Anladığım kadarıyla annen kinci biraz, kayınvalidenin bu kadar ilgisine rağmen arayıp sormaması hala bayramda bilezik takmamalarını düşünmesi abartı biraz ama henüz nişanlısınız sanırım en azından annenin böyle davranması düğünde daha dikkatli davranmalarını sağlayabilir.
Bence sen de biraz ağırdan al kendini, fazla yüzgöz olma, seni uyarması bilmiyorum doğru değil ama o insanları o tanıdığı için niyetlerini biliyor olabilir, o yüzden uyarmıştır bilmiyorum.
Ayrıca düğünde istediklerini yaptır, yapmıyorlarsa tabi zorlayamazsın ama iste en azından, bunlar ayıp değil emin ol istemezsen bak ne iyi kız hiçbirşey istemiyor demezler.
Benim kaynanam da hiçbir şey almadı, takısını bile biz aldık eşimle ama benden gelinlik yapmamı bekliyor, herşeyin bir yolu yordamı var düğün esnasında adetleri yapmazsan gelinden de adetleri yapmasını bekleyemezsin.
Tabi biz eşimle ikimiz de çalışıyoruz imkanları olmasa inan umrumda değil, ki o zamanlar da beklemedim böyle şeyler ama bu bir adettir insan gelinine ufak ta olsa bir hediye alır.
İşte bizim suçumuz da bu kadar ucuz olmak, kimseye değil lafım yanlış anlaşılmasın kendimi kastediyorum.
Sonsuz iyi olmak iyi birşey mi bu da bir muamma.