arada ki yaş farkı

umutlu25

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
39
0
16
İstanbul
mrb kızlar 25 yaşında bir kızla 40 yaşında bir erkeğin evliliği konusunda ne düşünüyorsunuz birbirlerini seviyorlar ama ileride sorun çıkar mı kendinizden etrafınızdan da örnek verebilirsiniz

Bu söylediğin yaş farkı çok extreme bişey değil canım..seviyor(san) takılma yaşa bence,mutluluklar..

erkekler geç olgunlaşıyo çabuk kartlaşıyo 40 yaş kritik bir yaş, bence 25 yaşındaki kızın olgunluk seviyesi önemli

Son düzenleme:
şimdiki aklım olsa kesinlikle böyle bı evlilik isterdim yıllarca anakuzusuyla uğraşmazdım

40 yasindaki adamin 25 yasindaki genc birine bakmasi miii ??? 30 una girdiginde begenmez 20 lik bulur. Tiksiniyorum oyle adamlardan. En fazla 4-5 yas fark olmali bence. Daha gencliginizee doymadan yasli birine bakmak zorunda kalirsiniz. Sevgi degil bence adaminki baska bisey demiyeyim.

arada gerçekten sevgi varsa olabilir
ama yoksa ve amaç farklıysa evlendikten kısa süre sonra patlaklar verir
ve belkıde boşanmak bile güç olur

düşüncenize saygım var fakat şöyle bişi söyliycem mesela sadece bi örnek kenan imirzalioğluda 40yaşında değilsede yakındır bıkaç yaştan bişi olmaz onun yanında 25 lik bırını görsenız yine böylemı düşünürsünüz demek istediğim insan 40 yaşındada çok yaşlı olmuyor

bence genellemek yalnış olurtabı sızın düşündüğünüz gibi tiplerde vardır ama genellemk olmaz

Son düzenleme:
hiç tavsiye etmem.erkeğin olgunluğu yaşıyla alakalı değil.beyniyle alakalı.40 yaşında olup da uyuz uyuz trip yapan olgunlaşamamış çok erkek var.onların bu halleri de hiç çekilmez.ayrıca ilk başlarda olmasa bile yıllar sonra beğenmemeye başlarsınız o kişiyi.gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum.bir şey daha büyük olasılıkla cinsel yönden sorunlar yaşanabilir...erkekler yaş ilerledikçe(35inden sonra) bu tarz sorunları çok fazla yaşamaya başlarlar.:111:

Son düzenleme:
bellki 10 sene sonra kız beğenmeyecek adamı 35-50 olacaklar

katiem yaş farkı çokmuş diyecektim tam öyle bir yerden örnek vermişin ki susuyorum

hiç sorun olacağını düşünmüyorum. ama bir patavatsız çıkıp baban mı dediğinde bozulmayacaksan,üzülmeyeceksen.

40 yaşında olması bir sorun değil, önemli olan ruhu ve fiziği,...vs genç olmasıdır, benim bir abim var 42 yaşında ama Suphanallah hiç yaşı göstermiyor, sanki 30 larda gibi bir şey , kimi insan genç yalnız ihtiyar gibi duruyor . demek istiyorum ki kimlikte yazılan yaşa bakmayın insana bakin . bilmem anlatabildim mi ? :44:

Bence çok fazla 15 yaş :26:

Bilemedim ben istemezdim.. benim yaşım 22 40 yaşındaki adama bakmam yani hele ki geleceği düşünürsek bi 10 yıl sonra 50 yaşında olcaak yaşlı geliyo bana

mrb kızlar 25 yaşında bir kızla 40 yaşında bir erkeğin evliliği konusunda ne düşünüyorsunuz birbirlerini seviyorlar ama ileride sorun çıkar mı kendinizden etrafınızdan da örnek verebilirsiniz

Niye olmasın kafa yapısı uyuştuktan sonra bence sıkıntı olmaz kızlar zaten erken olgunlaşıyor belki gayet iyi bile olabilir .Çevremde de bunun örneği var ve gayet mutlular hatta adam eşini el üstünde tutuyor kıymetini gerçekten biliyor karakteri oturmuş görmüş geçirmiş çünki kendinden eminsen sorun değil inan

23 yaşındayım büyük konuşmayım da 40 yaşındakilere utanmasam amca diyecekken abi diyiveriyorum.
Öyle büyük geliyo yani sanmıyorum o gözle bakayım.
Şimdi belki neyse de ilerisi sıkıntı yaşlılığın tadını da beraber tatmalı bence eşler.

düşünemıyorum babam yasında bır adamla evlenmeyı valla benım esımle aramda 5 yas var yeterli bazen zorlanıosun bıle ne bılım mutlu olucagını dusunuyosan ...

bende 40 yaşında olsam 25lik kıtır delikanlıyla düşünürdüm

40 yaşında Erkek olsam 25 yaşındaki bi hanım kızla da düşünürdüm

amaa,, 25F yada 25M olsam 40 yaş kafası ı-ııhh

kanlı canlı enerjik olsun isterim
emekli amcalar gibi sırtında hırkası gözünde gözlüğü elinde kumandası istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…