araftayım :sevgim mi gururum mu?

Ben baska bir noktaya deginmek istiyorum.aranizda hakaretler gecmis olabilir kavgalar yasanabilir,hayat bazen bunlari da getiriyor ciftlere.ama tepki olarak bir sure uzaklasirsin,be bileyim tatile cikarsin,gidip duvari yumruklarsin..ama gidip de eski bir arkadasini istetmek de ne oluyor ? yani yarin obur gun yine buyuk bir kavganiz olsa adamin aklina ilk gelecek sey "baska bir kadin" olacak..cunku adamin savunma mekanizmasi "baska kadinla unut" mantigi.yarin evlendiginizde en ufak bir tartismanizda solugu baska bir kadinin kollarinda alacagina bir gosterge bu.boyle karaktersiz bir adamla asla evlenmezdim.suan olaylarin icinde oldugunuz icin bu noktayi goremiyorsunuz ama bir adamdan koca olup olamayacagini anlamanin en iyi yolu kriz anlarindaki davranislarini gormektir.satir aralarina daha yakindan bakin.

Adam gidip başkasını 'Allah ın emriyle istemiş'!
Farkında mısınız?
Sözlü sayılıyor bu adam.
Ve hala hem onunla hem benimle görüşüyor diyorsunuz.
Pardon da bahsettiğiniz gurur neredeydi, ben göremedim?
aynen. henm adam hemde siz suçlusunuz. bu olayda tek masum o felfecir dediğiniz kız

Haddi aşmak anlayışım azıcık farklı benim kusura bakma :) Evet senin gibi ortalık karıştırıcılar her yerden fırlıyor. Amacın ne? Konu baska senin ilk sorun ırk kelimesi ile ilgili. Yalnızca annesinin neden istemediğini belirtmiş konu sahibi. Okuduğunu anlamayan sen olabilir misin acaba? İlk soru 'ırk'. Ben burada bir art niyet ararım. Polemik yaratma hevesin kursağında kaldı da üzüldün mü? kıyamam sana... görmezden gel butonuna basıyorum istediğin kadar alıntılayabilirsin şimdi.. iyi sabahlar:)

beni görmezden gelerek şimdi beni çok üzdünüz.
ben sizin mahalle arkadaşınız değilim. senli benli konuşmayın.
k.i.b. liyorum sizi.

herkes yine soran arkadasa asiri yüklenmis. olaylarin icinde olmak farkli bir durum. herkes yanlis dusunebilir herkes hata yapabilir biraz sakin olalim lutfen.

soran arkadaşim ben yerinde olsam gorusmezdim. baska bi kadini hemen istetmesini kabul edemezdim sanirim. iyi dusun konus sevgilinle iyice kizla durumu tam olarak nasil olmus. sana inat diye mi yapmis. kabul edebilirim.diyosan devam et. ve ailenin fikri degistimi bu surecfe degismediyse yine sorun cikacaktir. bunlari da hesaba kat mutlaka....

Sen git onca yıl sanki bilmiyordun ırk meselesini, konya meselesini gibi soğumalar,
hakaretler çıkar. Ayrılığa getir işi.
Senden sonra eskiye dönünce kıymete binsin.
Utanmadan bana bunu nasıl yapar de.
Sen nasıl yaptıysan bütün o çirkinlikleri öyle yapar işte.:63:

herkes yine soran arkadasa asiri yüklenmis. olaylarin icinde olmak farkli bir durum. herkes yanlis dusunebilir herkes hata yapabilir biraz sakin olalim lutfen.

soran arkadaşim ben yerinde olsam gorusmezdim. baska bi kadini hemen istetmesini kabul edemezdim sanirim. iyi dusun konus sevgilinle iyice kizla durumu tam olarak nasil olmus. sana inat diye mi yapmis. kabul edebilirim.diyosan devam et. ve ailenin fikri degistimi bu surecfe degismediyse yine sorun cikacaktir. bunlari da hesaba kat mutlaka....
Benle ayrıldı ama bağını hiç koparmadı hep aradı sordu hergün aradı benim o kızla ilişkisinden haberim yoktu.ve ben zor günler geçirdim ki ona da yansıttım öyle böyle değil ailemde bi kayıp yaşadım.ve okulum vardı çalışmam gerekti bütün herşeyi ona yansıttım. O da hatalıydı tabi.uzaklaştık neticede o kızı istedi istediği gün bile beni aradı ben habersizm tabi.

Bence burada ki felfecir kız sensin.
hem adama zulum yapıyosun. Hakaret ediyosun. O gidip başkasıyla nişanlanıyor. Sen o kızın hayalleriyle oynuyosun ve felfecir o oluyor öyle mi?
Pardon da sen ne oluyosun bu durumda??
Nişanlanmadı ve o kız ailesine hakaret etti onunla ilgili ağza alınmayacak sözler hepsini duydu ve uzaklaştı ondan.yüzüne başka arkasına başka.ama ben neyse öyle davrandım o da anladı ama artık çok geç

Ben baska bir noktaya deginmek istiyorum.aranizda hakaretler gecmis olabilir kavgalar yasanabilir,hayat bazen bunlari da getiriyor ciftlere.ama tepki olarak bir sure uzaklasirsin,be bileyim tatile cikarsin,gidip duvari yumruklarsin..ama gidip de eski bir arkadasini istetmek de ne oluyor ? yani yarin obur gun yine buyuk bir kavganiz olsa adamin aklina ilk gelecek sey "baska bir kadin" olacak..cunku adamin savunma mekanizmasi "baska kadinla unut" mantigi.yarin evlendiginizde en ufak bir tartismanizda solugu baska bir kadinin kollarinda alacagina bir gosterge bu.boyle karaktersiz bir adamla asla evlenmezdim.suan olaylarin icinde oldugunuz icin bu noktayi goremiyorsunuz ama bir adamdan koca olup olamayacagini anlamanin en iyi yolu kriz anlarindaki davranislarini gormektir.satir aralarina daha yakindan bakin.
Çok teşekkürler ihtiyacım olan yorum

O zaman beni hergün aramamalıydı madem bu kadar kötüyüm benim tek hatam ona içimden gelenleri açıkça söylemekti.ona oynamadım.ama diğer kız oynadı bunu kendi gözleriyle gördü duydu.ve o da hep arada kalmış belliki ayrıca ona hiç ırkından dolayı yargılamadım sadece ilerde kültür farkı olur diye annem aklımı bulandırdı ama ben de zor süreçlerden geçtim ailece geçtik ve ona yansıttım.

Back
X