- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
Insallah.birkaç güne gider kuzenin adam burnu sürçsün diye aramıyordur..arar ama yakında..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah.birkaç güne gider kuzenin adam burnu sürçsün diye aramıyordur..arar ama yakında..
Evet gelmisler ..Menesa kuzeniniz sizin evinize gelince, kız ve arkadaşları yine de eve gelmişler mi?
Kuzeniniz haklı git demeyin
araları düzelip kendini toparlayana kadar yanınızda kalsın
Evet malesef .Çocuk da yok ortada, ben olsam direk avukata gidip dava açardım.
Ne biçim saygısızlık bu, eşini insan yerine koymamak!
İşin içinde dayak da var!!!
Yuhhhhh
O karısı ise biz de çocuklarıyız ,ayrıca kim ki babamla ayrılsalar hiç bir bağımız olmayacak kişi.
Ben sana hangisini anlatayım , biz babamızın evine gidemezdik dolabını açamazdık , amma yıllarca evlatları babamın evin de bakıldılar .
Ahh arkadaşım ahh , sen benim yaşadıklarımı yaşasaydın emin ol benim hissettiğim gibi hissederdin .
Düşün zengin baban var ama ananla evde açsın .Ben de biliyorum bütün üvey annelerin aynı olmadığını ama nedense hep kötüleri denk geldi çevrem de .
aaaa siddetmi pislkkkkk:S son durum neBencede donmesin sabahtan beri duzelir dedim felan ama ..
Sonrasinda anlatiklarindan sonra vazgectim iyi niyetimden ..
Gecen hafta eski sevgilisini ornek gostermis bu defa kizda sinirlenince siddet uygulamis pislik herif ..
Gitsin baskasilariyla kiyaslasin valla suan sinirimden kuduruyorum resmen .
2 kez kizi dovmus ..
Aslında çocuklu bir adama varınca olacak olan şeylerden biri malesefMerhabalar Arkadaslar .
Sizlerin fikirlerine ihtiyacim var , cünkü ben arada kaldim nasil akil verecegimi bilmiyorum sizlere kostum..
3 Saat önce kuzenim bana geldi , esiyle tartismis .
kuzenim bosanmis bir adamla evlilik yapti enistemizin ilk evliliginden 2 cocugu var , kuzenimin hic bir sorunu yok esiyle cocuklarlada cok iyi anlasir hediyeler alir gezdirir hafta sonlari yanina alir , kuzenim bu evliligi yaparken herkesi karsisina aldi.
bugun esi aramis ve demiski cocuklar geliyor ve arkadaslarinida getiriyorrlar , kuzenimde esine demiski bir daha lutfen baskasinin cocuklarini cagirirken bana haber ver , ben kimsenin cocugunun sorumlulugunu almak istemiyorum , senin cocuklarin herzaman zaten gelebilir onlarinda evi ama sirf arkadadlarinin annesi gece disari cikicak diye ben bekcilik yapamam en azindan sor .
eside bunun ustune kuzenime begenmiyorsaan kapi orda demis..
kuzenimde ilk bana geldi , ve gitmicem diyor annemde gonder sen karisma diyor esiyle aralari daha cok.bozulur .
kuzenimin zoruna giden esinin ona , ben cocuklarimin arkadaslarini taniyorum ve eski esimde taniyor sen tanimasanda olur demis buda zoruna gitmis kuzenimin..
ben kiza nasil akil vericem arada kaldim...
Malesef durumlaräMenesa son gelişme ne canım haberdar et bizi
Menesa son gelişme ne canım haberdar et bizi
Hadi ya Allah yardımcısı olsun çok zor bu adam bekar kızı bulmuş daha ne istiyor anlamadım..Malesef durumlarä
Malesef durumlar kotu ..
sabah eve gitti geri geldi tartismislar suan uyuyor..
Hadi ya Allah yardımcısı olsun çok zor bu adam bekar kızı bulmuş daha ne istiyor anlamadım..
Sizin eşinizle ilişkileriniz de güzel olunca sizde kaldığı süre zarfında sizinle kıyaslama yapmıştır adamın kendisine karşı kötü davrandığını daha da anlamıştır..
Zor bi durum..
ben kendi kuzenlerimle kardeş gibiyim kesinlikle hiç bir anlamda mesafe yoktur aramızda.(1 erkek 1 kız )
yani eğer sen evine dönmesini istiyorsan bunu aranızdaki samimiyete güvenip söyleyebilirsin...
ama samimi değilseniz konuşturup dinleyip sakinleşmesini sağla derim...
Ciddi olması çok normal. Adama saygısız mı desem öküz mü desem zorba, barbar mı desem bilemedim.
Eski eşiyle, sevgilisiyle kıyaslamalar,
Şiddet,
Ortak alınması gereken bir kararda emri vaki yapmak,
Birde üzerine, eski eşim ve ben tanıyoruz çocukları da ailelerini de demek,
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor bu adam. Tabi ki siz bunları söylerseniz arada kötü olan olabilirsiniz barıştklarında canım ama çok üzüldüm çok. Birde kuzenininiz çalışıyor, ev falan kendinin, belki ailesine ve çevresine karşı "tükürdüğünü yalamış olmak" istemiyor ama çocuğu da yokken bassın kıçına tekmeyi!!![]()