Arada kaldım

savurgan

78 kgla yeniden diyete başlıyorum
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.379
3.098
133
kızlar hemen konuya gireyim eşim ve çoçuklukdan beri tanıdığı bir bayan var bayan çok tatlı konuşkan biri biz birlikde çoğu kez gezdik dolaştık iyi anlaşıyoruz bayan türkiyeden biriyle evlendi buraya getirdi çoçukları oldu sonra anlaşamadılar bayan boşanmak istediğini söylemiş adamda ben bitti demeden bitiremezsin diye bi gece kapı cam kırmış kadınıda dövmüş kadın bizi aradı eşimde elinden geldiğince yardım etti gitti baktı çoçukları bize getirdi falan adam şimdi gördüğüne söylemiş görmediğine haber yollamış eşimle kadının arasında ilişki olduğunu eşimde az önce bana dedi şokkkklardayım dün bayana demiş seninle arkadaşlığımız buraya kadar heryerden engellemiş silmiş neyseki şimdi ben ne yapayım kızlar hemen boşanma davasımı açayım evimi terk edeyim akşama kadar vaktim var birazdan işe gidicem

Ne dedi ilişki mi yaşıyoruz dedi ??

Dedi-Kodu :KK12:
Kadının kocası eşinize iftira atmışta olabilir gerçekte olabilir konuyu tam bilmeden bence bişey yapmayın.. Dedikoduysa evliliğinize yazık olur..
Anlamadığım nokta eşiniz niye kadının herşeyine koşturuyor ? Madem yardım isteyecekti neden eşinizden istiyor sizden istesin siz koşturun yada eşinizle birlikte ikiniz gidin yardım edin ?
Bilemedim ama emin olmadan adım atma

kızlar hemen konuya gireyim eşim ve çoçuklukdan beri tanıdığı bir bayan var bayan çok tatlı konuşkan biri biz birlikde çoğu kez gezdik dolaştık iyi anlaşıyoruz bayan türkiyeden biriyle evlendi buraya getirdi çoçukları oldu sonra anlaşamadılar bayan boşanmak istediğini söylemiş adamda ben bitti demeden bitiremezsin diye bi gece kapı cam kırmış kadınıda dövmüş kadın bizi aradı eşimde elinden geldiğince yardım etti gitti baktı çoçukları bize getirdi falan adam şimdi gördüğüne söylemiş görmediğine haber yollamış eşimle kadının arasında ilişki olduğunu eşimde az önce bana dedi şokkkklardayım dün bayana demiş seninle arkadaşlığımız buraya kadar heryerden engellemiş silmiş neyseki şimdi ben ne yapayım kızlar hemen boşanma davasımı açayım evimi terk edeyim akşama kadar vaktim var birazdan işe gidicem
kocanin ne sucu var neden bosuyorsun iftira atmistir adam tam tersi esinin yaninda dur.sen bosanmaya kalkarsan oyle birsey yoksa bile herkes dogru demekki karisida bunu bosuyor diye dusunur.

Ben anlamadim esin aldatmismis adam iftirami atmis.eger iftiraysa olan kadina olmus birde arkadasi engellemis heryerden aldatmisada evi sen niye terkediyosun kocan gitsin.

Şimdi sizin eşinizle bir arkadaşınız var, eşinizin çocukluk arkadaşı hatta. Bu kadıncağız bir evlilik yapıyor, evlendiği adam psikopat çıkıyor, ayrılmak isteyince "ben bitti demeden bitiremezsin" diyip de kadını dövecek, cam çerçeve indirecek, ortalığı yıkacak zihniyette de sağlamından bir hanzo. Ayriyeten büyük ihtimalle de paranoyaklık derecesinde kıskanç zaten, ondan bırakmıyor kadını gitsin, çünkü bıraktığı an kadının hemen başkasının kollarına gideceğini sanır genelde bu tipler. Neyse, şimdi kocanız çocukluk arkadaşı sıfatıyla kadının ve çocukların evden ayrılmasına yardım ettiği için ve bu adamcık da karşı cins arkadaşlığını anlayabilecek kapasiteye sahip olmadığından, karısının kocanızla ilişki yaşadığına kendini inandırmış diye, siz evliliğinizi bitireceksiniz. Öyle mi? Doğru mu anlamışım? :işsiz:

Esiyle bayanin arasinda iliski varmis. Konu sahibinin esi itiraf etmis. Sonrada kadinla irtibati kesmis.

iki adamın arasında mı ilişki varmış ?
:oha:
Konu sahibi ortaya bir konu atti cekip ise gitti biz burada beyin firtinasi yapiyoruz kim kimi kiminle aldatmis,aldatmamista iftirami atmis kim masum kim aldatici bi aciklayip oyle gitseydin ise:işsiz:

Back
X