Bu hatadan nasıl dönebilirim fikir verebilir misiniz

Etüt merkezine değil de Dershaneye neden devam etmiyorsunuz oradan devam edin ..o arada özel ders için bağlantılar geliştirir siniz

Yeni mezun olduğun için kendini yetersiz görüyor olabilirsin, bende de benzer duygular olmuştu ama yeni mezunken de güzel yerlere girip iyi paralar kazanan bir kaç arkadaşımı görünce kendime geldim biraz. Meslekte en hevesli ve verimli olacağımız yaşlar, çok düşük fiyatlarla başlayan bir insanın motivasyonu da olmaz ki bir süre sonra. En kötü asgari ücret diyebilirdin bence, haftada 48 saatin karşılığı da asla bu değil ama küçük yer dediğin için diyorum. Bir de burdan kalan zamanda ne eline para geçer ne de kpss çalışabilirsin. Gerçekten iyi çalışacağına inanıyorsan kpssye de zaman ayıracağın şekilde saatleri ayarla ve sınavı bırakma bence.

Haftalık 48 saat aylık 192 saat 8 bin dedim evet. Haftada 13 saat konu anlatıcam geri kalan vakitler etüt sürelerinde başlarında duracağım. Özel ders için öğrenci bulamıyorum hep tutarsız veliler denk geliyor. Tanınmak için böyle yollar deniyordum ama bu kadar kötüsünü kendi elimle tercih edeceğimi tahmin etmiyordum 😑
Veliler tutarsiz ise ya daha yuksek talep edeceksiniz yada sizde bir sorun var ise(neden sizle devam etmediklerini anlayip) onu gidermeye calisin derim. Hicbir sey olmasa bile herhangi bir ise girip asgari ucret almalisiniz sizin diplomaniz var aylik 8bine nasil gecinebiliyorsunuz siz?

Çok çok az. İş deneyimin olmadığı için ozguvenin biraz düşük anlıyorum ama kendi emeğine de saygı duyman gerekiyor. Bir de branşın matematik, özel dersten en çok para kazanılan alanlardan biri.

hocam özel dersin saati olmuş kaç bin, bi yerden başlayın özel ders verin, ödev yaptırın, kat kat iyisini kazanırsınız üstelikte bu kadar yıpranmazsınız.

Back
X