- 15 Ağustos 2020
- 160
- 34
- 48
- 32
- Konu Sahibi Minnoskedi5
Bursa, Aral Atalay’da histeroskpi olan var mı? Sizce aral atalay mı? Muzaffer temur mu hangısı daha iyi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hangisini tercih ettiniz merak ettim açıkçasıBursa, Aral Atalay’da histeroskpi olan var mı? Sizce aral atalay mı? Muzaffer temur mu hangısı daha iyi?
Geçmiş olsunBen İstanbul da müstecep kavruta yaptırdım
Sagolun ama Aral atalay ı onermem bana gebe kal gel dedı. Ben hısteroskopı ıstedım gerek görmedı. Başka doktor a gıttım rahım fılmı cektı yapısıklık cıktı sonra hısteroskopı oldum yanı bırsey yok deyıp benı gondermesı benı tatmın etmedı maalesef.Geçmiş olsun![]()
Teşekkürler benim böyle bir durumum yok ama sadece merak ettim görüşünüzü. Bursa’da memnun kaldığınız biri var mı? Gebe misiniz durumunuz nedir? Değilse de güzel haberleri almak kısmet olsunSagolun ama Aral atalay ı onermem bana gebe kal gel dedı. Ben hısteroskopı ıstedım gerek görmedı. Başka doktor a gıttım rahım fılmı cektı yapısıklık cıktı sonra hısteroskopı oldum yanı bırsey yok deyıp benı gondermesı benı tatmın etmedı maalesef.
Bizim şu am açıklanamayan infertilite dolayıyla sebep bulmaya çalışıyorum.ne ıcın doktor arıyorsunuz? Tup bebek ıcın mı tekrarlayan dusukler ıcın mi, yada başka bır konu ile alakalı mı ınan ona göre degısıyır. Altay hocada bırde sunu gördüm, ben daha sonra mesaj attım cunku yüz yuze gorusmede bana tedavımı söylemedı. Sonra tekrar sordum hocam benım tedavım ne dıye. Sen gel ben sana tedavı nı verıcem dedı yanı agzından prednol verıcem dıye bırsey duymak isterdım mesela. Ben ıstanbul da mustecepbeye gıttım uzaktan takıbı mı de yapacak bakalkm. Bugun engjn korkmazer e gıttım tatlı bir doktordu onu onerebılırım.
Allah gönlüne göre versın canımBizim şu am açıklanamayan infertilite dolayıyla sebep bulmaya çalışıyorum.
Riskli gebelik ve düşüklerde kendisi iyi olabilir bu arada. Bu konuda yorum yapamam benim diyeceğim sebepsiz infertilite için diğer doktorlarla aynı ölçüde yorum yapabiliyor hatta eksikleri bile vardı bana kalırsa tabi bu kısım beklenti ile ilişkili çünkü ben araştırdım..
Engin beyi duydum arada düşünmüyor değilim ama dediğim gibi şu an bizim açıklanamayan![]()
Randevu aldım infertilite bölümüne ama bakalım nasıl olacak, çok yavaş diyorlar. Belki aşılama denerim ama sıra gelir mi bilmiyorum bileAllah gönlüne göre versın canımüni hastanesıne gıttın mi hıc
MerhabaBursa, Aral Atalay’da histeroskpi olan var mı? Sizce aral atalay mı? Muzaffer temur mu hangısı daha iyi?