- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Gece gece karnima agri girdi yorumunuza gulmekten siz cok yasayiniki adamın arasında mı ilişki varmış ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece karnima agri girdi yorumunuza gulmekten siz cok yasayiniki adamın arasında mı ilişki varmış ?
Siddet goren kadinin esi, gordugune konu sahibinin kocasi ile esinin iliskisi oldugunu soyluyormus..iki adamın arasında mı ilişki varmış ?
Aynen ya
Konu sahibi ortaya bir konu atti cekip ise gitti biz burada beyin firtinasi yapiyoruz kim kimi kiminle aldatmis,aldatmamista iftirami atmis kim masum kim aldatici bi aciklayip oyle gitseydin ise![]()
Esiyle bayanin arasinda iliski varmis. Konu sahibinin esi itiraf etmis. Sonrada kadinla irtibati kesmis.
Kızlar tek tek alıntalamadım işe gidiyordum yoldaydım tam bu demek istediğim arkadaşım süper özetlemişsin olay aynı böyle ama bende kuşku uyandırdı sürekli sorguluyorum acaba doğrumu aralarında birşey varmı diye düşünüyorum düşünüyorum yok ihtimali bile yok yinede işteeeŞimdi sizin eşinizle bir arkadaşınız var, eşinizin çocukluk arkadaşı hatta. Bu kadıncağız bir evlilik yapıyor, evlendiği adam psikopat çıkıyor, ayrılmak isteyince "ben bitti demeden bitiremezsin" diyip de kadını dövecek, cam çerçeve indirecek, ortalığı yıkacak zihniyette de sağlamından bir hanzo. Ayriyeten büyük ihtimalle de paranoyaklık derecesinde kıskanç zaten, ondan bırakmıyor kadını gitsin, çünkü bıraktığı an kadının hemen başkasının kollarına gideceğini sanır genelde bu tipler. Neyse, şimdi kocanız çocukluk arkadaşı sıfatıyla kadının ve çocukların evden ayrılmasına yardım ettiği için ve bu adamcık da karşı cins arkadaşlığını anlayabilecek kapasiteye sahip olmadığından, karısının kocanızla ilişki yaşadığına kendini inandırmış diye, siz evliliğinizi bitireceksiniz. Öyle mi? Doğru mu anlamışım?![]()
Evet canım kadının eşi ortaya birşey atmış karımla benim eşim için ilişki yaşıyorlar diye tüm türklere 2 gün içinde yayılmış eşimde kadınlada irtibatı kesmiş beni sorunlarınızın içine çektiniz diye şimdi banada inanıyorsan ayrılmak istersen saygım duyarım böyle iftiraya çek git pişman olup dönersen ben yokum ama inanmayıp benimle bu yola devam dersen bende sonsuza kadar yürürüm senle diyor ne yapacağımı şaşırdımBen mi yanlis anladim.
Konu sahibinin esi, adamin her gordugune bu sekilde birseyi soyledigini esine itiraf etmis.
Ve bu yuzden boyle bi soylenti cikti diyede irtibati kesmis diye anladim ben..
Yahu böyle bir dedikodu için eşinden boşanmak çok ilginçsinizEvet canım kadının eşi ortaya birşey atmış karımla benim eşim için ilişki yaşıyorlar diye tüm türklere 2 gün içinde yayılmış eşimde kadınlada irtibatı kesmiş beni sorunlarınızın içine çektiniz diye şimdi banada inanıyorsan ayrılmak istersen saygım duyarım böyle iftiraya çek git pişman olup dönersen ben yokum ama inanmayıp benimle bu yola devam dersen bende sonsuza kadar yürürüm senle diyor ne yapacağımı şaşırdım
Yok kızzz böyle birşey eşim bayanı çoçuklukdan beri tanıyor ikiside yurtdışında doğma büyüme benlede bayan geldiğimden beri kanka diyebilirim bu bayanın evlendiği adam kadın erkek arkadaş olmaz deyip aralarında ilişki olduğunu yaymış cümle aleme bende acaba varmı aralarında ilişki diye sorguluyorum şüphe çekecek hiçbir ip ucu yok elimdeEsiyle bayanin arasinda iliski varmis. Konu sahibinin esi itiraf etmis. Sonrada kadinla irtibati kesmis.
Aynen tatlım böyle şokkkklardayım biri eşim biride samimi arkadaşım belki ikiside kötü iftiraya uğramış kurban belkide bilemiyorum hiçbir ip ucu yok kafayı yiyecemSiddet goren kadinin esi, gordugune konu sahibinin kocasi ile esinin iliskisi oldugunu soyluyormus..
Konu sahibinin eside bu durumu konu sahibine anlatmis. Konu sahibide sasirmis suan sok olmus..
Yani ben boyle anladim..
Bosanayim mi evimi terk edeyim diye soruyor o şokun etkisiyle sanirim..
Evet canım kadının eşi ortaya birşey atmış karımla benim eşim için ilişki yaşıyorlar diye tüm türklere 2 gün içinde yayılmış eşimde kadınlada irtibatı kesmiş beni sorunlarınızın içine çektiniz diye şimdi banada inanıyorsan ayrılmak istersen saygım duyarım böyle iftiraya çek git pişman olup dönersen ben yokum ama inanmayıp benimle bu yola devam dersen bende sonsuza kadar yürürüm senle diyor ne yapacağımı şaşırdım
Peki o adamla evlilik suresince sizinle gorusuyorlar miydi.Yok kızzz böyle birşey eşim bayanı çoçuklukdan beri tanıyor ikiside yurtdışında doğma büyüme benlede bayan geldiğimden beri kanka diyebilirim bu bayanın evlendiği adam kadın erkek arkadaş olmaz deyip aralarında ilişki olduğunu yaymış cümle aleme bende acaba varmı aralarında ilişki diye sorguluyorum şüphe çekecek hiçbir ip ucu yok elimde
Bence adam ve kadin iftiraya kurban gidiyor..Tut kolundan adamı yürü tabi canm. Böyle giderseniz bi kadının kocası iftira atiyor. Bir sen boşansam mı diyon valla adam iyilik falan yapmaz artık haklı olarak![]()
Adamla tabikide görüşüyordu eşim kendisi benle yanyana gelmeZ kadınla erkek konuşmaz tarzı bi tip yalnız kadın hep anlatırdı ilişkiyi red etsem bi akşam anında kiminle yattın bu akşam 2 gün üstüste duşa girsem telimi karıştırıp çoçuklara soruyor anneniz biyere gittimi kiminle görüştü bugün diyePeki o adamla evlilik suresince sizinle gorusuyorlar miydi.
O adamin esinize karsi tavri davranisina sahit oldunuz mu..
Adam kadina ve esinize iftira atip kendini aklamaya calisiyor olmasin.. ?
Kızlar tek tek alıntalamadım işe gidiyordum yoldaydım tam bu demek istediğim arkadaşım süper özetlemişsin olay aynı böyle ama bende kuşku uyandırdı sürekli sorguluyorum acaba doğrumu aralarında birşey varmı diye düşünüyorum düşünüyorum yok ihtimali bile yok yinede işteee
Off şimdi bunu kim okuyacak az kısa yaz yahu canımŞimdi tamam şok olmuşsun, şaşkınsın ama sakın fevri davranma. Eşin sırf senin aklına bir şey gelmesin diye kadınla her türlü bağlantısını da kesmiş ve bence bu olayın birinci mağduru bu kadın, ikinci mağduru kocan, üçüncüsü sensin. Eşin çocukluk arkadaşını bir hödük yüzünden hayatından silmiş, hiç düşünmeden, kolay mı? Hatta bu kadar engelleme falan ona bile gerek yoktu bence. Zaten bir çok erkek arkadaşlığını kesmezdi böyle radikal bir şekilde, başka yollardan ıspatlamaya çalışırdı. İçine kurt düşmesini anlasam da bence o hanzo kurmuş kafasında, olan sizin evliliğe olmuş. Muhtemelen o adamcık zaten evliliği boyunca kıskanıyordu kadının arkadaşlıklarını. Herkes kaldıramıyor karşı cins arkadaşlığını, hele ki ayrılmak isteyen kadını döven bir adammış, o bambaşka bir cins zaten, normal değil, ruh hastası. Kadın yeterince mağdur olmuş, kocan yardım ettiğine bin pişman olmuş (ama iyi ki yardım etmiş de o aileyi o manyağın elinden kurtarmış yine de), bir de sen pişman etme derim kocanı.
İçin içini kemirmeye devam eder de binde bir ihtimal uykularını kaçıracaksa, uzun uzun konuş kocanla, ama ne olur kavga etmeden, anlayışla, baktın olmuyor, bir ilişki terapistine gidin, bu sarsıntıyı atlatmak için. Öyle hemen bir iftirayla evlilik bozulur mu?
Ayrıca, bana bir arkadaşımın eşi iftira atsa böyle ve nişanlım bunun yüzünden benden ayrılmayı aklından geçirse, ondan önce ben ayrılmaya kalkarım sanırım. Bak sen kendini koy kocanın yerine, hemen namusuma laf mı söylüyorsun, nasıl inanırsın diye kavga etmez miydin? Ne farkı var? Anlamadan dinlemedem ayrılmayı düşünmek de o adamın namusuna hakaret etmek olmuyor mu?
Yani kocan sanki itiraf etmiş ya da gözünle görmüş, yakalamış gibi tepki göstermişsin, hepimiz tam anlayamadık bu yüzden aldatma mı olmuş iftira mı varmış sadece.
Bir sakinleş önce, dediğim gibi aşamazsanız terapiste gidin bari ama, aşın yani, aşılmayacak konu değil ki.
Adamla tabikide görüşüyordu eşim kendisi benle yanyana gelmeZ kadınla erkek konuşmaz tarzı bi tip yalnız kadın hep anlatırdı ilişkiyi red etsem bi akşam anında kiminle yattın bu akşam 2 gün üstüste duşa girsem telimi karıştırıp çoçuklara soruyor anneniz biyere gittimi kiminle görüştü bugün diye
Üzüldüm kadıncağıza, gerçekten çok üzüldüm, adam bildiğin paranoyakmış, tedavilikmiş gerçekten, bunlar hiç normal değil, kadın zaten bir ruh hastasıyla berabermiş. Böyle bir adamın lafını nasıl dikkate alırsın sen? Ben insan yerine koyup elini bile sıkmam böylelerinin.Adamla tabikide görüşüyordu eşim kendisi benle yanyana gelmeZ kadınla erkek konuşmaz tarzı bi tip yalnız kadın hep anlatırdı ilişkiyi red etsem bi akşam anında kiminle yattın bu akşam 2 gün üstüste duşa girsem telimi karıştırıp çoçuklara soruyor anneniz biyere gittimi kiminle görüştü bugün diye
Off şimdi bunu kim okuyacak az kısa yaz yahu canım![]()