araftayım :sevgim mi gururum mu?

unknown27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
19
2
3
37
merhaba arkadaşlar... o kadar arada kaldım ki ne işime odaklanabiliyorum ne mutlu olabiliyorum. 4 yıllık bir ilişkim oldu. tutkulu gerçekçi ve doğruyu bulduğunuza inandıran tüm hislerimle sevdim onu. her şekilde yanımda yer aldı maddi ve manevi anlamda hiçbir eksik bırakmadı hayatımda.onu ailemle tanıştırdım tüm çeyizlerimi onu düşünerek aldım ve onun ailesinden bir parça haline gelmiştim. ta ki annem onun ırkını sorun edinceye kadar evlenince konyada yaşayacaktık bu da eklendi üstüne soğudu kalbim. etmediğim zulüm kalmadı. erkeğe edilmeyecek hakaretler ve evliliği ertleleyen tavırlarım son noktayı koydu. zorda olsa ayrıldık. üç ay sonra duydum ki eski lise arkadaşına dönmüş onu istetmiş bile.. bu kadar kısa sürede evliilik planları yapmışlar o felfecir kızla:(( şu an hem onunla hem benimle görüşüyor ve şimdi sürekli beni arıyor yarın da yanıma gelecek ben hala o eski adamıma aşığım ama beni bir anda başka bir kadınla unutmaya çalışması çeyizlerimizi bile birlikte seçmişken annesine annem demişken başka kadınla kurduğu hayaller ağrıma gidiyor.. kadın tarafından aklının çelinmiş olması ihtimaline mi sığınsam?? yarın ne yapmalıyım??

şu an hem onunla hem benimle görüşüyor ve şimdi sürekli beni arıyor yarın da yanıma gelecek ben hala o eski adamıma aşığım ama beni bir anda başka bir kadınla unutmaya çalışması çeyizlerimizi bile birlikte seçmişken annesine annem demişken başka kadınla kurduğu hayaller ağrıma gidiyor.. kadın tarafından aklının çelinmiş olması ihtimaline mi sığınsam?? yarın ne yapmalıyım??

Başlıkta sevgi mi gurur mu yazmışsınız ama...

Sevgi mi kalmış ortada, adamın bir eli yağda öteki balda...

Bari gururunuz kalsın.
:ssz:

merhaba arkadaşlar... o kadar arada kaldım ki ne işime odaklanabiliyorum ne mutlu olabiliyorum. 4 yıllık bir ilişkim oldu. tutkulu gerçekçi ve doğruyu bulduğunuza inandıran tüm hislerimle sevdim onu. her şekilde yanımda yer aldı maddi ve manevi anlamda hiçbir eksik bırakmadı hayatımda.onu ailemle tanıştırdım tüm çeyizlerimi onu düşünerek aldım ve onun ailesinden bir parça haline gelmiştim. ta ki annem onun ırkını sorun edinceye kadar evlenince konyada yaşayacaktık bu da eklendi üstüne soğudu kalbim. etmediğim zulüm kalmadı. erkeğe edilmeyecek hakaretler ve evliliği ertleleyen tavırlarım son noktayı koydu. zorda olsa ayrıldık. üç ay sonra duydum ki eski lise arkadaşına dönmüş onu istetmiş bile.. bu kadar kısa sürede evliilik planları yapmışlar o felfecir kızla:KK43:( şu an hem onunla hem benimle görüşüyor ve şimdi sürekli beni arıyor yarın da yanıma gelecek ben hala o eski adamıma aşığım ama beni bir anda başka bir kadınla unutmaya çalışması çeyizlerimizi bile birlikte seçmişken annesine annem demişken başka kadınla kurduğu hayaller ağrıma gidiyor.. kadın tarafından aklının çelinmiş olması ihtimaline mi sığınsam?? yarın ne yapmalıyım??
İKİSİ BİR ARADAYI DENE :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: yani o adamla ilişiği kes bir sonraki ilişkine sağlıklı zemin oluştur

merhaba arkadaşlar... o kadar arada kaldım ki ne işime odaklanabiliyorum ne mutlu olabiliyorum. 4 yıllık bir ilişkim oldu. tutkulu gerçekçi ve doğruyu bulduğunuza inandıran tüm hislerimle sevdim onu. her şekilde yanımda yer aldı maddi ve manevi anlamda hiçbir eksik bırakmadı hayatımda.onu ailemle tanıştırdım tüm çeyizlerimi onu düşünerek aldım ve onun ailesinden bir parça haline gelmiştim. ta ki annem onun ırkını sorun edinceye kadar evlenince konyada yaşayacaktık bu da eklendi üstüne soğudu kalbim. etmediğim zulüm kalmadı. erkeğe edilmeyecek hakaretler ve evliliği ertleleyen tavırlarım son noktayı koydu. zorda olsa ayrıldık. üç ay sonra duydum ki eski lise arkadaşına dönmüş onu istetmiş bile.. bu kadar kısa sürede evliilik planları yapmışlar o felfecir kızla:KK43:( şu an hem onunla hem benimle görüşüyor ve şimdi sürekli beni arıyor yarın da yanıma gelecek ben hala o eski adamıma aşığım ama beni bir anda başka bir kadınla unutmaya çalışması çeyizlerimizi bile birlikte seçmişken annesine annem demişken başka kadınla kurduğu hayaller ağrıma gidiyor.. kadın tarafından aklının çelinmiş olması ihtimaline mi sığınsam?? yarın ne yapmalıyım??
Hiç o ihtimallere sığınma,kendini kandırmış olursun..

Hem kendi ailen sogutmus hem de diger kize felfecir diyorsun. Ayrildiktan sonra da pesinde kosmasini mi bekledin? Karnim doysun ama pastamda dursunn oh ne guzel.Sen mutlu edememissin baskasi mutlu etsin. Kadin tarafinda ne gibi bi oyuna gelebilir? Irkini sorun etmemistir agir laflar etmemstr. Bilmem anlatabildm mi?

Herkes adama yüklenmiş de siz sütten çıkmış ak kaşık mısınız? Yapmadığınız kalmamış, şimdi de başkası sizin yerinize geçtiği için hırs yapıyorsunuz.

Kaldı ki ben adamın sizinle görüşmesinin size aşık olduğu için olduğunu sanmıyorum. Bir şekilde intikam alacak, sizin tıpış tıpış kendisine gittiğini görüp içi soğuyacaktır.

Sen zaten bi anlamda onun nasıl biri olduğu gördüğün halde bunu da dile getirdiğini halde daha neyin görüşmesi yarin ne yapayimin sorusu bu

Adam ikinizide idare ediyor sen yarin yanina gidiyorsun. Bence gitme
KİMSENİN KİMSEYİ İDARE ETTİĞİ YOK BEN ZATEN BİTİRMİŞİM ISRAR EDEN PİŞMANLIĞINI DİLE GETİREN O YANLIŞ YAPTIĞINI BOŞLUKTA OLDUĞUNU SÖYLEYEN O

Irk mı?Yani ben bunu sorun etmezdım konya da yada baska yerde yaşamak.Zor tabı alısmak ama sevıyorsan bır sorun edemezdı kımse.Annem evlenmıcek ben evlenıcegım ıcın yanı.Bence orda yanlıs yapmıssın.Hayırlısı olsun.

Ortada sevgi kalmamis ki.

Bari kururuna yazik etme.
Birak kendi pisliginde kalsin

Adam niye yanınıza geliyor ben yine bişey anlamadım :KK51:
O kadar ağır laf ettikten sonra hiç içiniz cız etmiyor mu tekrar görüşüyorsunuz? Üstelik o kadar laf etmişsiniz başkasını bulunca neden kızıyorsunuz? Umarım sizinle evlenme planı yapıp da kendini ateşe atmaz..
BEN ZATEN ONA SÖYLEDİKLERİMDEN PİŞMAN OLDUĞUMDA HAYATINDA BİRİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM BASİT BİR KISKANÇLIK VE HIRS DEĞİL AĞIR ŞARTLARDAYDIM ÖFKEYLE SÖYLENMİŞ SÖZLERDİ

Back
X