Arafta bi ben

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.099
6.848
108
Evet kızlar araftayım daha doğrusu arafta bi eşim var iyi mi kötü mü anlamıyorum bazen diyorum keşke bariz kötü olsaydı da bırakıp gidebilseydim ya da bana göre boşanacak kadar kötü değil belki anlatsam siz boşanacak kadar kötü bulacaksınız velhasıl 2 çocuğum var köşeye sıkışmış gibiyim gitsem gidemiyorum kalsam kalamıyorum çok kötü olmadığı İçin çocuklarıma parçalanmış bi aile bırakmak istemiyorum ve bildiğim bi şey var özel günlerde kesin kötü tarafı ağır basıyor her özel günde kötü,kötü geçiyor yani o yüzden hiçbir özel gün heyecanlandırmıyor beni aha bayram geldi kesin tartışacağız aha evlilik yıldönümü kesin küseceğiz bu günlerde huzursuzluk garanti olduğu İçin gelmesini bile istemiyorum özel günlerin…öyle bi iç dökmeydi ,iyi bayramlar

Bilerek mi özel günlerde huzursuzluk çıkartıyor?
İyi yanları neler
Kötü yanları neler
Hangi taraf ağır basıyor?
Sürekli mutluluk mümkün değil zaten de sürekli mutsuzluk da çocuklar için çekilmez

Evet kızlar araftayım daha doğrusu arafta bi eşim var iyi mi kötü mü anlamıyorum bazen diyorum keşke bariz kötü olsaydı da bırakıp gidebilseydim ya da bana göre boşanacak kadar kötü değil belki anlatsam siz boşanacak kadar kötü bulacaksınız velhasıl 2 çocuğum var köşeye sıkışmış gibiyim gitsem gidemiyorum kalsam kalamıyorum çok kötü olmadığı İçin çocuklarıma parçalanmış bi aile bırakmak istemiyorum ve bildiğim bi şey var özel günlerde kesin kötü tarafı ağır basıyor her özel günde kötü,kötü geçiyor yani o yüzden hiçbir özel gün heyecanlandırmıyor beni aha bayram geldi kesin tartışacağız aha evlilik yıldönümü kesin küseceğiz bu günlerde huzursuzluk garanti olduğu İçin gelmesini bile istemiyorum özel günlerin…öyle bi iç dökmeydi ,iyi bayramlar
Hedi almamak için mi acaba özel günler :KK53:
13 şubatta ayrılıp 15 şubatta barışan sevgililer misali 🤔

İyi yanlarını bir kağıda yazın kötü yanlarını da bir kağıda yazın. Ve aşşağı yukarı kaç puan kötü kaç puan iyi diye puanlayın. Bakalım hangisi ağır basacak.
Ben ilişkinin başında bunu yapıyordum iyi tarafı ağır bastığı için hala beraberim ❤️
Hatasız kul olmaz. 2 insan hiç sorunsuz anlaşması mümkün değil. :KK51:
Önemli olan o hataları görmezden geleceğiniz iyi yanları ve bir sevgi varmı ortada.

hiçkimse %100 iyi veya %100 kötü değildir zaten..
herkesin kusurları vardır, önemli olan ne kadarını sorun etmediğiniz...

Back
X