- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
güven verici bir erkek modeli canlanmadı kafamda...genç kızlara gözünü diken,bol paralı ve parayı nereye saçacağını bilemeyip sapıtan,paranın verdiği şımarıklıkla istediği kadını tavlayabileceğine inanan,kart zampara modeli olmasın da..bilemicemkendisinin de kenan imirzalığoğlndan bir farkı yok zaten maddiyata gelince çok çok çok iyi sadece bunları söyleyebilirim
7-8 yaştan sonrakiler fazla bence. Bir kere adam o yaşına kadar her şeyi yaşamıştır hiç bir şey artık onu kolay kolay heyecanlandırmaz ki ortak ne olabilir ki resmen bir kuşak fark olan insanla ben açıkçası anlamıyorum pek. Şu an 24 yaşındayım kendimi öyle 40 yaşında biriyle düşünemiyorum yani.Zaten öyle hemen çocuk isteyen bir tip değilim 30 yaşına doğru çocuk istesem adam gelecek 45 yaşına dedesi mi suallerine maruz kalırız artık.
simdi olmasa bile ilerki yillarda sorun olur.ve cok pisman olursun.sen gezmek isticeksin adam oturmak isticek,sen daha genceciksin oynasmak sakalasmak isticeksin adam yorgunum dicek.ve o bi 10 yil sonra yasli gozukcek ama sen genc ve guzel olucaksin.sonra icinden gecmicek mi keske kendi yasima uygun birisiyle evlenseydim die cevrendeki bakimli genc erkekleri gordugun zaman? bence evet bunlari dusunceksin ama is isten gecmis olcak.
çok büyük bir yaş farkı değil 15 yaş benmde eşimle aramda 13 yaş var ama hiç rahatsız değilim hatta çok menmunum erkeğin olgn olması herzaman avantaj bence tersini düşünenler olabilir bu benm fikrim anlaşma konusuna gelince anlaşmak yaşa değil karakterlere göre şekil alır yani anlaşmanın yaşla alakası yok bence kadınlar genelde daha çabuk yıpranıyor çocuk doğurma erken ergenlik vs gibi nnedenlerden oyüzden görsel olarakda sorun olacğını düşnmyorm şahsen. eşimde bende yaşlarımızı tam yaşımızda gösteriyoruz yani ben yaşımdan olgun falan değilim eşimde yaşından küçük göstermiyorr çokta yakışıyoruz maşşlh yinede hiç eşin senden çokbüyük duruyor diyen olmadı densede umrumda olmazdı ben sevip beğendikten anlaştıktan sonra 50 yaşında olsa yine sorun olmaz iyiki kocamla evlenmişim hem kadın azıcık erkeğin yanında küçük durunca hoş oluyor bence
fikrine saygı duyarımherkes yaş farkına sıcak bakmayablr fakat herşeyi yaşamak için yaşın ilerlemesi gerekmez bazen 20 yaşındaki bir insanın yaşadıklarını 40 yaşındaki yaşamamıştır hayat tecrübesi çok farklı bişey yaşanmışlıkta seneye yaşa vs bakmaz 20 yaşındaki adam çok ağır ve durgunken 40 yaşındaki hayat dolu olabilir ben eşimi tanıdıgımda 30 yaşındaydı biz öyle bir aşk yaşadıkki dillere destan derler o şekil aşkımızı dolu dolu yaşadık çevremizde bizim evliliğimz parmakla gösterilir maşşlh yani heyecan falan olmaz demişsin ya 25 yaşındaki bir adam tanırsın daha önceden muhteşem bir aşk yaşamıştır herşeye doymuştur duygusal bağlamda işte o adam aşkı tekrar dolu dolu yaşamaz heyecanlanmaz aşk diyorm sevgili değil artık 15 yaşındaklern bile sevgilisi varrr yani ilk sevgili demiyorum ilk aşk onu yakalamk ruh ikizini bulmak önemli insanlar 50 yaşındada bulabilir gerçek aşkını işte ozamn görürsün yaşanan o heyecanı çocuk meselesine gelince allhın verecek zamanını bilemezsin sen istesende olmyblr belkide 40 yaşına kadar çocuk olmayck o yaştan sonra olacak bunu bilemyz ozamn bize ninesimi diyecekler yanlış anlama düşüncelerini eleştirmiyorm bu senin fikrin her fikre saygım vardır sadece düşünclermi söylemek istedim nacizane fikrim
Valla aynen öyle ninesi dedesi diyorlar bu da insanları üzüyor . Benim dayımın mesela çocukları çok geç oldu 45 yaşıdna baba oldu şimdi kızlar 10 yaşında ve dayım 55 yaşında parka filan götürdüğünde bir çok kişi dedeleri sanıyor bu da haliyle onu üzüyor . Bir de benim anlatmak istediğim 40 yaşından sonra insanlar evlenmesin deği lki kadın 35 olur adam 40 elbette onda bir sorun yok ya da 70 yaşında iki insan onda da sorun yok ama daha 20 li yaşlarda birinin 40 yaşlarında biriyle uyumu bana tuhaf geliyor. Davul bile dengi dengine yani.
allah mutluluğunuzu daim etsin ama bi 10 yılı devirin bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?