s dedi kapadi
En kotusu esim duymus bunlari anlat anlat diye zorlayinca anlattim
Ama babamin kufur ettigini soylemedim
Esim cok sever babami bir de cok bozuk morali issizlikten ayip etmis dedi cok kirildi o da
Simdi nasil duzeltirim durumu babam ararsa ne diyecem
Esimde dargin nasil hareket edecegimi bilmiyorum
Babamin oyle demesi cok zoruma gitti isinden ayrilmak zorunda kaldigini herseyi biliyor
Tamam merak eder de ama ne bileyim boyle diyecegini tahmin etmiyordum

bazen 3 maymunu oynamak gerekir...

eşine,babanın kötü bi niyeti olmadığını,sadece sizi düşündüğü için panikleyip böyle konuştuğunu,bi sıkıntınız olursa her zaman destek olmak istediğini felan söylersin..unutur eşiniz üzülmeyin..

ve babalar evlatları için endişelenip,bazen olmadık şeyler konuşabilirler.:34:

bazen 3 maymunu oynamak gerekir...

eşine,babanın kötü bi niyeti olmadığını,sadece sizi düşündüğü için panikleyip böyle konuştuğunu,bi sıkıntınız olursa her zaman destek olmak istediğini felan söylersin..unutur eşiniz üzülmeyin..

ve babalar evlatları için endişelenip,bazen olmadık şeyler konuşabilirler.:34:
[/QUOTE

Cevabiniz icin tesekkur ediyorum
Umarim esim unutur
Kin tutan birisi degildir
Keske telefonu kapatsaydim

babanıza hiç kızmayın. bir erkek evi geçindirmek zorunda elindeki işi bırakmadan kendini güvence altına alması gereken ortagı da iyi degilmiş baksanıza size sormadan makineler almış zor durumda kalınca siz aileniz üzülecek kocanız aklını başına toplasın işte. hazıra dağ dayanmaz bir süre sonra geçim sıkıntısına düşersiniz. ailenizde siz istemeseniz bile sizleri düşünüyordur onlara da hak verin

babanıza hiç kızmayın. bir erkek evi geçindirmek zorunda elindeki işi bırakmadan kendini güvence altına alması gereken ortagı da iyi degilmiş baksanıza size sormadan makineler almış zor durumda kalınca siz aileniz üzülecek kocanız aklını başına toplasın işte. hazıra dağ dayanmaz bir süre sonra geçim sıkıntısına düşersiniz. ailenizde siz istemeseniz bile sizleri düşünüyordur onlara da hak verin

Tabii ki hak veriyorum ama kufur ederek konusmasina uzuldum
Esim cok sorumluluk sahibidir yeri geldi depoda hamallik yapti hic
gocunmadi bile
Sansini denemek istemisti belki kendi isini kurarim diye
Maasa calisacaksa is bulunur diye dusunuyorum
Boyle gecis donemi gibi bisey yasiyoruz su an

Back
X