Aral atalayda histeroskopi

Minnoskedi5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
160
34
48
32
Bursa, Aral Atalay’da histeroskpi olan var mı? Sizce aral atalay mı? Muzaffer temur mu hangısı daha iyi?

Sagolun ama Aral atalay ı onermem bana gebe kal gel dedı. Ben hısteroskopı ıstedım gerek görmedı. Başka doktor a gıttım rahım fılmı cektı yapısıklık cıktı sonra hısteroskopı oldum yanı bırsey yok deyıp benı gondermesı benı tatmın etmedı maalesef.

Teşekkürler benim böyle bir durumum yok ama sadece merak ettim görüşünüzü. Bursa’da memnun kaldığınız biri var mı? Gebe misiniz durumunuz nedir? Değilse de güzel haberleri almak kısmet olsun

ne ıcın doktor arıyorsunuz? Tup bebek ıcın mı tekrarlayan dusukler ıcın mi, yada başka bır konu ile alakalı mı ınan ona göre degısıyır. Altay hocada bırde sunu gördüm, ben daha sonra mesaj attım cunku yüz yuze gorusmede bana tedavımı söylemedı. Sonra tekrar sordum hocam benım tedavım ne dıye. Sen gel ben sana tedavı nı verıcem dedı yanı agzından prednol verıcem dıye bırsey duymak isterdım mesela. Ben ıstanbul da mustecepbeye gıttım uzaktan takıbı mı de yapacak bakalkm. Bugun engjn korkmazer e gıttım tatlı bir doktordu onu onerebılırım.

Bizim şu am açıklanamayan infertilite dolayıyla sebep bulmaya çalışıyorum.
Riskli gebelik ve düşüklerde kendisi iyi olabilir bu arada. Bu konuda yorum yapamam benim diyeceğim sebepsiz infertilite için diğer doktorlarla aynı ölçüde yorum yapabiliyor hatta eksikleri bile vardı bana kalırsa tabi bu kısım beklenti ile ilişkili çünkü ben araştırdım..
Engin beyi duydum arada düşünmüyor değilim ama dediğim gibi şu an bizim açıklanamayan

Allah gönlüne göre versın canım üni hastanesıne gıttın mi hıc

Bursa, Aral Atalay’da histeroskpi olan var mı? Sizce aral atalay mı? Muzaffer temur mu hangısı daha iyi?
Merhaba
Ben size Muzaffer temür hakkında soracağım siz histereskopi oldunuz sebebi neydi acaba?
Ben de oluşmayan gebelik için istiyorum. Muzaffer beye gideceğim bu ay, Orhan Orhan hakkında duyumunuz var mı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…