- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
Yooo parası için evlendi dedirtmemek için yaşıtınız ile evlenmeniz lazımdı.Kocamla aramda 10 yaş fark var.Bu halde bile bazen çocuk gibi gelir bana.Kendi yaşıtımı da hiç düşünemiyorım ama tercih meselesi işte.Sabit fikirli olmamak ve insanları genellememek lazım. Mantık olmayan evlilikte aşk olsa ne olur.Aşk olmayan evlilikte mantık olsa ne olr.Hepsinden biraz biraz lazım insana .Hayatta böyle değil mi zaten.Bu soru tamamen seninle ve kişiliğinle alakalı, ben 6 sene yaşıtım biriyle beraberdim o kadar sinir oldum ki bazı çocukça hareketlerine artık bir süre sonra kaldıramadım ayrıldım ha herkes böyle olucak diye birşey yok sonra kendimden 15 yaş büyük olan sevgili eşim ike evlendim çok memnunum anlaşıyoruz öyle sabahtan akşama kadar uyumaz :) benden daha enerjik ha bir de para mevzusu var gelirimiz hemen hemen eşit ve evet asla parası ve kariyeri olmayan bir adamla evlenmezdim sayfalarca tartışılmış bu konu yaşıtım parası işsiz bir adamla evleneceğime benden büyük işini düzenini kurmuş maddi olarak düzeni olan biriyle evlenmeyi tercih ederim