- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
- Konu Sahibi Liipstiick
-
Umarım bu insan sayesinde seni aldatan şahıstan soğursun.
Sonra yepyeni güzel bir ilişkiye kucak açarsın. ^^
Affetsen de unutulamaz böyle bir şey.
Aklını başka bir erkek karıştırmaya başladığına göre diğeriyle hiçbir şey eskisi gibi değil demektir.
Fırsat ver, görüş bakalım. Etkilenirsen ayrıl diğerinden.
Kesinngenelinde affedenler tekrar aldatılıyor ama herseyden once sen bunu kabullenemezsin..eve biraz gec kalsın acaba yinemi aldatıyor biri mi var diye kusku seni yer
Ah tamam kusura bakma vallahi dalgınım. Doğru söylüyosun işte allah keske bi bahane sunsada vazgeçsem bitse herşey
belkide o hep oyleydi bilmedigin kac defa aldatmıstır sen bir defa sanıyorsun..aldatma girdigi an o ilişki degerini yitiriyor gercektenKesinn
Zaten herşey kafamı kurcalıyo.
Keske ders almıs olsaydı okadar iyi bi çifttikki anlatamam. Bunları düşünebildiğme yaşadığıma inanamıyorum
Ah keske şu günleri gülerek hatırlayabilsem. Kimseye anlatamadım biliyomsnz kimse benim aldatığımı bilmiyo yakın çevremde dahil. Gururum herşeyden önce gelirdi kendimi tanıyamıyorum dik kafalı değil aslında nasol desem cok fazla sahiplenici ve fazla detaycıAldatanı bir çıkar at hayatındanIkinci dik kafalıya gelince hiç bulaşma Önüne bak zaman la daha iyileri girer hayatına
Belkide?belkide o hep oyleydi bilmedigin kac defa aldatmıstır sen bir defa sanıyorsun..aldatma girdigi an o ilişki degerini yitiriyor gercekten
Herkes öyle söylüyorİkisini bırak....
Madem kabul etmicektim salak kafam 10 ay önce etmeseydim. Şimdi haklıyken haksız olucam çünkü bana şuanlık kötü davranan bi tip değil yani aman ne bilim başıma ne geliyosa herkesi kendimden cok düşündüğüm için geliyo zatenBahaneye gerek yokki? Birsürü sebebin var.
Bitti demek yeterli diye düşünüyorum.
Ah keske şu günleri gülerek hatırlayabilsem. Kimseye anlatamadım biliyomsnz kimse benim aldatığımı bilmiyo yakın çevremde dahil. Gururum herşeyden önce gelirdi kendimi tanıyamıyorum dik kafalı değil aslında nasol desem cok fazla sahiplenici ve fazla detaycı
bosluk nedeniyle daha cok hata yapabilirsin suan kafanı rahat bırak kimseyle gorusme biraz bekle daha saglam karar vermek icin..kimler kimler cıkar karsına:)Belkide?
Arkadasından öğrendim zaten yıkıldm . 6 sene içerisinde gerçekten yaşamadığım acı kalmadı ailesini devreye soktu barıştık falan ama bu cocuk kafamı karıstırıyor çok hoş belkide boşlukta olduğumdan öyle hissediyorm
Madem kabul etmicektim salak kafam 10 ay önce etmeseydim. Şimdi haklıyken haksız olucam çünkü bana şuanlık kötü davranan bi tip değil yani aman ne bilim başıma ne geliyosa herkesi kendimden cok düşündüğüm için geliyo zaten
Hayat senin hayatın tatlım ikinci arkadaşa ısındıysan sana samimi geliyorsa dene derim kaybedecek bir şeyin olmaz belki de, ama aldatana tavrını koy ve çekil hayatından kaybeden sen olursun ileri de çok pişman olursun...
Hala haklı haksız düşünüyosun.
Bi erkek aldatıyosa çekip gitmeli bence.
Bağlılık, aşk, evlilik pna göre değil. 1gün onla 1gün onla olmalı.
Bitti sindiremedim kabullenemedim de olsun bitsin.
Genel olarak durumum bu aynen. İkincisini istemek için istemiyorum ama iyi davrnaması vs ilgimi çekmiş olabilirikisinide bırakıyorsun.... 2.sini sadece öylesine istiyorsun.... yani istemek istiyorsun ama maalesef onun kişiliğinden hoşnut değilsin... ilkinde zaten kişilik yok....
Belkide böylesi daha mantıklı olacak. Bu cocukla görüşssem bile ilkine ihanet etmekten korkuyorm biliuomsnz onca şey yapms bana yine onu düşünebiliyormbosluk nedeniyle daha cok hata yapabilirsin suan kafanı rahat bırak kimseyle gorusme biraz bekle daha saglam karar vermek icin..kimler kimler cıkar karsına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?