• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada Kaldim..

Anladigin icin cok tesekkur ederim.
Evet uvey annelik felan yapmaz asla yapmiyorda , esine sadece azcik sitem etmis hani onceden haber verseydin neden simdi yoldayken haber veriyosun bidahakine lutfen onceden soyle demis , chnku arkadaslarini hayatinda gormemis ve kime hesap vericem diyor bisey gelse baslarina ..
Bunu eside anlamak istememis ve yanlis yone cekmis kadina ben taniyorum demis eski esim taniyor yeterli demis soylenmeyecek laf ..
Begenmiyorsanda kapi orda demis ..
Dedigin gibi bizim oz annelerimiz bile bazen karsi cikardi izin vermezlerdi , ama uvey annr ya hemen suclu olan o oluyor ..
Esi utanmadan bide uste cikmaya calisiyor ..
Çok haklı kuzenin..Asla üvey annelik falanda değil bu..Ayrıca keyfi olarakta istemeyebilir o da en doğal hakkı..Anaları babaları gezcek ben elalemin çocuğuna bakcam üstelik ailesinide tanımıyorum ne münasebet yani ben olsam bende bakmam..Eşide çok biliyorsa eski karısının evine götürseymiş o zaman çocuklarla arkadaşlarını o kadın baksaymış..Her ne olursa olsun evlendiği insana eski eşinin adını karıştırması çok büyük terbiyesizlik bana göre..Kuzenininde onuru gururu var yazık günah değil mi ona..Oh valla hem kadının evinde otur birde evden kov,babasının eviydi sanki..Kendisi defolsun gitsin..

aman koca koca insanlar mmenesa sen bir misafir nasıl ağırlanırsa ağırla sonra bulsunlar çözümlerini evlenırken eksiyi artıyı düşünecekti kuzenın evet kımse boşanmak için evlenmez yarın dul olup olmıycamında garantısı yok yargılamıyorum fakat böyle durumları öngörmesi lazımdı şimdi bu konu kendı çocukları için konuşulsa bır ıkı bağırıp sonrada sarılıp uyurlardı ama bak olay hemen çözüömsüzlüğe gitmiş çünkü hep gocunulacak bı taraf kalıyor ortada neyse kendı kendılerıne çözsünler

Bende kaldi zaten gondermedim ..
Aslında bu evliliğin temelinde daha büyük sorunlar var canım..Öncelikle bunların düzeltilmesi lazım..Adam şiddet uygulamış kuzenine,ayrıca her tartışmada eski karısının yada sevgilisinin adını geçirmesi bunlar hoş değil..En önemliside kadını evden kovması,ters davranması,beğenmiyorsan çek git demesi..Yani afedersin kuzenin bu adamın bir taraflarını kaldırmış,adam kendini birşey zannediyor..Gereksiz bir özgüven gelmiş adama..Kuzeninin bu işi halletmesi gerek oturup konuşacak eşiyle..Adam kolayca resti çekebiliyorsa ona,kuzeninde çekicek..Eğer birdaha bana saygısızca davranırsan,eski eşinin adını karıştırırsan ve el kaldırmaya kalkarsan bu evlilik biticek,boşanıcam senden desin..Kuzenine söyle korkmasın,emin ol o adam ayrılmaz ondan blöf yapıyor kendince işte..Kimse vazgeçilmez değildir..Kuzenin ona bulunmaz hint kumaşı olmadığını hissettirdiği zaman bu iş düzelir..

Siz onu gitmesi için de kalması için de zorlamayın sadece dinleyin kararı her ne olursa olsun saygı duyun. Eşi içindekileri bi güzel dökmüş kadının yaptığı hiçbir fedakarlık takdir görmemiş bi de üstüne eziliyor. Üzüldüm kuzeniniz adına.. İşittiği şeyler çok ağır bence..

Malesef ..

Esi cok nankorluk yapmia bende bu aksam dinlerken duyduklarima inanamadim ..
Biz uzaktan bakinca hersey yolunda saniyormusuz oysaki hergun kiriliyormus boyle.

Aslında bu evliliğin temelinde daha büyük sorunlar var canım..Öncelikle bunların düzeltilmesi lazım..Adam şiddet uygulamış kuzenine,ayrıca her tartışmada eski karısının yada sevgilisinin adını geçirmesi bunlar hoş değil..En önemliside kadını evden kovması,ters davranması,beğenmiyorsan çek git demesi..Yani afedersin kuzenin bu adamın bir taraflarını kaldırmış,adam kendini birşey zannediyor..Gereksiz bir özgüven gelmiş adama..Kuzeninin bu işi halletmesi gerek oturup konuşacak eşiyle..Adam kolayca resti çekebiliyorsa ona,kuzeninde çekicek..Eğer birdaha bana saygısızca davranırsan,eski eşinin adını karıştırırsan ve el kaldırmaya kalkarsan bu evlilik biticek,boşanıcam senden desin..Kuzenine söyle korkmasın,emin ol o adam ayrılmaz ondan blöf yapıyor kendince işte..Kimse vazgeçilmez değildir..Kuzenin ona bulunmaz hint kumaşı olmadığını hissettirdiği zaman bu iş düzelir..

Adamin gercekten ozguveni tavan yapmis bizim kiz sayesinde.
Temelinde baska sorunlar var evet en onemli surekli exlerini ortaya atmasi buyuk sorun zaten ..
Boylelikle her tartisma buyuyormus aralarinda , kizi en cok bunlarla yipratacagini bildigi icin ozelikle yapiyor ..
Konusmak istediginde dinlemiyormus tartismaya gidiyormus sonuc binkez denedim diyo ama sonuc alamiyorum dinlemiyor kestirip atiyo diyo .
Ben hakliyimda hakliyim diye bitiriyo konusmalari ..
Neymis efendim o erkekmis ona kadin cokmus!!
Nerden bulastik boyle birine bilmiyorum.
Buyuk konusmuyorjmda ben erkegim bana kadin cok dese esim valla agzini burnunu dagitirim atarim kapiya ...

aman koca koca insanlar mmenesa sen bir misafir nasıl ağırlanırsa ağırla sonra bulsunlar çözümlerini evlenırken eksiyi artıyı düşünecekti kuzenın evet kımse boşanmak için evlenmez yarın dul olup olmıycamında garantısı yok yargılamıyorum fakat böyle durumları öngörmesi lazımdı şimdi bu konu kendı çocukları için konuşulsa bır ıkı bağırıp sonrada sarılıp uyurlardı ama bak olay hemen çözüömsüzlüğe gitmiş çünkü hep gocunulacak bı taraf kalıyor ortada neyse kendı kendılerıne çözsünler

Malesef uvey anne olunca oyle hemen unutulup uyumuyorlar.
Adi cikmjs uvey anneye gulden agir kelime soylense hemen tepkiler laflar ..
Oysa öz annemiz daha cok soyler yapar arada doverler bile .
Ama o gorulmez iste .

Çok haklı kuzenin..Asla üvey annelik falanda değil bu..Ayrıca keyfi olarakta istemeyebilir o da en doğal hakkı..Anaları babaları gezcek ben elalemin çocuğuna bakcam üstelik ailesinide tanımıyorum ne münasebet yani ben olsam bende bakmam..Eşide çok biliyorsa eski karısının evine götürseymiş o zaman çocuklarla arkadaşlarını o kadın baksaymış..Her ne olursa olsun evlendiği insana eski eşinin adını karıştırması çok büyük terbiyesizlik bana göre..Kuzenininde onuru gururu var yazık günah değil mi ona..Oh valla hem kadının evinde otur birde evden kov,babasının eviydi sanki..Kendisi defolsun gitsin..

Cocuklarin annesi izin vermemis aekadaslarinin onlarin evinde kalmalarina.
Cocuklarda babalarini aramis annem izin vermiyor sevgilisi gelecek yer yokmus ilaki biz arkadaslarimizla kalmak istiyoruz diye babalarida hemen tamam demis ..

Evde evin icindeki herseyde kizin ..
Bir tek ignesinde hakki yok ..
Kaoiya koysa elbisesinden baska birseyi yok goturcek ..

Malesef ..

Esi cok nankorluk yapmia bende bu aksam dinlerken duyduklarima inanamadim ..
Biz uzaktan bakinca hersey yolunda saniyormusuz oysaki hergun kiriliyormus boyle.

Yazık, benzer şeyleri ben de yaşadım o yüzden kuzeninizin yaşadığı durumu anlayabiliyorum evlat ve eski eski eş her daim haklı olur ikinci eş her zaman art niyelidir böylelerinin gözünde.. Kuzeniniz çalışıyorsa eğer hiç çekmesin değmez. Değişmesini beklemesin değişmiyorlar çünkü.

Cocuklarin annesi izin vermemis aekadaslarinin onlarin evinde kalmalarina.
Cocuklarda babalarini aramis annem izin vermiyor sevgilisi gelecek yer yokmus ilaki biz arkadaslarimizla kalmak istiyoruz diye babalarida hemen tamam demis ..

Evde evin icindeki herseyde kizin ..
Bir tek ignesinde hakki yok ..
Kaoiya koysa elbisesinden baska birseyi yok goturcek ..
Ee bu adam hangi hakla çek git diyor ki kuzenine? Ev onun zaten adam gitsin..Kuzeninin kendi çocuğu varmı peki bu adamdan? Birde yaşları kaç kuzeninle adamın?

Kuzeninizin gidecek yeri olmadığımdan sizi liman görüp sığınmış ve çokda haklı gördüm kuzeninizi siz ona gidin diye söylemeyin sizin istemidiğinizi zanneder kimsem yok diye dahada üzülebilir annemde türkiyeye gittiğimde kocamın anneannesindede kal dedi bir sustum iki sustum 3. Cüye evinde istemiyorsan otele giderim anne dert değil benim için dedim meğersem anneciğim gitde laf etmesinler diye demiş ben nasıl anlamışım hemde günlerce kafama takdım zoruma gitti insan öyle durumda garip hisseder kendini bırak çözümlene kadar sende kalsın hiç araya girme o çözsün sorununu nasıl evlendiyse

Bence eşini arayip sizde olduğunu ve bir sure kalacagini haber verin. Gel al falan demeyin. O istiyorsa gelir alir zaten. Kuzeniniz bu mevzuda sonuna kadar hakli ve enistenizin laflari bir o kadar agir.Biraz uzak kalmalari yararlarina olur çünkü Eniste beyin kaybetme korkusu kalmamis. Bi sure ayri kalirlarsa kıymet anlar.

Siz hic karismayin cunku ne olursa olsun sonucunda size patlarlar. Siz zaten yapacaginizi yapmissiniz. Bende ayni durumda oldugum icin kuzeninizi cok ama cok iyi anliyorum. Biraz esine uzak dursun bence ve eve gel dediginde de hemen gitmesin cunku adam kafasinda gel dersem gelir git dersem git imaji olusturmus kuzeniniz icin .

Bence eşini arayip sizde olduğunu ve bir sure kalacagini haber verin. Gel al falan demeyin. O istiyorsa gelir alir zaten. Kuzeniniz bu mevzuda sonuna kadar hakli ve enistenizin laflari bir o kadar agir.Biraz uzak kalmalari yararlarina olur çünkü Eniste beyin kaybetme korkusu kalmamis. Bi sure ayri kalirlarsa kıymet anlar.

Evet kaybetme korkusu sifir adamda..
Ozguvrn patlamasi yasiyor !

Dinleseymiş oda anasını babasını , külfet oluyorsa size gitmesini söyleyin .
Yok ben rahatsız olmuyorum diyorsanız eşi gelene kadar beklesin .
Kuzenine söyle ayrıca bütün hafta anası bakıyor çocuklara bir hafta sonu babası çekecek kahırlarını arkadaşsa arkadaş .
Ben kuzenini haklı bulmuyorum .
Çocuklar babalarının evine baba izin verdikten sonra kimi isterse getirebilir .
Kabul etmezse böyle gezer işte kuzen kuzen.
Sinir oluyorum üvey annelere ayhhh .Kabusum benim.
Oldu canım çocuklar benim ama sen bakacaksın,karımın evinde oturayım çocuklar benim ama sen bakacaksın ha yetmedi bide arkadaşlarınada bakacaksın çünki eski eşimle biz öyle karar verdik,adama bak bide kadını evinden kovuyo kendi evinden ..

Bir o ev sadece esinin degil . Haber vermek zorunda ..

2. Kuzenim uvey annelik yapmiyor , ve kimseninde kahrini cekmek zorunda degil ..

3 . Senin uvey annenden yaran varsa baska yere kus sinirini ..
Bence o adam bir yerlerine tekmeyi çoktan haketmiş :KK11:

Kuzum yaram var tabi yoksa neden çemkireyim , üvey analar böyle , senin kuzenin de yapmış yapacağını .
Kuzenin yaptıklarını aynısını üvey anamız bize de yaptı.
Banannemim evinden kovdu beni yahu , ne diyorsun sen .
Orası kuzeninin evi olabilir ama unutma o çocukların daha fazla evi , kuzenin basıp gitmiş işte o kadar da evi değil demek ki :KK14:
Bir imzaya bakar hey yavrum hey.
Siz yanlış okudunuz galiba ev kadının evi eve yerleşen koca sinirlendikçe kadını evden kovuyormuş,evet bir imzaya bakar siz herkesi kendinizle niye kıyaslıyorsunuz kadın seviyorum dedikçe adamın bir yerleri kalkmış :KK43::KK43:

Back
X