- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
Dün eşim okul kursuna gitsen oğlum deyince yüzü düştü hemen.Birşey söylemedi ama üzüldü.Deshaneyle daha iyi hazırlanacağını düşünüyor.Israrcı değil ama üzülmesini de istemiyorumEvet bu yaslarda hevesleri kirilinca onume cit koydunuz oluyor..
Boyle olmamasi icin israrciysa gondereceksiniz mecbur
Cocugunuzda zor sartlarda gidecegini durumunuzu bilirse daha iyi olur hem kararinida bir kez daha gozden gecirir
Seneye şubat mart gibi bursluluk sınavları varmış.Temel liseye göndereceğim için faydası olacaktır.Çocuğunuz neden dershaneye gitmek istiyor? Arkadaşları olduğu içinse bizde o yollardan geçtiğimiz için söylüyorum temel falan olmayacaktır. Ondan bağımsız dershaneleri araştırın derim, olmadı bu sene daha uygun bir kuruma gönderir seneye o dershaneye gönderirsiniz. Hem sene içinde bursluluk sınavı da yapıyorlar belki orada indirim kazanırsa siz de çok zorlanmazsınız.
Aslında dersaneden çok kendi çalışması önemli. Şimdi çok güzel kaynaklar var.
Yine de çocuğun hevesini kırmamak istemenizi anlıyorum. Senede 2500 TL sanırım; yardım edebilecek bir aile büyüğü yok mu? Hem sizin aileniz, hem eşininİZ ailesi destek çıksa azıcık toplanmayacak bir rakam değil sanki.
Siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız evde ufak tefek işler yapabilirsiniz?
çalışıyorum
2500 olanı biraz zorlayarak karşılayabilirim.Ehliyet için ödediğim taksit bitiyor.Önceki sorduklarımız 4200,3800 falan demişlerdi.Çocuk çalışmak başarmak istiyor bence hevesini kırmayın. Herkes gidince çocuk da haliyle geri kalmak istemiyor.
2500/10 ay = her ay 250 tl çok da büyük bir rakam değil, bulma imkanınız yok mu?Samsonn un dediği gibi anne baba kv kp birinden bir miktar para isteseniz?
ellerinde var istesem verirlerde ama istemeye utanıyorumPeki aile büyüklerinden istemem diye bir yorumunuzu okudum, borç olarak isteseniz, tabii verebilecek güçleri varsa. Çocuğunuzun hevesi kırılmamış olur.
ellerinde var istesem verirlerde ama istemeye utanıyorum
Eşin istese ?ellerinde var istesem verirlerde ama istemeye utanıyorum
Eşin istese ?
Başka bişey için olsa bende istemeyin derim ama çocuğunuzun eğitimi için önemliyse aile büyükleri de bilmek vermek isterlerdi bence[/QUOTE
çok sıkışırsak artık isteyeceğiz mecburen
ellerinde var istesem verirlerde ama istemeye utanıyorum
Dün eşim okul kursuna gitsen oğlum deyince yüzü düştü hemen.Birşey söylemedi ama üzüldü.Deshaneyle daha iyi hazırlanacağını düşünüyor.Israrcı değil ama üzülmesini de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?