- 20 Ocak 2010
- 47.928
- 181.165
- 1.123
- 44
Bencede okumayayım yaşlıyım ben zamanım kıymetliNe yapayım, bazen çok kaptırıyorum kendimi
Okuma sen bibibella, boşver, konu sahibine o yazdığım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede okumayayım yaşlıyım ben zamanım kıymetliNe yapayım, bazen çok kaptırıyorum kendimi
Okuma sen bibibella, boşver, konu sahibine o yazdığım![]()
Canım allah tazı olsun senden o kadar iyi yazmışsınkii ellerine sağlık ben işe gittim eşim bu iftirayı duyunca bana söyledi o benden önce iş başı yapıyor bende ilk bu nasıl adam dedim saydırdım sonrada ateş olmayan yerden duman çıkmaz dedim kapattım yüzüne eşimde mesaj atmış adam yıkılmış gerçekden halen daha lütfen destek ol köstek olma kadınada halen daha üzülüyorum diyor şimdide işi bırakıyormuş mahkemeye vercekmiş adamıda ben onun eziklediği kadınlara benzemem diyorŞimdi tamam şok olmuşsun, şaşkınsın ama sakın fevri davranma. Eşin sırf senin aklına bir şey gelmesin diye kadınla her türlü bağlantısını da kesmiş ve bence bu olayın birinci mağduru bu kadın, ikinci mağduru kocan, üçüncüsü sensin. Eşin çocukluk arkadaşını bir hödük yüzünden hayatından silmiş, hiç düşünmeden, kolay mı? Hatta bu kadar engelleme falan ona bile gerek yoktu bence. Zaten birçok erkek arkadaşlığını kesmezdi böyle radikal bir şekilde, başka yollardan ıspatlamaya çalışırdı. İçine kurt düşmesini anlasam da bence o hanzo kurmuş kafasında, olan sizin evliliğe olmuş. Muhtemelen o adamcık zaten evliliği boyunca kıskanıyordu kadının arkadaşlıklarını. Herkes kaldıramıyor karşı cins arkadaşlığını, hele ki ayrılmak isteyen kadını döven bir adammış, o bambaşka bir cins zaten, normal değil, ruh hastası. Kadın yeterince mağdur olmuş, kocan yardım ettiğine bin pişman olmuş (ama iyi ki yardım etmiş de o aileyi o manyağın elinden kurtarmış yine de), bir de sen pişman etme derim kocanı.
İçin içini kemirmeye devam eder de binde bir ihtimal uykularını kaçıracaksa, uzun uzun konuş kocanla, ama ne olur kavga etmeden, anlayışla, baktın olmuyor, bir ilişki terapistine gidin, bu sarsıntıyı atlatmak için. Öyle hemen bir iftirayla evlilik bozulur mu?
Ayrıca, bana bir arkadaşımın eşi iftira atsa böyle ve nişanlım bunun yüzünden benden ayrılmayı aklından geçirse, ondan önce ben ayrılmaya kalkarım sanırım. Bak sen kendini koy kocanın yerine, hemen namusuma laf mı söylüyorsun, nasıl inanırsın diye kavga etmez miydin? Ne farkı var? Anlamadan dinlemedem ayrılmayı düşünmek de o adamın namusuna hakaret etmek olmuyor mu? Yani kocan sanki itiraf etmiş ya da gözünle görmüş, yakalamış gibi tepki göstermişsin, hepimiz tam anlayamadık bu yüzden aldatma mı olmuş iftira mı varmış sadece.
Bir sakinleş önce, dediğim gibi aşamazsanız terapiste gidin bari ama, aşın yani, aşılmayacak konu değil ki.
Eşin yerden göğe kadar haklı gerçekten. Mahkeme de diyormuş. Adama destek olman gerek senin şimdi. Yeme artık adamın başının etini. Bak bir uyu uyan, daha mantıklı düşüneceksin. Daha olay sıcağı sıcağına. O ilk düşüncelerin doğru, ikinciler vesvese. İnsanlardan, yani kendi çevrenizden yorum duyarsan da lütfen dolduruşa gelmemeye çalış. Sizin şimdi aksine kenetlenme zamanınız. Evliliğiniz sınanacak, güvenin sınanacak. Tabi ki ilk şoku yaşaman normal. Ama bugünü kavgasız gürültüsüz atlat artık, yarından itibaren eşinin yanında dur derim. Hatta keşke şimdiden soğutabilsen de içini yapabilsen.. İnşallah aşarsınız, mantığını dinle, vesveseleri değil.Canım allah tazı olsun senden o kadar iyi yazmışsınkii ellerine sağlık ben işe gittim eşim bu iftirayı duyunca bana söyledi o benden önce iş başı yapıyor bende ilk bu nasıl adam dedim saydırdım sonrada ateş olmayan yerden duman çıkmaz dedim kapattım yüzüne eşimde mesaj atmış adam yıkılmış gerçekden halen daha lütfen destek ol köstek olma kadınada halen daha üzülüyorum diyor şimdide işi bırakıyormuş mahkemeye vercekmiş adamıda ben onun eziklediği kadınlara benzemem diyor
Canım ne diyeceğimi bilemedim, mahçup oldum yorumuna. Tek değilim zaten, hepimiz dışarıdan olanları öyle gördük.. Sen şoku belli ki çok ağır yaşamışsın ki bu noktaya gelmişsin. Ama inan seni hiç tanımıyor olmama karşın evi terk ettim deseydin içime çok dert olurdu. O arkadaşınız için de eşin için de senin için de çok üzüldüm. Neyse ki siz halletmişsiniz, inan çok sevindim. İnşallah o kadıncağız da kurtulur o psikopattan ve umarım başına bir iş gelmeden uzaklaştırma kararı falan çıkartılır. Çok geçmiş olsun tekrar, umarım o adamın ismi bile anılmayacak duruma gelirsiniz kısa sürede...zey_tin çok sağol arkadaşım ne kadar büyük bir sevap aldın bi bilsen bana kalsa evi terk etcekdim panikle eşimide bayanıda öğle yemeğine çağırdım burada saat 2:21 şuan kadın çok ağladı bu adam 2-3 ay önce başka biriyle kadına iftira atmış adamın istediği kadının bekarken aldığı evi satıp parasını paylaşmak çoçuklar için olan nafakayı ödememek kadın kabul etmeyince yine şidddet uygulamış kadın rapor almış mahkemeye sunacak bide namusuna laf atarak ben bırakdım demek etrafa kadın çok yalvardı bak canım biz birlikde büyüdük ben 10 yaş büyüğüm senin eşinden kardeş gibi görüyorum ben cehennemi yaşıyorum zaten bide sen itme ne olur güzel kardeşim diye bir sürü şey işte eşimde gözümün içine bakıyor sürekli acaba inanmıyor bana diye gözlerimden anlamaya çalışıyor
Zaten her detayı biliyorsunuz neden boşanayım mı kafasına girdiniz ki hemen?Bu arada kadın bu olayıda mahkemeye taşıyacak eşim hem işi bırakıyor bu hafta hemde geri adım atmıyor bugün arkadaşımız olan avukat arkadaşa anlatmış arkadaşda akşama gel detaylı konuşalım hemen başlatırız işlemleri demiş bakalım sonuç ne olcak
Ahhh canım biranlık telaşmı desem panikmi desem ne yapacağımı şaşırdım evet bunları biliyorum ama işte kadınım sonuçta adam demişyaa kimse kimseye karşılıksız birşey yapmaz bu adam benim eşle yatıp kalkıyor ondan ona sahip çıkıyor acabamı geçti kafamdan birazda işte paniklememden ne bileyimZaten her detayı biliyorsunuz neden boşanayım mı kafasına girdiniz ki hemen?
Hani eşinizin kadına yaptıklarından haberiniz olmasa başkasından duysanız şüphelenin derim ama sizde yaşamışsınız,içindeymişsiniz olup bitenin.
En doğrusunu yapmışsınız şu durumda.
Bu bayan çok korkuyor bu adamdan nedense kendisi 3 üniversite bitirmiş kendi ayakları üzerinde duran işçiye emir veren biri bu adama gelince ödü kopuyor neden korkuyor niçin korkuyor anlamıyorum yada korkmuyor sadece yoruldu pes etti mahkeme mahkeme gezmekden bilemiyorum ama eşim yanındada dedi ben sizin sorunlarınızla uğraşamıyacam beni bi daha arama kocaman kadınsın benimde sorumlu olduğum ailem var onları üzülmesini istemiyorum bu manyakla ben çok uğraşırırımda aileme dua etsin dedi istemiyor eşim artık kadınla kadının ailesiyle görüşmeyide abisi ablası annesiyle kimsenin derdini dinlemekde istemiyormuş lanet olsun diyorCanım ne diyeceğimi bilemedim, mahçup oldum yorumuna. Tek değilim zaten, hepimiz dışarıdan olanları öyle gördük.. Sen şoku belli ki çok ağır yaşamışsın ki bu noktaya gelmişsin. Ama inan seni hiç tanımıyor olmama karşın evi terk ettim deseydin içime çok dert olurdu. O arkadaşınız için de eşin için de senin için de çok üzüldüm. Neyse ki siz halletmişsiniz, inan çok sevindim. İnşallah o kadıncağız da kurtulur o psikopattan ve umarım başına bir iş gelmeden uzaklaştırma kararı falan çıkartılır. Çok geçmiş olsun tekrar, umarım o adamın ismi bile anılmayacak duruma gelirsiniz kısa sürede...
Kadının korkusu can korkusudur. Ne tehditler duyduysa artıkBu bayan çok korkuyor bu adamdan nedense kendisi 3 üniversite bitirmiş kendi ayakları üzerinde duran işçiye emir veren biri bu adama gelince ödü kopuyor neden korkuyor niçin korkuyor anlamıyorum yada korkmuyor sadece yoruldu pes etti mahkeme mahkeme gezmekden bilemiyorum ama eşim yanındada dedi ben sizin sorunlarınızla uğraşamıyacam beni bi daha arama kocaman kadınsın benimde sorumlu olduğum ailem var onları üzülmesini istemiyorum bu manyakla ben çok uğraşırırımda aileme dua etsin dedi istemiyor eşim artık kadınla kadının ailesiyle görüşmeyide abisi ablası annesiyle kimsenin derdini dinlemekde istemiyormuş lanet olsun diyor
Canim artik uzak duracam esim tamamen kesti atti irtibatini oyle diyor o esiyle 1 yil once karar verdi ayrilmaya ama birturlu kurtulamadikiii adam rahat vermiyor kadin gitse dovup geri getiriyor evde olsa birsuru tantana iste bizde samimi oldugumuzdan bize anlatiyor kimsesi yokki abisi evlendigi gun sildi konusmuyor anne yoluna gidemiyor bu bayan bakiyor yatalak her hastalik var annede iste kimsesi olmayinca bizle dertlesiyordu onun icinde uzuluyorum inankiii ama bizimde yuvamiz var nereye kadar gidecekÜzüldüm olanlara ama eşinin bi kabahati yok belli
Sadece kadına yardım etmeyi bırakın evinize gelip gitmesin
Uzaktan izleyin sadece
Çünkü onun da eşiyle bi özeli var ve hepsini biliyorsunuz nekadarçok şey bilirseniz okadar başınız ağrır
Güçlü bi kadınmış zaten üstesinden gelir
Eşinle sıkı sıkı sarılın birbirinize başkalarının yuvanıza dokunmasına izin vermeyin.
Bende oyle dusunuyorumeşiniz ve kadın arasında bir şey olsa ikisi de bekarken olurdu diye düşünüyorum. sonuçta çocukluktan beri arkadaşlarmış şimdi görmüyorlar ya birbirlerini.
kapınızı kapatıp oturun olaylarıda kulak ardı edın. evlilik bu kolay kurulmuyor. esınızde hata gormedım ben. arkadasınızın esının psıkolojısı bozuk nasıl gitmesını engellerım dıye yol arıyor. ucu sze daha fazla dokunmadan ırtıbatıda kopardıgınz ıyı olmus.Canim artik uzak duracam esim tamamen kesti atti irtibatini oyle diyor o esiyle 1 yil once karar verdi ayrilmaya ama birturlu kurtulamadikiii adam rahat vermiyor kadin gitse dovup geri getiriyor evde olsa birsuru tantana iste bizde samimi oldugumuzdan bize anlatiyor kimsesi yokki abisi evlendigi gun sildi konusmuyor anne yoluna gidemiyor bu bayan bakiyor yatalak her hastalik var annede iste kimsesi olmayinca bizle dertlesiyordu onun icinde uzuluyorum inankiii ama bizimde yuvamiz var nereye kadar gidecek
Kızlar tek tek alıntalamadım işe gidiyordum yoldaydım tam bu demek istediğim arkadaşım süper özetlemişsin olay aynı böyle ama bende kuşku uyandırdı sürekli sorguluyorum acaba doğrumu aralarında birşey varmı diye düşünüyorum düşünüyorum yok ihtimali bile yok yinede işteee
Yok ihtimal hiçbir ip ucu zaten iş ortaya çıkdı tamamen psikopat adamın uydurması ben sabah o şokla saçmalımışım neyse haletttikİhtimali bile yoksa adamı neden boşamaya kalkıyorsun.Snırım biraz ihtimal görüyorsun.