Araftayım

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
944
628
103
36
Derdim bir değil ki geldi mi hep arka arkaya gelir. Yeni doğum yaptım, eşim kv yanına taşınmaya zorluyo bir ay sonrası için, istemediğimi gelmicemi söylememe rağmen bağırıp çağırıp kestirip atıyo. Aramız zaten iyi değildi bu bardağı taşıran son damla oldu benim için. Ben orda yapamam kafayı yerim biliyorum. Bir aydır gece gündüz çocuğumun kırkı çıksın çekip gidicem baba evine diye düşünürken babamın acı haberi ile yıkıldım. Su hayatta en sevdiğim en çok değer verdiğim insan babam kansermiş, tedaviye başlandı hemen. Şimdi oraya gidemem hatta böyle bi zamanda boşanıcam da diyemem, bi de bana üzülecekler şu sıkıntının içinde. Diğer taraftan iki ay içinde elimdeki projeyi bitirmezsem işimden olacağım, maddi dayanağım da olmayacak güvenebileceğim. Bebeğimse kolik durmadan ağlıyo, yemek yapmayı geçtim yersem şükrediyorum. öküz kocam bana kızıyo yediğine mi dikkat etmiyorsun, sık mı yıkayıp üşütüyorsun niye ağlayıp duruyo diye. Göğüslerim yara, sütüm yetmiyo, annelikte acemiyim, hamileliğim berbat geçti belki de çocuğum bu yüzden huzursuz bu kadar. Ben şimdi hangi birine üzüleyim kafayı yicem. Babam için hiç bir sey yapamıyorum başka sehirdeler, içim içimi yiyor, zaten aynı yerde olsakta bebek var, faydam olmaz da. Bir ay sonra eşim hadi taşınıyoruz dediğinde kaçıp gidecek bir yerim yok, kalmaya ise hiç gücüm yok öyle bıktım ki, ben haftada bir sabredemezken hergün birlikte olucam kv iledüşününce bile kafayı yicek gibi oluyorum, araftayım resmen. Otele gitsem bebekle çok zor ayrıca kaç gün kalabilirim ki bi yere kadar. Ev tutsam bebekle işin altından kalkamam evden bile çıkamıyorum zaten. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum herşey üst üste geldi resmen :( Dua edin nolur

Allah yardimciniz olsun .Her sey ust uste gelmis ama umudunuzu kaybetmeyin
Babaniz ne kanseri,tip cok ilerledi oyle insanlar var ki tedavi olup normal hayatlarina devam ediyolar.

kalın bağırsak kanseri, benden saklamışlar yeni doğum yaptım diye ama sonra ameliyat olacak olunca söylediler. Korktuğum başıma geldi resmen, babama bir sey olursa naparım, dayanamam diye düşünürdüm hep :(

Allah yardımcınız olsun sizin yanınıda kalacak kardeşiniz vs yok mu gelsin sizi rahatlatsın . Sizi çok iyi anlıyorum en zor dönemdir şu 40 gün hatta 2 ay atlatırsanız bundan sonrasına daha iyi başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizi Allah a havale ediyorum en anlayışlı olacağı bu günlerde bencilleşmesi çok kötü. Komşunuz olsaydım keşke en azından yemek işlerinizi bn üstlenirdim beslenmeniz çok önemli şu anda

Öncelikle eşiniz neden kv yanına taşınmayı zorluyor? Bu konuda eliniz kolunuz bağlı mı?

Oncelikle cok gecmis olsun...Umarim tez zamanda sagligina kavusur.

Tasinmamaya ikna etme durumunuz yok mu?

öncelikle geçmiş olsun. kanserin iyisi kötüsü olmaz ama bagırsak kanseri iyileşmesi kolay olan kanserlerden. çünkü yakın çevremde cok kişi var. inşallah evresi de erkense hiçbir şey olmaz babanıza. sık sık kontrollerini de yaptırır...

Çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur babanız. Eşiniz kv ile aynı evde yaşamanızı mı istiyor tam olarak anlamadım? Eğer çocuğunuza kv bakıyorsa yakın bir yere taşınmak sizin için de iyi olacaktır. Çok fazla strese maruz kalmışsınız hem babanızın durumu hem de acemi annelik baya yıpratmış sizi. Her şey yoluna girer inşallah

Canım bu sıkıntılı süreçlerinde senin yanına gün içinde bi saat gelip seni ve bebeğini dinlendirebilecek hiç arkadaşın yakın bulduğun bi akraban falan yok mu? Bebeğin Kolik ve kocanın yediğin mi gaz yapıyo napıyosun bu çocuğa laflarına aşinayım :/
eşine kolik bebeklerle ilgili makale okumasını tavsiye edebilir misin gerçi bu düşüncesizlikle seni dinleyip okur mu bilmiyorum ama benimki de okumuyodu ve ben kendim okuyodum sesli bi şekilde dinlemiyomuş gibi yapsa da eminim bi iki cümleden bişey çıkarıyodu ama yine de 3 ay boyunca mahfoldum seni öyle iyi anlıyorum ki...
Babacığın için Rabbim acilinden şifa versin başınızdan eksik etmesin inşallah...
Belki eşinle konuşup bi hafta on gün ailenin yanına gidebilirsin bebeğinle tabi ki, hava değişikliği ikinize de iyi gelir...sen de dinlenmiş ve kafanı toplamış olursun...

Allah yardımcınız olsun sizin yanınıda kalacak kardeşiniz vs yok mu gelsin sizi rahatlatsın . Sizi çok iyi anlıyorum en zor dönemdir şu 40 gün hatta 2 ay atlatırsanız bundan sonrasına daha iyi başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizi Allah a havale ediyorum en anlayışlı olacağı bu günlerde bencilleşmesi çok kötü. Komşunuz olsaydım keşke en azından yemek işlerinizi bn üstlenirdim beslenmeniz çok önemli şu anda
Çok teşekkür ederim düşünmeniz yeter bende bundan sonra nerde lohusa görsem yardım edicem diye söz verdim kendime bu kadar zor oldugunu bilmiyordum. Kız kardeşim var ama 12 saat uzaklıkta üniversite okuyo ve sınavları olduğu için ve çok duygusal ve orda tek diye söylemedik. Sınavları bitince gelecekti yanıma ama artık annemlerin yanına gitsin onların daha fazla ihtiyacı var. Abim evli, çok yaramaz bir yeğenim var, yengem hamile ve sıkıntılı geçiyo . Kısaca çok aksi bir zamana denk geldi, annem tek başına kaldı, kadıncağız hasta olmuş üzüntüsünden zaten :(

Öncelikle eşiniz neden kv yanına taşınmayı zorluyor? Bu konuda eliniz kolunuz bağlı mı?
cocuga bakar diye, kira vermeyelim diye ben ücretsize ayrılcam ya. ama ben istemiyorum rahatsız olduğum seyleri söyleyemiyorum bile, hani şunu şöle yapmasan anne bile diyemiyorum. ben kendim bakmak istiyorum

Yeni doğum yapmassin tebrik ederim eşine çocuğun küçük olduğunu yemek bile yiyemedigini nasıl bu evi toplayip ta cikayim diye ikna etme yoluna git.bir kadın istemezse nasıl taşınır ya

Canım bu sıkıntılı süreçlerinde senin yanına gün içinde bi saat gelip seni ve bebeğini dinlendirebilecek hiç arkadaşın yakın bulduğun bi akraban falan yok mu? Bebeğin Kolik ve kocanın yediğin mi gaz yapıyo napıyosun bu çocuğa laflarına aşinayım :/
eşine kolik bebeklerle ilgili makale okumasını tavsiye edebilir misin gerçi bu düşüncesizlikle seni dinleyip okur mu bilmiyorum ama benimki de okumuyodu ve ben kendim okuyodum sesli bi şekilde dinlemiyomuş gibi yapsa da eminim bi iki cümleden bişey çıkarıyodu ama yine de 3 ay boyunca mahfoldum seni öyle iyi anlıyorum ki...
Babacığın için Rabbim acilinden şifa versin başınızdan eksik etmesin inşallah...
Belki eşinle konuşup bi hafta on gün ailenin yanına gidebilirsin bebeğinle tabi ki, hava değişikliği ikinize de iyi gelir...sen de dinlenmiş ve kafanı toplamış olursun...
Gönderdim bi makale okudum dedi ama inşallah anlamıştır. Babamın yanına gittim ama sadece 1 gün kalabildim bebeğim çok ağladı onlar da ne yapacağını şaşırdı babam ameliyat olacak uyuması dinlenmesi lazım ben ancak yük olacaktım onlara bende geri geldim :(

Derdim bir değil ki geldi mi hep arka arkaya gelir. Yeni doğum yaptım, eşim kv yanına taşınmaya zorluyo bir ay sonrası için, istemediğimi gelmicemi söylememe rağmen bağırıp çağırıp kestirip atıyo. Aramız zaten iyi değildi bu bardağı taşıran son damla oldu benim için. Ben orda yapamam kafayı yerim biliyorum. Bir aydır gece gündüz çocuğumun kırkı çıksın çekip gidicem baba evine diye düşünürken babamın acı haberi ile yıkıldım. Su hayatta en sevdiğim en çok değer verdiğim insan babam kansermiş, tedaviye başlandı hemen. Şimdi oraya gidemem hatta böyle bi zamanda boşanıcam da diyemem, bi de bana üzülecekler şu sıkıntının içinde. Diğer taraftan iki ay içinde elimdeki projeyi bitirmezsem işimden olacağım, maddi dayanağım da olmayacak güvenebileceğim. Bebeğimse kolik durmadan ağlıyo, yemek yapmayı geçtim yersem şükrediyorum. öküz kocam bana kızıyo yediğine mi dikkat etmiyorsun, sık mı yıkayıp üşütüyorsun niye ağlayıp duruyo diye. Göğüslerim yara, sütüm yetmiyo, annelikte acemiyim, hamileliğim berbat geçti belki de çocuğum bu yüzden huzursuz bu kadar. Ben şimdi hangi birine üzüleyim kafayı yicem. Babam için hiç bir sey yapamıyorum başka sehirdeler, içim içimi yiyor, zaten aynı yerde olsakta bebek var, faydam olmaz da. Bir ay sonra eşim hadi taşınıyoruz dediğinde kaçıp gidecek bir yerim yok, kalmaya ise hiç gücüm yok öyle bıktım ki, ben haftada bir sabredemezken hergün birlikte olucam kv iledüşününce bile kafayı yicek gibi oluyorum, araftayım resmen. Otele gitsem bebekle çok zor ayrıca kaç gün kalabilirim ki bi yere kadar. Ev tutsam bebekle işin altından kalkamam evden bile çıkamıyorum zaten. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum herşey üst üste geldi resmen :KK43: Dua edin nolur

esın neden kv nın evıne gondrmekte ısrarcı ?

Çok teşekkür ederim düşünmeniz yeter bende bundan sonra nerde lohusa görsem yardım edicem diye söz verdim kendime bu kadar zor oldugunu bilmiyordum. Kız kardeşim var ama 12 saat uzaklıkta üniversite okuyo ve sınavları olduğu için ve çok duygusal ve orda tek diye söylemedik. Sınavları bitince gelecekti yanıma ama artık annemlerin yanına gitsin onların daha fazla ihtiyacı var. Abim evli, çok yaramaz bir yeğenim var, yengem hamile ve sıkıntılı geçiyo . Kısaca çok aksi bir zamana denk geldi, annem tek başına kaldı, kadıncağız hasta olmuş üzüntüsünden zaten :KK43:
Bende geçen sene bu zamanlar lohusaydım ve kız kardeşimde aynen okuyordu ve uzaktaydı valide hanımla geçirdim lohusalığımı ve cinnetle son bulmuştu lohusalığım :) eşimde alıklaşmıştı o aralar lohusa halimleki hareketlerimi kafaya takıp bana yükleniodu işte nie surat yapıosun insanlara senin yüzünden bi gelen bi daha gelmicek evimize falan 15 günlük bebeğimi kulağının dibinden şapır şupur öpen bi valide içim daralıyor ama bi yandan da eşim laf edicek die onca ağrıma rağmen gülümseme çabası ve sonuç eşimin üstüme gelmeyi durdurmamasıyla valideye patlamam bir oldu gerçi ona bişey demedim oğlunu şikayet ettim sonuç ben haksız çıktım bir daha evime gelmesin denilen ben oldum. Oğlu bitane sözde tabi. Lohusayken bir insanın kendinen haberi yokken sanki bilerek surat asıyormuşum gibi suçlanmak çok yıpratıcı olmuştu

Gönderdim bi makale okudum dedi ama inşallah anlamıştır. Babamın yanına gittim ama sadece 1 gün kalabildim bebeğim çok ağladı onlar da ne yapacağını şaşırdı babam ameliyat olacak uyuması dinlenmesi lazım ben ancak yük olacaktım onlara bende geri geldim :KK43:
Allah yardımcın olsun canm ya çok üzüldm. İnşallh rabbim babana tez vakitte şifa verir. Eşine hidayet nasip ederde seni dinler. Bebğin hayırlı olsun cnm inşallh rabbim herşeyi gönlünce nasip eder:(

cocuga bakar diye, kira vermeyelim diye ben ücretsize ayrılcam ya. ama ben istemiyorum rahatsız olduğum seyleri söyleyemiyorum bile, hani şunu şöle yapmasan anne bile diyemiyorum. ben kendim bakmak istiyorum
önce hayatını parça parça ele alalım arkadaşım tabi sen de çözümlere açıksan.
ilk olarak bebeğinin kolikliğini çözmeye bak. nasıl yardımcı olabiliriz bi sıkıntısını anlat bize.
sonra kendini bi toparla gününü planla bebeğinin uyku saatlerinde kendine bi plan yap yemek, iş, uyku için.
işin nedir? ücretsiz almak zorunda mısın? evden çalışıyorsan idare edebilir misin? bunları da bize bir de hele.
bir de istemiyorsan kv.ye kesinlikle gitme. paranın her şekil çözümü bulunur. kocanla kavga ise kavga isteğinin arkasında dur.

Derdim bir değil ki geldi mi hep arka arkaya gelir. Yeni doğum yaptım, eşim kv yanına taşınmaya zorluyo bir ay sonrası için, istemediğimi gelmicemi söylememe rağmen bağırıp çağırıp kestirip atıyo. Aramız zaten iyi değildi bu bardağı taşıran son damla oldu benim için. Ben orda yapamam kafayı yerim biliyorum. Bir aydır gece gündüz çocuğumun kırkı çıksın çekip gidicem baba evine diye düşünürken babamın acı haberi ile yıkıldım. Su hayatta en sevdiğim en çok değer verdiğim insan babam kansermiş, tedaviye başlandı hemen. Şimdi oraya gidemem hatta böyle bi zamanda boşanıcam da diyemem, bi de bana üzülecekler şu sıkıntının içinde. Diğer taraftan iki ay içinde elimdeki projeyi bitirmezsem işimden olacağım, maddi dayanağım da olmayacak güvenebileceğim. Bebeğimse kolik durmadan ağlıyo, yemek yapmayı geçtim yersem şükrediyorum. öküz kocam bana kızıyo yediğine mi dikkat etmiyorsun, sık mı yıkayıp üşütüyorsun niye ağlayıp duruyo diye. Göğüslerim yara, sütüm yetmiyo, annelikte acemiyim, hamileliğim berbat geçti belki de çocuğum bu yüzden huzursuz bu kadar. Ben şimdi hangi birine üzüleyim kafayı yicem. Babam için hiç bir sey yapamıyorum başka sehirdeler, içim içimi yiyor, zaten aynı yerde olsakta bebek var, faydam olmaz da. Bir ay sonra eşim hadi taşınıyoruz dediğinde kaçıp gidecek bir yerim yok, kalmaya ise hiç gücüm yok öyle bıktım ki, ben haftada bir sabredemezken hergün birlikte olucam kv iledüşününce bile kafayı yicek gibi oluyorum, araftayım resmen. Otele gitsem bebekle çok zor ayrıca kaç gün kalabilirim ki bi yere kadar. Ev tutsam bebekle işin altından kalkamam evden bile çıkamıyorum zaten. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum herşey üst üste geldi resmen :KK43: Dua edin nolur
Allah yardimciniz oldun inanin cok uzuldum.inşallah hauirli kapilar acilirda kurtulursunuz bu sıkintılı donemden

Cok gecmis olsun.

Simdi yapilacak en mantikli sey ne kadar istemesende kayinvalide yanına tasinmak. Zor gelecek biliyorum. Belki seni cok mutsuz edecek. Haklisin. Ne desen haklisin. Ama ailen su an senin olumsuz haberini kaldiracak durumda degil.

Ayni evde olmaniz kolaylik olur. Cocukla ilgilenir, yemek konusunda yardimi olur sen projenle ilgilenirsin, duzgun beslenirsin. Kendine, isine vaktin kalir. Cocuk biraz ortama alisinca birakip babanin yanina gidebilir, ailene destek olabilirsin.

Isini düzeltip, babanin guzel haberleri gelince ne yapacagini tekrar dusunursun. Simdi kurek cekme zamani degil. Biraz suyun akisina birak kendini.

Gönderdim bi makale okudum dedi ama inşallah anlamıştır. Babamın yanına gittim ama sadece 1 gün kalabildim bebeğim çok ağladı onlar da ne yapacağını şaşırdı babam ameliyat olacak uyuması dinlenmesi lazım ben ancak yük olacaktım onlara bende geri geldim :KK43:
Kuzum bak ben de aynı şeyleri yaşadım. Erkekler bu kolik durumuyla bizim kadar iyi baş edemiyo. Hatta hiç baş edemiyo. Bizim soğukkanlı olmamız lazım. Gerçi sana şimdi böyle söylüyorum ama bebeğim saatlerce ağlardı artık dayanamazdın ben de ağlardım ama inan geçiyo bizim 3.ayımızın sonunda bıçak gibi kesildi nöbetlerimiz... Sana tavsiyem birinden destek alman. Arkadaş komşu artık yakın gördüğün kim varsa. Bu kriz anlarında bebeğini on dk on beş dk senden alıp seni biraz olsun rahatlatabilecek biri... Eşin belli ki köstek oluyo sana bu anlarda.

Back
X