aradim taradim yookkk

fosforumsu

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
144
16
318
35
Bayanlar dert degil ama bilen varsa cevap versin.. 1 yaş kiz cocuk icin leopar desebli kulotlu çorap ariyorum veya altin sarisi Simli de olur. Ama yoookk bulamadim hic biyerde :(nerde bulabilirim bilen varmi

pentide falan bulabileceğini düşünüyorum da bulamazsan da leopar desenli tayt çok rahat bulursun.

Merhaba çorap değil de tayt buldum netten ?
Link vermek yasak diye mesaj atacağım size
Bi bakarsınız, umarım işinize yarar

neden illa leopar desen?
bir de babanın bu kadar karışması neden?
biraz komik buldum kusura bakmazsanız.

Yok ne kusuru. Canim babanin karışması degilde ben kizimla ne kadar ilgileniyorsam babasida o kadar ilgilenir herşeyi ni beraber aliriz bi bebekte gorduk leopar desenli cok hosumuza gitti bulalim dedik ama yokk :) tayt alicaz artik.ilk cocuk bizimki herseyine hevesleniyoruz iste :)

Yok ne kusuru. Canim babanin karışması degilde ben kizimla ne kadar ilgileniyorsam babasida o kadar ilgilenir herşeyi ni beraber aliriz bi bebekte gorduk leopar desenli cok hosumuza gitti bulalim dedik ama yokk :) tayt alicaz artik.ilk cocuk bizimki herseyine hevesleniyoruz iste :)

çocuk sektörü geniş, bence her şeye heveslenmeyin hem de almayın. Sonra çocuk doyumsuz olur. Naçizane görüşüm.
Ha leopar için de hiç beklemediğin bir anda bulursun da o zaman da hevesin geçer.
Aradığın şeyi bulamazsın ya.

çocuk sektörü geniş, bence her şeye heveslenmeyin hem de almayın. Sonra çocuk doyumsuz olur. Naçizane görüşüm.
Ha leopar için de hiç beklemediğin bir anda bulursun da o zaman da hevesin geçer.
Aradığın şeyi bulamazsın ya.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz.insan hevesleniyor. Ama sonra memnuniyetsiz bir nesil yetişiyor amann neyse tek derdimiz leopar desenli çorap olsun.aslinda dedigim gibi dert degil ama kojuyunnereye acacgimi bilemedim.

Benim kızımında kilotlu çorap değil ama leopar desenli taytı var.

Mağaza ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama şu hemen hemen her yerde bulunan L ile başlayan mağaza var ya, oradan almıştım.

Benim kızımında kilotlu çorap değil ama leopar desenli taytı var.

Mağaza ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama şu hemen hemen her yerde bulunan L ile başlayan mağaza var ya, oradan almıştım.

Tesekkurler corap uretilmiormus zaten tayt alicam

Bence bulamamanızı bir işaret olarak görüp leopar çoraptan vazgeçin:)
1 yaşındaki bebeğe leopar çorap ta neyin nesi yahu ?
Kız bebekler için heves edilecek cicili bicili ne güzel renkler,desenler var.
Siyah fileli çorap giymesi ne kadar abes olursa leopar çorap giymesi de aynı şey.

Bence bulamamanızı bir işaret olarak görüp leopar çoraptan vazgeçin:)
1 yaşındaki bebeğe leopar çorap ta neyin nesi yahu ?
Kız bebekler için heves edilecek cicili bicili ne güzel renkler,desenler var.
Siyah fileli çorap giymesi ne kadar abes olursa leopar çorap giymesi de aynı şey.

Dayisinin düğününde giyinmesinde bi sakinca yokki :) zaten bulamadik da vazgectik el mahkum :) hem canim allaha Şükür cocuk psikolojisini cok okuyan biriyim transparana kacan kiyafetlerin giydirilmesinin zararlarini biliyorum. Ama leopar artik bebek kiyafetlerinde çokça kullaniliyor.yinede fikrini söylediğin icin Teşekkürler

Back
X