• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aradaki yaş farkı!!!

Bu soru tamamen seninle ve kişiliğinle alakalı, ben 6 sene yaşıtım biriyle beraberdim o kadar sinir oldum ki bazı çocukça hareketlerine artık bir süre sonra kaldıramadım ayrıldım ha herkes böyle olucak diye birşey yok sonra kendimden 15 yaş büyük olan sevgili eşim ike evlendim çok memnunum anlaşıyoruz öyle sabahtan akşama kadar uyumaz :) benden daha enerjik ha bir de para mevzusu var gelirimiz hemen hemen eşit ve evet asla parası ve kariyeri olmayan bir adamla evlenmezdim sayfalarca tartışılmış bu konu yaşıtım parası işsiz bir adamla evleneceğime benden büyük işini düzenini kurmuş maddi olarak düzeni olan biriyle evlenmeyi tercih ederim
Yooo parası için evlendi dedirtmemek için yaşıtınız ile evlenmeniz lazımdı.Kocamla aramda 10 yaş fark var.Bu halde bile bazen çocuk gibi gelir bana.Kendi yaşıtımı da hiç düşünemiyorım ama tercih meselesi işte.Sabit fikirli olmamak ve insanları genellememek lazım. Mantık olmayan evlilikte aşk olsa ne olur.Aşk olmayan evlilikte mantık olsa ne olr.Hepsinden biraz biraz lazım insana .Hayatta böyle değil mi zaten.

Benle esimin.arasinda 20yas var iki yasindada oglum var ve coooook sorunlar yasarsiniz cooookkk

Yani para
Yooo parası için evlendi dedirtmemek için yaşıtınız ile evlenmeniz lazımdı.Kocamla aramda 10 yaş fark var.Bu halde bile bazen çocuk gibi gelir bana.Kendi yaşıtımı da hiç düşünemiyorım ama tercih meselesi işte.Sabit fikirli olmamak ve insanları genellememek lazım. Mantık olmayan evlilikte aşk olsa ne olur.Aşk olmayan evlilikte mantık olsa ne olr.Hepsinden biraz biraz lazım insana .Hayatta böyle değil mi zaten.

. Yani para için güzellik için mevki için ne için olursa olsun ben eşime aşık olarak evlendim ama işsiz ve parasız olsa asla aşık olamazdım ayrıca ailem eşimden de çok daha varlıklıdır evlilikte yaştan çok kültürel ve maddi denklik daha önemli

. Yani para için güzellik için mevki için ne için olursa olsun ben eşime aşık olarak evlendim ama işsiz ve parasız olsa asla aşık olamazdım ayrıca ailem eşimden de çok daha varlıklıdır evlilikte yaştan çok kültürel ve maddi denklik daha önemli
aynen öyle.Kadın da öyle çok aşağı olmamalı. Denklik güzel.Saygınlığı doğurur.Şurdaki kadınların çoğuna kocası der.Sayemde şurayı gördün sayemde şunu bunu yedin gibi.Kimse kimsenin sayesinde bir şey görmesin.Herkes çalışsın üretsin

aynen öyle.Kadın da öyle çok aşağı olmamalı. Denklik güzel.Saygınlığı doğurur.Şurdaki kadınların çoğuna kocası der.Sayemde şurayı gördün sayemde şunu bunu yedin gibi.Kimse kimsenin sayesinde bir şey görmesin.Herkes çalışsın üretsin
Evet herkesin hayatta ki önem sırası farklıdır benim ve ailem için böyle olduğu için ve eşimle anlaştığım için benim evliliğim mutlu ha buarada her evlilik kendi istisnasıdır genelleme yapmak çok zor

Konu sahibi arkadaşım. İnsanların ne dediği senin için önemli olmamalı ya da çevre baskısı bu senin hayatın ve senin tercihlerin bana kimler neler diyor..
Aramızda 30 yaş var 3 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz ..
Ne parasına puluna tav oldum ne geri kafalıyım ne de midesiz bir insanım gayet karizmatik sportif espritüel ve zeki biri ona baktıkça hala tüylerim ürperir ona hayranım hatta aşktan öte tapıyorum bilmem anlatabildim mi :KK14:
. Biz 10-15 yaşı tartışırken sen bu mesajla tabuları yıktın yaaaa:)) kaç yaşındasın merakımı cezbettin :)

kendine güvenen kadın zaten çalışır kazanır kimseye ihtiyacı olmaz . ayrıca kariyerli kültürlü birinle evlenmek için babam yaşında olması gerekmez . kendi yaşıtımda kariyerli aşmış kültürlü bir adamla evlenebilirim gayette . kariyer için para için gidipte babam gibi birinle neden evleneyim . neden gençliğimi çöpe atayım . allah korusun . siz zaten iyiyseniz karşınızdakida iyi olur . yani demek istediğim 5 parasız bir adamla evlenmek değildi ki .. yine yanlış anlaşılmış ... bahzettiğim yaş farkı 10 da değildi ayrıca . 15 yaş ve üstü .. genç kariyerli kültürlü erkekleri tavlayamayanlar gidip yaşlılarla takılıyor bence

Konu sahibi arkadaşım. İnsanların ne dediği senin için önemli olmamalı ya da çevre baskısı bu senin hayatın ve senin tercihlerin bana kimler neler diyor..
Aramızda 30 yaş var 3 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz ..
Ne parasına puluna tav oldum ne geri kafalıyım ne de midesiz bir insanım gayet karizmatik sportif espritüel ve zeki biri ona baktıkça hala tüylerim ürperir ona hayranım hatta aşktan öte tapıyorum bilmem anlatabildim mi :KK14:
bence bir uye bana gııcık oldu . farklı hesaplardan bana giydirme çabasına girdi .. neyse sen mutluysan bize ne ayol ..dahada mutlu ol inşş

kendine güvenen kadın zaten çalışır kazanır kimseye ihtiyacı olmaz . ayrıca kariyerli kültürlü birinle evlenmek için babam yaşında olması gerekmez . kendi yaşıtımda kariyerli aşmış kültürlü bir adamla evlenebilirim gayette . kariyer için para için gidipte babam gibi birinle neden evleneyim . neden gençliğimi çöpe atayım . allah korusun . siz zaten iyiyseniz karşınızdakida iyi olur . yani demek istediğim 5 parasız bir adamla evlenmek değildi ki .. yine yanlış anlaşılmış ... bahzettiğim yaş farkı 10 da değildi ayrıca . 15 yaş ve üstü .. genç kariyerli kültürlü erkekleri tavlayamayanlar gidip yaşlılarla takılıyor bence
Evet bencede 20 üstü olunca cesaret ister özellikle çocuk yetiştirme konusunda ama tabi bilinmez öyle örneklerde var

Evet bencede 20 üstü olunca cesaret ister özellikle çocuk yetiştirme konusunda ama tabi bilinmez öyle örneklerde var
bu tür kadınlar ben çok mutluyum diye orda burda hava atarken arkadaşlarının kendine yaşça denk kocalarını görünce kıskançlıktan eriyorlar çok şahit oldum ...

bence bir uye bana gııcık oldu . farklı hesaplardan bana giydirme çabasına girdi .. neyse sen mutluysan bize ne ayol ..dahada mutlu ol inşş

Pardon siz kimsiniz ki? Ben sizi ve nickinizi herhangi bir yerde görmedim bile ayrıca burada 1 yıldır tek üyeliğim var..
Ben deneyimlerimi ve herkesin böyle olmadığını örnekledim kendi yaşantımla bize ne ne demek üslubunuz hiç hoş değil ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ettafa pozitif enerji saçmaya devam edin iyi günler :ssz:

. Biz 10-15 yaşı tartışırken sen bu mesajla tabuları yıktın yaaaa:)) kaç yaşındasın merakımı cezbettin :)
23 herkes kendi tercihini yaşar herkesin kendine göre doğruları ve yanlışları vardır saygı duymak bukadar zor olmamalı :)

Pardon siz kimsiniz ki? Ben sizi ve nickinizi herhangi bir yerde görmedim bile ayrıca burada 1 yıldır tek üyeliğim var..
Ben deneyimlerimi ve herkesin böyle olmadığını örnekledim kendi yaşantımla bize ne ne demek üslubunuz hiç hoş değil ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ettafa pozitif enerji saçmaya devam edin iyi günler :KK14:
30 yas buyuk sevgilinle mutlou olmaya bak..benim fikirlerimi elestirmek sana düşmedi. .senin gibi kadinlarin ruh durumu saglikli degil bence.benim amca diye selam verdiklerimi siz koca yapiyorsunuz kendinize..

Son düzenleme:
suanlık bı sorun olmaz belkı ama şöyle dusun sen 40 yasında oldugunda o 60 yasında olucak sende hala hayat devam edıyor ıken eglenmek guzel seyler yasamak onun için herşey bıtmıs olucak ..

23 herkes kendi tercihini yaşar herkesin kendine göre doğruları ve yanlışları vardır saygı duymak bukadar zor olmamalı
30 yas buyuk sevgilinle mutlou olmaya bak..benim fikirlerimi elestirmek sana düşmedi. .senin gibi kadinlarin ruh durumu saglikli degil bence.benim amca diye selam verdiklerimi siz koca yapiyorsunuz kendinize..

Kimin ruh sağlığı bozuk çok açık daha fazla alçalmadan çek git bence insanlara durup dururken sataşmak ta nesi!!!
Kendinize gelin sabrımın da bir hududu var haddinizi aşmayın!!!

23 herkes kendi tercihini yaşar herkesin kendine göre doğruları ve yanlışları vardır saygı duymak bukadar zor olmamalı

Kimin ruh sağlığı bozuk çok açık daha fazla alçalmadan çek git bence insanlara durup dururken sataşmak ta nesi!!!
30 yas buyuk bir adamla dost hayati yasiyorsun.buyuk ihtimalle adam evlidir.burda gelmis ahkam kesme. Bulasma bana hadi isine.satasan sensin sen ve senin gibiler.yaptiginizin yanlis oldugunu farkindasiniz zaten ondan bu ofke.hadi canim yasli kocanla mutlu ol.haddimi asarsam ne yapican merak ettim ahaha oldurcen mi beni..para sen nelere kadirsin...

Saygi diymak zorunda falan degilim bu benim dusuncem .mide meselesi dedim.30 yas buyuk adamla yasiyorum cok mutluyum bir bir bir.hadi ordan...

Bulaşma arkadaşım şu kadına. Hadsiz bir insan kendisi. Kib'le geç. Bu konu yüzünden banlanıp, ban kalkınca tekrar millete sarmaya geldi buraya. Kendini tatmin ediyor sadece.

Herkes istediği gibi yaşamakta özgür. 30 yaş benim için de çok fazla ama sen mutluysan gerisi fasa fiso.

Back
X