Arada kalmaktan çok sıkıdım ..

girl_6874

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
18
0
36
Fransa
Selam arkadaslar,

Yaklasik 4 aylik bi beraberligim var, ciddi dusundugumuz icin ailelerimizin iliskimizden haberi var...

Annem bu iliskiyi onaylamasada gorusmeme karismio, daha dogrusu ben inat edince fazla karsi çikamiyor.. erkek arkadasim asci ve suan isi yok, kendisi bi boluda bi ankarada bi istanbulda antalyada mersinde ... annem yeri yurdu belirsiz diyo :43:

Erkek arkadasim'la aramiz cok iyi tek tartisma sebebimiz ev numarasi su gunlerde ev numaranizi ver diyo ben veremiyorum annemden azar isitirim diye o bunu anlamiyor.. napicami sasirdim bana guvenmiyorsun diyo.. durumu anlatiyorum ama nafile.. :50:

Arkadaslarim bu beraberligin altinda biseyler yattigini dusunuyor.. cunku biz ayni ulkede degiliz ve onun buralara gelmek icin benimle oldugunu dusunuyorlar.. ben kulak vermiorum ama artik cok sıkıldım herkes ustume cok fazla geliyor.. erkek arkadasimin beni sevdigini biliyorum..

O bana gel Türkiyede yasayalim diyor ama okulum var birakamam.. ailemi hiçe sayiyor gibi geliyor bazen cunku kac gel diyo ailem diyorum bosver diyo :S ne yapicami sasirdim artik yardimci olursaniz sevinirim

erkek arkadaşın belliki,aile olmanın kutsallığını,önemini kavrayamamışki sana 'kaç gel' diyor...
sakın kaçmak gibi bi hata yapma canım,çünkü gerçekten olgun biri değil...ve ürettiği çözüm tamamen YIKICI...
böyle biriyle yuva kurmak istediğine emin misin?

Bencede kisa bi süre 4 ay.. simdilik onunla bi yuva kurmak istedigime emin degilim.. evet seviyorum ama dogru insan olup olmadigina karar veremiyorum... Bide boyle ailemi umursamaz tavirlar takininca soguyorum.. sonra senin eilen benimde ailem felan gibisinden konusuyor..
o 22 yasinda ben 19.. ne yapicami bilemiyorum gercekten.. bazen ayrilmak geciyor icimden.. :59:

Selam arkadaslar,

Yaklasik 4 aylik bi beraberligim var, ciddi dusundugumuz icin ailelerimizin iliskimizden haberi var...

Annem bu iliskiyi onaylamasada gorusmeme karismio, daha dogrusu ben inat edince fazla karsi çikamiyor.. erkek arkadasim asci ve suan isi yok, kendisi bi boluda bi ankarada bi istanbulda antalyada mersinde ... annem yeri yurdu belirsiz diyo :43:

Erkek arkadasim'la aramiz cok iyi tek tartisma sebebimiz ev numarasi su gunlerde ev numaranizi ver diyo ben veremiyorum annemden azar isitirim diye o bunu anlamiyor.. napicami sasirdim bana guvenmiyorsun diyo.. durumu anlatiyorum ama nafile.. :50:

Arkadaslarim bu beraberligin altinda biseyler yattigini dusunuyor.. cunku biz ayni ulkede degiliz ve onun buralara gelmek icin benimle oldugunu dusunuyorlar.. ben kulak vermiorum ama artik cok sıkıldım herkes ustume cok fazla geliyor.. erkek arkadasimin beni sevdigini biliyorum..

O bana gel Türkiyede yasayalim diyor ama okulum var birakamam.. ailemi hiçe sayiyor gibi geliyor bazen cunku kac gel diyo ailem diyorum bosver diyo :S ne yapicami sasirdim artik yardimci olursaniz sevinirim

Bencede kisa bi süre 4 ay.. simdilik onunla bi yuva kurmak istedigime emin degilim.. evet seviyorum ama dogru insan olup olmadigina karar veremiyorum... Bide boyle ailemi umursamaz tavirlar takininca soguyorum.. sonra senin eilen benimde ailem felan gibisinden konusuyor..
o 22 yasinda ben 19.. ne yapicami bilemiyorum gercekten.. bazen ayrilmak geciyor icimden.. :59:

beyefendinin kendine güveninin altında bir şeyler yatıyor olabilir. işi yok 22 yaşında ve sana kaç gel diyor :51: neyine güveniyor sence ? onun lafını dinleyip gelsen türkiye ye başına neler gelecek tahmin edebiliyor musun:52:

4 ayda onun seni sevdiğine eminsin:52: çok küçüksün daha.:36:

bu kişiyle nereden nasıl tanıştın merak ettim açıkçası:kkk:

daha 19 yaşındasın yaa. ben 24 yaşındayım 2 yıldır biriyle çıkıyorum bana karşı çok ilgisiz benimki 32 yaşında işide var evlenmemiz içinde hiç bi sorun yok .ama bana karşı ilgisiz evlilikten bahsetmiyor hiç..
daha 22 yaşındaki kişiye nasıl güveniyorsun kusura bakma canım ama evdemi kaldın sen daha yaşın kaç başın kaç..
bırak yaa akıllı ol.
hadi benim gibi olsan mücadele et dicem ama seninkide saçmalık yani :9:

Son düzenleme:
canım kaçmak öyle çocuk oyuncagı olacak birşey degil.arkadaslarımın dedigi gibi 22 yas ve iş güç yok.bir insanın babası ne kadar zengin olsada bir işi olmadıkça evlilik gercekleşmez.tamam çok seviyor olabilir sende seviyor olabilirsin ama iki kişi bir hayatla mücadele edemez.illaki arkamızda destek olacak bir aileye ihtiyacımız var.onların rızası olmadan asla evlilik olmaz.ben 3 yıllık evliyim.eşimle 4 yıl önce tanıştım.birbirimize cokta asık olduk.fakat benim yasım küçük oldugu için ailem pek onaylamadı.beni istemek istedi ailesi telefon falan etti ailem kabul etmedi.aslında esim meslek sahibi madden durumu iyi biridir.esimde bak tı ki bizimkiler vermicek.aynı sevgilin gibi kaçalım bak dedi.çokta ciddi idi sözlerinde.kaçsambana çok iyi sartlarda bakacagındanda emindim ama tabiki öyle bir aptallık yapmadım.ailemi ikna cabalarına girdim epey uğraştım babamın karsısına geçip baba çok seviyorum dedim.oda sevgimin önünüde durmadı.sagolsun madem öyle gelip istesinler dedi.tabi cokta degildi.beni telimle duvagımla gelin etti.suanda hala bana kırgınlıgı var ama kaçmış olsam asla konuşmazdı annem kardeslerim hepsi sırtını dönerdi bana.sana tavsiyem eger arada ask varsa oda senin ailene saygı duymak zorunda tabi senin fikirlerinede.sen eger ailemin izni olmadan olmaz bişey diyorsan onlar ikna olana kadar ikinizde beklemeyi bileceksiniz.

ben onunla ankarada tanistim.. yaklasik 2 senedir tanisiyoruz.. 4 aydirda beraberiz..
Ben okuyorum, o evlenelim diyor.. Ben okul bitmeden olmaz dedim.. O genede bosver napicaksin okulu gibisinden konusuyor.. Ben lisans master okumak istiyorum o bu yaz nisan yapalim diyor..
Ben bugun ona dedim ailemi umursamiyosan gun gelir benide umursamazsin diye.. Benden babamin numarasini istiyor.. Veremem diyorum gelince tanis sonucta telefonda ne kadar taniyabilirki seni diyorum ama kulak asmiyor o zaman cik gel diyor..

Benim evlenmek gibi bi niyetim yok, niyetim okumak.. Bunu ona anlatamiyorum.. Surekli evlenelim diye tartisiyoruz.. Yok yuzuk yollayim yok kacak geliyim oraya yada sen gel diyor.. hayatta olmaz zaten ailemi birakmam :20:

Ama onuda seviyorum.. Gecen gun tartistik bana dediki tamam bidaha gorusmeyelim dedi.. bende iyi madem oyle arama sorma sakin dedim.. sonra bunu nasil diyebiliyosun dedi bende sen dedin diince ben derim sen diyemezsin diyor.. ben seni seviyorum inanmazsan cam ac elimi kolumu kesiyim gor dedi pfff kendine zarar verebiliosa ilerde banada zarar verebilir dusuncesiyle sogudum .. ben aile kurabilecegime emin degilliim napsam ki :59:

canım işi gucu olmayan adam neyie guvenerek sana gel diyor ben oraya geleyim diyormus sen bana bak demek istiyor demekki bence verme numara fln 4 ay çok çok kısa bu acı ama gercek bizim türk erkekleri yurt dısına kapagı atmak için daha çok kızları kandırıyorlar banada öyle gibi geldi

Benimde aklimdan geciyor yurt disi icindir diye ama eger oyle olsa Turkiyede yasayalim dermi diye dusunuyorum.. Sonrada belki oyle diyor ama ilerde avrupaya gidelim der diye aklimdan geciyor..

Dun is bulmus artik calisiyor.. Aslinda calisiyordu zaten ama istifa etti sonrada hiç is ariycam felan demiyordu calismicakmisin diye sordugumda bosver diyordu hep..

Simdi diyor gel ben sana bakarim diye.. Ben gelmem diyorum bana guvenmiyormusun diyor, ne alakaysa anlamiyorum.. off napicami sasirdim artik neden babanin numarasini vermiyosun diyor bi seyler mi karistiriyorsun diyor ne karistirabilirim ki :50: Ya ben bana guvenmedigine inaniyorum.. Sizce napiyim ?

ben onunla ankarada tanistim.. yaklasik 2 senedir tanisiyoruz.. 4 aydirda beraberiz..
Ben okuyorum, o evlenelim diyor.. Ben okul bitmeden olmaz dedim.. O genede bosver napicaksin okulu gibisinden konusuyor.. Ben lisans master okumak istiyorum o bu yaz nisan yapalim diyor..
Ben bugun ona dedim ailemi umursamiyosan gun gelir benide umursamazsin diye.. Benden babamin numarasini istiyor.. Veremem diyorum gelince tanis sonucta telefonda ne kadar taniyabilirki seni diyorum ama kulak asmiyor o zaman cik gel diyor..

Benim evlenmek gibi bi niyetim yok, niyetim okumak.. Bunu ona anlatamiyorum.. Surekli evlenelim diye tartisiyoruz.. Yok yuzuk yollayim yok kacak geliyim oraya yada sen gel diyor.. hayatta olmaz zaten ailemi birakmam :20:

Ama onuda seviyorum.. Gecen gun tartistik bana dediki tamam bidaha gorusmeyelim dedi.. bende iyi madem oyle arama sorma sakin dedim.. sonra bunu nasil diyebiliyosun dedi bende sen dedin diince ben derim sen diyemezsin diyor.. ben seni seviyorum inanmazsan cam ac elimi kolumu kesiyim gor dedi pfff kendine zarar verebiliosa ilerde banada zarar verebilir dusuncesiyle sogudum .. ben aile kurabilecegime emin degilliim napsam ki :59:

Benimde aklimdan geciyor yurt disi icindir diye ama eger oyle olsa Turkiyede yasayalim dermi diye dusunuyorum.. Sonrada belki oyle diyor ama ilerde avrupaya gidelim der diye aklimdan geciyor..

Dun is bulmus artik calisiyor.. Aslinda calisiyordu zaten ama istifa etti sonrada hiç is ariycam felan demiyordu calismicakmisin diye sordugumda bosver diyordu hep..

Simdi diyor gel ben sana bakarim diye.. Ben gelmem diyorum bana guvenmiyormusun diyor, ne alakaysa anlamiyorum.. off napicami sasirdim artik neden babanin numarasini vermiyosun diyor bi seyler mi karistiriyorsun diyor ne karistirabilirim ki :50: Ya ben bana guvenmedigine inaniyorum.. Sizce napiyim ?

ailen seni elin psikopatları ile uğraş diye dünyaya getirmediğine göre yapacak tek bir şey var arkana bakmadan kaç

aileni hiçe say gel benim gibi işsiz güçsüz adama kaç , diyor

okuma,okuyup ne yapacaksın ,diyor

kamera aç kendimi gözünün önünde doğrayayım, diyor

Allah aşkına otur bir aklı selim düşün. bu adamın ağzından senin iyiliğin için neler çıkıyor:51:

aman aman kırmızı_aba ya katılıyorum cnm sakın bi hata yapma sevgi böylemi gösterilir ya kolunu bacanı kescekmiş sakın bu dediklerine inanma böyle bi dengesizde benim başımda vardı kendini öldüreceğini söylerdi eğer ondan ayrılırsam zor kurtuldum burda da paylaşmıştım nası zor kurtulduğumu kendimi keserim inethar ederim gibi tehditler hep seni zor durumda bırakır böyle sevgi olmaz bence çok erken evlilik karını almışsınız iyice tanıman gerekir benim eski psikopat sevgilimlede ilk zamanlarım güzel geçmişti sonraları çıktı ortaya ne mal olduğu

Zaten universte yillarim evde geciyor arkadaslarimla gezmeme dahi izin vermiyor, erkek arkadasta yasakmis :S msn sifremi vermedim diye kiyameti kopardi ilerde ben telefonumuda vermezmisim oyle diyor.. ama inat ettim vermedim genede.. cok sacmalamaya basladi..:50:

Sizce ne soyleyim ona ? Ne yapiyim bi akil verebilimisiniz?

19 yasinda nereye kaciyorsun canim ben sevgilimle tanistigimda ben 19 o 22 yasindaydi bu yil 7. senemiz olacak hala evli falan degiliz acele etme, tanimadan boyle birsey yaparsan kafani cok taslara vurursun...

Zaten universte yillarim evde geciyor arkadaslarimla gezmeme dahi izin vermiyor, erkek arkadasta yasakmis :S msn sifremi vermedim diye kiyameti kopardi ilerde ben telefonumuda vermezmisim oyle diyor.. ama inat ettim vermedim genede.. cok sacmalamaya basladi..:50:

Sizce ne soyleyim ona ? Ne yapiyim bi akil verebilimisiniz?

güzelim hala ona ne söyleyeyim diyorsan ben kendimi boşa yoruyorum. sana psikopatınla mutluluklar dilemek isterdim ama bu sadece dilekte kalacak:37:

insan dünyaya bir kere gelir. bir ömrün vardır. onu da heba etme:51:

ailen seni elin psikopatları ile uğraş diye dünyaya getirmediğine göre yapacak tek bir şey var arkana bakmadan kaç

aileni hiçe say gel benim gibi işsiz güçsüz adama kaç , diyor

okuma,okuyup ne yapacaksın ,diyor

kamera aç kendimi gözünün önünde doğrayayım, diyor

Allah aşkına otur bir aklı selim düşün. bu adamın ağzından senin iyiliğin için neler çıkıyor:51:

Anladim cok tesekkür ederim.. Bu arada KK'de yeniyim ve burayi cok sevdim yaaa.. Super bi forum :52: aradigim hersey var masallah :))

Cok sagolun :54:

Ayrildim arkadaslar...

Dun aksam konustuk tartistik. Zaten son gunlerde sacma sapan sebepler yuzunden tartisioduk.:43: Sonunda dayanamadim ayrildim. Boylesi hayirlidir insallah...

Tesekkur ederim hepinize

Back
X