- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Kara basan
ve millet 8 yaşındaki cocuguna sofra kuruyor sabah uyanınca cocuk oradan yıyor, uzeırnı gıyıyor oradanda okula gıdıyor.gerçekten mi hiç böyle düşünmemiştim..böylesi daha da üzücü...ne demek aynı masada yemek bile yememek..bir de önce küçükken iyi davranıyor sonradan kötü oluyor..daha büyük bir travma çocuk için..
yaaa işte sonra da anneliğimi eleştiremezsiniz,yok kınamayın başınıza gelir vssss...nasıl eleştirmem bu durumda..
bir düzen bozulmasın vakası daha demek ki..milletin kocası ne değerli arkadaş..2 tane aslan gibi evladı var kadının ,biri gözünün önünde dışlanıp acı çekerken,psikolojik şiddete maruz kalırken ,diğeri paşalr gibi yaşatılıyor,400 tl lik ont alınsa içi acımıyor,diğerinin lokması sayılıyor,kadın da hala huzurdan bahsediyor..
şu an huzurlu musun yani konu sahibi,evladın böyle şeyler yaşarken..hiç vicdanın sızlamıyor mu..şahsen ben tanımdan benim vicdanım sızladı..
bunları okuyup okuyup eve gidince oğluma sarılıp öpmeye doyamıyorum..sanki burdan yetişemediğim onlar için birşey yapamadığım çocuklar yerine koyuyorum onu.
hatırlarmısınız boynunda anahtarları asılı olan cocuklar vardı
bence bu kadın calısmalı.
ve cocuk olduktan sonra cok bısı degısmıyor zaten cocuk olmadan gecen sure sadece 1 sene ondada cocuk cok asırı kucuk 6 yaslarında.