- Konu Sahibi misssunshine86
-
Canim verdigin cevap icin cok tesekkur ederim. Hep bekledim onu bugune kadar. Evet iyi seyler yapiyor. Benle tanisyiktan sonra degisti. Derslerine daha ilgili oldu. Ama o kadar salmis ki toplaya toplaya bu kadar oldu. Bir de cevreden onu duzelten insan, adam eden kiz gibi gorulmekten biktim. Herseyini bana danisir. Her isini bana soruyor. Ama inan bunlar bile bana batiyor. Yetersizlik gibi geliyor. Erkegin zayif olmasi beni delirtiyor. Ona saygi duyamiyorum. Cunku benim basim agridiginda danisabildgim kimse yok. Surekli benden gidiyor gibime geliyor. O kadar icime islemis ki artik bu duygu..
İc mimarlik canim
bende burcunu merak ettim
Benim yaşadığım gibi sorun yaşayan başkaları da oldu mu acaba? Psikolojim o kadar bozuldu ki hergün ağlıyorum. Kendimi hep mutsuz hissediyorum. Onun her lafı bana batıyor. Sen ne istiyorsan onu yapayım diyor, sen mutlu nasıl olacaksın diyor. Aklıma yapsa mutlu olurum diyeceğim hiçbir şey gelmiyor. O da bıktı benim bu depresif hallerimden. Bu geçici bir durum mu beni ne mutlu eder onu dahi bilmiyorum. Beni kapatsınlar bi odaya uyuyayım istiyorum sadece.. Ailem istemiyor, arkadaşlarım bana göre bulmuyor, herkes salakmışım gibi bakıyor bana.. Kimseye savunamamaktan bıktım, onunla gurur duyamamaktan bıktım, elinin ekmek tutmamasından bıktım.. O kadar kötü hissediyorum ki bazen, ona içimden hakaretler ediyorum, tanıştığımız güne lanet derken buluyorum kendimi... Gözlerim hep yaşlı, başıma ağrılar çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?