• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım

Kara basan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
149
29
98
Merhaba hanımlar öyle bir cikmazdayimki bu beni çok yıpratıyor. İlkinci evliliğim on yıldır bir çok sorunu hafife alarak üstünü kapattım.şimdi ise onlar içimde dağ gibi büyüdü artık tahammulumun vegucumun kalmadığını hissediyorum. Sorunların en büyüğü ise ilkevliligimden oğlum var ve bizimle yaşıyor küçükken bazı şeyleri kabullenebiliyordu şimdi artık ergen.karşı çıkıyor doğal olarak eşimde çok kırıcı oluyor böyle durumlarda kimden yana olsam diğerinin hedefi oluyorum.hiç karismayincada olay dahada büyüyor en Son olay ise kardeşine vurdu diye üstüné yürüdü Size yüz verdikçe tepeye çıkıyorsun dedi çok zorunda gitti her zaman iyi yönden düşünüyorum küfür etmez şiddet hiç olmadı ama ileri giderse onudà yapmiycana garanti yok kovabilirde

Allah yardimciniz olsun oglunuz buyuyormus iyi bir okulu kazanirsa yatili vermeniz iyi olur eger anane dede gibi bir alternatifiniz yoksa. Oglunuz kardesini dovuyorsa o da birseylerden bunalmis demek ki.

Esinizi de anlamaya calismak lazim esimizin anne babasi geldiginde iki hafta tahammul edemiyoruz o kendini rakip goren bir ergenle basa cikmaya calisiyor.

Siz nasil bir yol izlemeyi planliyorsunuz

İkiside haddini bilirse sorun çıkmaz. Allah yardımcın olsun. ..

Oğlunuzun babası yok mu?

Lütfen eşiniz için oğlunuzu ezmeyin, siz eşsiniz ama ondan önce annesiniz.

Eşinizle ve oğlunuzla açık açık konuşsanız üzüldüğünüzü söyleseniz:KK43:

Çok zor durumunuz, bir uzmana danışabilirsiniz

Allah yardimciniz olsun oglunuz buyuyormus iyi bir okulu kazanirsa yatili vermeniz iyi olur eger anane dede gibi bir alternatifiniz yoksa. Oglunuz kardesini dovuyorsa o da birseylerden bunalmis demek ki.

Esinizi de anlamaya calismak lazim esimizin anne babasi geldiginde iki hafta tahammul edemiyoruz o kendini rakip goren bir ergenle basa cikmaya calisiyor.

Oğlum kendi babasını hiç görmedi ne yaparsak yapalım kendini eksik hissediyor.oysa uvey babasini çok sevmişti ama asla ilgi göstermedi eşim kardeşini çok seviyor o vurunca refleks olarak oda ona vurdu .ayrılmayı defalarca denedim eşim herseferinde duygusal sömürü yaptı.zaten maddi yönden güvencem yok benim asıl korkum daha kötüye gitmesi

Oğlunuzun babası yok mu?

Lütfen eşiniz için oğlunuzu ezmeyin, siz eşsiniz ama ondan önce annesiniz.

Eşinizle ve oğlunuzla açık açık konuşsanız üzüldüğünüzü söyleseniz:KK43:

Çok zor durumunuz, bir uzmana danışabilirsiniz
Babası var canım amà hiç görmedi hiç bir zaman babasının görme gibi bir isteği olmadı .oğlum eşimden daha anlayışlı senin ve kardeşim için katlanıyorum diyor birgün alır başını gider diye elim yüreğimde yasiyorum

Oğlum kendi babasını hiç görmedi ne yaparsak yapalım kendini eksik hissediyor.oysa uvey babasini çok sevmişti ama asla ilgi göstermedi eşim kardeşini çok seviyor o vurunca refleks olarak oda ona vurdu .ayrılmayı defalarca denedim eşim herseferinde duygusal sömürü yaptı.zaten maddi yönden güvencem yok benim asıl korkum daha kötüye gitmesi

Esiniz bosanmak istemiyorsa seviyor demek ki sizi, e seviyorsa da sizin caninizin parcasi oglunuza daha ozverili davranmasi gerekir...bu gecici bir donem oglunuz icin ama katlanilmasi zor da bir donem ne yazik ki yeri geldi biz oz anne babamizla kavga ettik o donemlerde :(

Oglunuzun bir odasi yok mu cok fazla muhattap olmasinlar madem birbirleriyle bir iki seneye oglunuz ergenligi atlatir insallah da duzeltirler arayi. yurda gitme gibi bir durumu yok mu kardesim de hep kavga ederdi anne babamla ama yurdA gecince duzeldi haftda bir gelip gidiyor tatli tatli hic tartismiyorlar artik

Asla yatılı vermeyin bence, kendisinden öyle bir talep gelmedikçe. Ergenler kendi anne babalarından bile nefret edebiliyorlar. Eşinizle konuşun bu dönemi kazasız belasız atlatırsak ileride çok rahat ederiz deyin. Ergen olduğunun farkına varsın. Ergenlikle ilgili birşeyler okusun eşiniz.

Babası var canım amà hiç görmedi hiç bir zaman babasının görme gibi bir isteği olmadı .oğlum eşimden daha anlayışlı senin ve kardeşim için katlanıyorum diyor birgün alır başını gider diye elim yüreğimde yasiyorum

Ben oglunuz ergenlikten oturu Cok asilesti zannettim. E bu adam sizinle evlenirken bilmiyor muydu bir evladiniz oldugunu aradan 10 yil gecmis simdi mi akli basina gelmis. esinize gonul koydugunuzu hissettirin o da baba olmus anlamasi lazim sizi aslinda. Artik oglum bazi seyleri kabullenemiyor demissiniz esiniz ne yapiyor ki

Oğlun kaç yaşında?küçüğü kaç yaşında?

Çok üzüldüm durumuna. Anlattığınıza göre sorun yaratan eşiniz. Konuşunca ne diyor?

Yatılı vermem mümkün değil ananesinde bile kalmıyor .bana ve kardeşine çok bağlı istese bile yapamam kendi rahatım için onu uzak tutmamam.hep odasında zaten sofrada yemek yerken bile rahat yemiyor o varken

Yatılı vermem mümkün değil ananesinde bile kalmıyor .bana ve kardeşine çok bağlı istese bile yapamam kendi rahatım için onu uzak tutmamam.hep odasında zaten sofrada yemek yerken bile rahat yemiyor o varken

Ah kuzum ya :( is esinize dusuyor burda biz ne desek bos, halbuki zaten cocugun golnu kirik ona gercekten baba olsa ne olur ki:(

Diger cocugunuza nasil davraniyor esiniz eger ayrimcilik varsa onu da hissediyordur zaten bu yaslard hassas oluyorlar :/

Ben oglunuz ergenlikten oturu Cok asilesti zannettim. E bu adam sizinle evlenirken bilmiyor muydu bir evladiniz oldugunu aradan 10 yil gecmis simdi mi akli basina gelmis. esinize gonul koydugunuzu hissettirin o da baba olmus anlamasi lazim sizi aslinda. Artik oglum bazi seyleri kabullenemiyor demissiniz esiniz ne yapiyor ki
Tabiki kabullendi için evlendim oğlumda çok sevdi çünkü ozaman çok ilgilendi .evlenince biraz değişti ben surat yapınca ilgilenmeye başladı. Taki çocuğumuz olana kadar çocuk olduktan sonra asla ilgi göstermedi .küçükken susuyorum içine atıyordu şimdi cevap veriyor eşimde dovmekten beter ediyor evde hicbirsey haki yokmus gibi davranıyor.

Tabiki kabullendi için evlendim oğlumda çok sevdi çünkü ozaman çok ilgilendi .evlenince biraz değişti ben surat yapınca ilgilenmeye başladı. Taki çocuğumuz olana kadar çocuk olduktan sonra asla ilgi göstermedi .küçükken susuyorum içine atıyordu şimdi cevap veriyor eşimde dovmekten beter ediyor evde hicbirsey haki yokmus gibi davranıyor.

Ne kadar kotu seyler yasiyor yazik muhtemelen kardesim yaslarinda oglunuz size ve ona cok uzuldum :(

Allah esinizin gonlunu yumusatsin da yaptigi hatanin farkina varsin cocugun kalbini cok kiriyor bunun vebalini odeyemez

Ah kuzum ya :KK43: is esinize dusuyor burda biz ne desek bos, halbuki zaten cocugun golnu kirik ona gercekten baba olsa ne olur ki:KK43:

Diger cocugunuza nasil davraniyor esiniz eger ayrimcilik varsa onu da hissediyordur zaten bu yaslard hassas oluyorlar :/
Ona hiç kızmaz ona 400lrlik oyuncak alır .benimkinede vay nasıl iki ayakkabısı olur diye laf eder.ayrımcılığı tabiki hissediyor .bütün bunlar bütün özgüveni yıktı kendine diyor zaten kendime hiçbir konuda güvenmiyorum diye

Oğlun kaç yaşında?küçüğü kaç yaşında?

Çok üzüldüm durumuna. Anlattığınıza göre sorun yaratan eşiniz. Konuşunca ne diyor?
Bu konuda defalarca konuştum en fazla bir hafta sürüyor hersey duzelince adam bütün konuştuklarını unutuyor hatırlatılması nezaman dedin öyle bişey diyor psikolojik yıpratıyor beni yeminle

Ona hiç kızmaz ona 400lrlik oyuncak alır .benimkinede vay nasıl iki ayakkabısı olur diye laf eder.ayrımcılığı tabiki hissediyor .bütün bunlar bütün özgüveni yıktı kendine diyor zaten kendime hiçbir konuda güvenmiyorum diye

offf ooof :( elimden birseyler gelse de yardim etsem Allah hidayete erdirsin esinizi insallah hatasinin farkina varir tez zamanda insafa gelir

Ne kadar kötü bir durum ya, oğlunuz adına çok üzüldüm.Eşiniz kendisine emanet edilen çocuğa sahip çıkamıyor.Eski eşinizden nafaka alıyor musunuz?

İnşallah şu ergenliğı atlatsaydik hayırlısıyla ilgin icin tsk ederim canim
Gecer ergenlik ama esinizin yaptiklarini unutmaz hic cocugunuz, oz babam kardesimle benim aramda oyle ayrimcilik yapsa ben de babama kin guderdim. hic dusunmuyor mu esiniz yarin belki sizin oglunuzun eline kalacak, her aklina geleni soylemese bir insan kazanacak omur boyu Allah sizin de yardimciniz olsun size de cok zor hic yardimci olamadik ki esinizin kafasina dannkkk ettirmek lazim bazi seyleri

Back
X