Selam arkadaslar,
Yaklasik 4 aylik bi beraberligim var, ciddi dusundugumuz icin ailelerimizin iliskimizden haberi var...
Annem bu iliskiyi onaylamasada gorusmeme karismio, daha dogrusu ben inat edince fazla karsi çikamiyor.. erkek arkadasim asci ve suan isi yok, kendisi bi boluda bi ankarada bi istanbulda antalyada mersinde ... annem yeri yurdu belirsiz diyo
Erkek arkadasim'la aramiz cok iyi tek tartisma sebebimiz ev numarasi su gunlerde ev numaranizi ver diyo ben veremiyorum annemden azar isitirim diye o bunu anlamiyor.. napicami sasirdim bana guvenmiyorsun diyo.. durumu anlatiyorum ama nafile..
Arkadaslarim bu beraberligin altinda biseyler yattigini dusunuyor.. cunku biz ayni ulkede degiliz ve onun buralara gelmek icin benimle oldugunu dusunuyorlar.. ben kulak vermiorum ama artik cok sıkıldım herkes ustume cok fazla geliyor.. erkek arkadasimin beni sevdigini biliyorum..
O bana gel Türkiyede yasayalim diyor ama okulum var birakamam.. ailemi hiçe sayiyor gibi geliyor bazen cunku kac gel diyo ailem diyorum bosver diyo :S ne yapicami sasirdim artik yardimci olursaniz sevinirim
Bencede kisa bi süre 4 ay.. simdilik onunla bi yuva kurmak istedigime emin degilim.. evet seviyorum ama dogru insan olup olmadigina karar veremiyorum... Bide boyle ailemi umursamaz tavirlar takininca soguyorum.. sonra senin eilen benimde ailem felan gibisinden konusuyor..
o 22 yasinda ben 19.. ne yapicami bilemiyorum gercekten.. bazen ayrilmak geciyor icimden..
ben onunla ankarada tanistim.. yaklasik 2 senedir tanisiyoruz.. 4 aydirda beraberiz..
Ben okuyorum, o evlenelim diyor.. Ben okul bitmeden olmaz dedim.. O genede bosver napicaksin okulu gibisinden konusuyor.. Ben lisans master okumak istiyorum o bu yaz nisan yapalim diyor..
Ben bugun ona dedim ailemi umursamiyosan gun gelir benide umursamazsin diye.. Benden babamin numarasini istiyor.. Veremem diyorum gelince tanis sonucta telefonda ne kadar taniyabilirki seni diyorum ama kulak asmiyor o zaman cik gel diyor..
Benim evlenmek gibi bi niyetim yok, niyetim okumak.. Bunu ona anlatamiyorum.. Surekli evlenelim diye tartisiyoruz.. Yok yuzuk yollayim yok kacak geliyim oraya yada sen gel diyor.. hayatta olmaz zaten ailemi birakmam
Ama onuda seviyorum.. Gecen gun tartistik bana dediki tamam bidaha gorusmeyelim dedi.. bende iyi madem oyle arama sorma sakin dedim.. sonra bunu nasil diyebiliyosun dedi bende sen dedin diince ben derim sen diyemezsin diyor.. ben seni seviyorum inanmazsan cam ac elimi kolumu kesiyim gor dedi pfff kendine zarar verebiliosa ilerde banada zarar verebilir dusuncesiyle sogudum .. ben aile kurabilecegime emin degilliim napsam ki
Benimde aklimdan geciyor yurt disi icindir diye ama eger oyle olsa Turkiyede yasayalim dermi diye dusunuyorum.. Sonrada belki oyle diyor ama ilerde avrupaya gidelim der diye aklimdan geciyor..
Dun is bulmus artik calisiyor.. Aslinda calisiyordu zaten ama istifa etti sonrada hiç is ariycam felan demiyordu calismicakmisin diye sordugumda bosver diyordu hep..
Simdi diyor gel ben sana bakarim diye.. Ben gelmem diyorum bana guvenmiyormusun diyor, ne alakaysa anlamiyorum.. off napicami sasirdim artik neden babanin numarasini vermiyosun diyor bi seyler mi karistiriyorsun diyor ne karistirabilirim kiYa ben bana guvenmedigine inaniyorum.. Sizce napiyim ?
Zaten universte yillarim evde geciyor arkadaslarimla gezmeme dahi izin vermiyor, erkek arkadasta yasakmis :S msn sifremi vermedim diye kiyameti kopardi ilerde ben telefonumuda vermezmisim oyle diyor.. ama inat ettim vermedim genede.. cok sacmalamaya basladi..
Sizce ne soyleyim ona ? Ne yapiyim bi akil verebilimisiniz?
ailen seni elin psikopatları ile uğraş diye dünyaya getirmediğine göre yapacak tek bir şey var arkana bakmadan kaç
aileni hiçe say gel benim gibi işsiz güçsüz adama kaç , diyor
okuma,okuyup ne yapacaksın ,diyor
kamera aç kendimi gözünün önünde doğrayayım, diyor
Allah aşkına otur bir aklı selim düşün. bu adamın ağzından senin iyiliğin için neler çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?