Araftayım!

Kötü çıkarsa derken canım anlayamadım
Yani aldattı beni zaten daha fazla ne olabilirdi.
Bir kere yapan hep yapar diyolar bi anlasam işte
Canim bu dunyada oyle bir kanun yok bi bakiyorsun hic ummadigin bin insan hakkinda oyle seyler duyuyorsun ki belli olmuyor bu dunyanin isi bu senin hayatin senin duygularin kesinlikle iyi dusun 6 sene az bi zaman degil sen bence ilk once 6 senelik iliskin hakkinda saglam karar al sevgilinle ortak bisekilde.yenin tanismis oldugun kisininde ne iliskini ne duygularini etkilemesine izin verme once kararini netlesdir sonra yeni bi sayfa acarsin ya eski sevgilinle ya yalniz yada yeni birine tanima sansi verirsin tabiki hayat senin pisman olmamakicin iyi dusun derim ben

Canım yol gösteren cevabın için çok teşekkür ederim öncelikle.
Yani beni seven insan nasl baska bi tende can buldu? Nasıl onun kokusunu içine çekebildi? Nasıl yaptım bilmiyorum kabul ettim ama gözlerinin içine baktığımda geçmişi görüyorum. Ama inanki asla yapmaz diyeceğim bi kişiydi büyük konuştu asla aldatmam demişti inanmıştım. Bugune kadar beni bırakın ortaya dahi ettiği bi küfür olmamıştır duymadıım. Ama ben onu çok sıktım canım cahilliğimde yaptım mahalleye arkadaslarının yanına gitmesine dahi karşı çıktım cocukluk aklımla. Şimdi olsa yaparmıydım ah ah. Ama diyorumki ya yine aynı şeyi yaparsa? Evlilik daha zor bi dünya ya oradanda sıkılıp yine kendini başka kollara atarsa? Kime sorsam yapar yine yapar yapacak diyolar. Öyle bi boşluktayımki öyle bi çıkmazdayımki

Canim amacim yol gostermek degil sadece seni anliyorum aman yanlis bir karar verme demek aslinda.iyi dusun bu dunyanin kanunu yok kimseye garanti veremezsin inan bi suru erkek aldatir ama belli etmez iste insanlarin nefisleriyle son surat cirkinlesfirdiyi dunyada yasamak icin mucadele veriyoruz resmen bak canim kimse ideal degil emin ol.her erkegin muhakkak bir yalnisi vardir.ben tabiki aldatmayi cok cirkin buluyorum ama kimse sutden cikmis ak kasik degil emin ol buna sadece dogru analiz et sabirla dusun sevgilinle ortak karar ver ilerde uzulmemek icin hayatinada bence suanda baskasinin girmesine izin verme derim emin ol ikincinin sana olan bi yalnisi seni eskiye mahkum eder ondan dolayi simdiki iliskini dusun hemde cok ii dusun kimseyi dinleme sen yasiyosun sen yasayacaksin iyi dusun iyilerinide kotulerinide

bunlar karavana.
onumuzdeki maclara bak.

Ikisindende fayda cok.

Ikisini de salla. Aldatanla zaten olmaz, digeri de sana deger vermiyor. Sen yeni limanlara yelken ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…