- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Hayatımda böyle saçma neden duymamıştım. Babanızın yada sizin yada bir yakınınızın sonsuza kadar sağlıklı hastalıksız yaşama garantisi mi var böyle büyük laflar konuşulur sonra Allah öyle büyük bir dert hastalık verir ki ALLAH korusun..
Benim teyzemde sapa sağlamdı ailede kanserden ölen tek kimse yok ama kanserden vefat etti , komşumuzu basit bir hastalıktan hastanede yattı enfeksiyon kaptı ve öldü , sizin bile kafanız karışmış acabalardasınız yapmayın ya lütfen. Benim babam bana böyle birşey söylese ki asla söylemez ayrım yapmaz benim kafamı karıştıramaz hatta tepkimi gösterirdim.
Rahmetli bir futbolcu vardı Fenerbahçeli ismini hatırlayamadım küçüktüm , adam sapa sağlamdı Fb de oynuyordu harika bir kariyeri vardı milyonda bir görülen hastalığa yakalandı lüks semtten bayrampaşa geldiler eşi birgün bile bırakmadı onu. Bugün sapa sağlamız yarın ne olucaz bellimi başımıza bir kaza gelse?
Buraya yorum yazmak bu konuyu konuşmak bile inanılmaz rahatsız etti beni kusura bakmayın ama çok üzüldüm açıkcası erkek arkadaşınız ve ailesi adına.. Allah kimseye düşmanıma bile hastalık vermesin ya gerçekten böyle şeyleri görünce şoka giriyorum.
Benim anne tarafım toptan sinir hastası. Ne yani eşim benle bu konuda evlenmemeli miydi? Çok saçma. Ama ben deli değilim ki
zaten bende hepinizle mutabığım bu konuda. Dıkkat edersenız yazdıklarıma, sızın yazdıgınız saçma bulduğunuz her seyı yazmışım bende...
Siroz genetık mı bende bılmıyorum. Baba tarafının neredeyse hepsınde olunca boyle nıtelendırıldı sevgılı babam tarafından.
Ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorum içinde bulunduğum durumdan. Zaten boyle hıssetmeseydım, babam gıbı dusunseydım buraya yazmazdım herhalde.
Çünkü Kendımı koyuyorum onun ve aılesının yerıne ne kadar ıncıtıcı ne kadar uzucu bır durum. Oysa ne kadar ıyıler, masumlar.
Babam hep daha ıyısını daha fazlasını ısteyen, beklentısı yuksek bır ınsan. Yalnızca babam degıl baba tarafımın neredeyse hepsı aynı düşüncede. Evleneceğim insan muhakkak yuksek tahsıllı, makam ve mevkı sahıbı, yakısıklı, mumkunse yaşadığımız il sınırları içinde ikamet eden, aılesınde ve kendısınde hıc bır sorun sıkıntı ve hastalık bulunmayan bır "hınt kumaşı" olmalıymış. Aşağısı kurtarmazmış. Bundan dolayı babamla ettiğim kavgaların haddi hesabı yok. Oysa kı annem oyle mı, kanaatkar, tevekkul ve teslımıyet sahıbı, anlayışlı, adaletli merhametli, tevazu sahıbı. Ne olurdu babama bıraz bulaşsaydı annemden annemın bu nıtelıklerı..
Böyle birini bulabilirsin inşallah ne diyeyim
Allah yaratmış ise tabi bütün olumlu niteliklerin tek bir bünyede mevcut olduğu birini :26:
Evet evlenmemeliydi (!)
Sağlık raporu istemeliydi senden ve ailenden
Olmadı bu sevgican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?