aralık 1 de sezeryan olucam.......

Benım de bu hafta beklenıyor ama beklenen dogum tarıhı 2 aralık. acaba sunı sancı mı verırler gunu gecınce?? sana neye gore gun verdıler sezeryan ıcın canım? hayırlı dogumlar sımdıden

bebişini sağlıkla al kucağına inşallah allah yardımcın olsun sana ağrı sancı hissettirmesin darısı bizim başımıza bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız inşallah

Benım de bu hafta beklenıyor ama beklenen dogum tarıhı 2 aralık. acaba sunı sancı mı verırler gunu gecınce?? sana neye gore gun verdıler sezeryan ıcın canım? hayırlı dogumlar sımdıden

allah herkesin kucağına almayı nasip etsin benim 1 sene önce kulak zarım patladığı için normal doğumda ıkınmada kulak zarım patlar dedi onun için sezeryan dedi aslında herşeyim normal doğumluk ama bende yapamıcaktım normal doğum kendime güvenemiyordum normali kasım 30 u doktorda dedi kasım 30 anestesi uzmanlarıyla tanış dedi lokal anestesi yapacak onun için aralık 1 gün verdi sabah 8 de 3 gün hastanede yatıcakmışım ölee çok mutluyum kızımı kucağımıza alıcaz ama çok ta heyecanlıyımm hayatmda hiç operasyon geçirmedim allah hepimizin kucağına almayı nasip etsinnn

Aynen ben de canım hıc operasyon gecırmedım bı dogursak artık cok merak edıyorum kızımı hayırlı dogumlar canım.

Allah yardımcın olsun canım,inşallah kolayca olup biter

hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına benim de günü 5 aralık ve normal istiyorum ancak bugün nst de sancılarım çok sık ve şiddetli çıktı ben sadece sık kasılmaları hissediyorum ağrı yok ama doktor her an gelebilir dedi acaba bu sık kasılmalar doğum belirtisi mi ki???

e bız sancıları hıssetmıyorsak ne olacak ? ben de nst ye gırdım gecende ebe kucuk kucuk sancıların var hıssetmıyormusun dedı hayır dedım. bır hafta sonra yıne gıttık bu sefer hıc sancı cıkmadı

sanırım benim doğumum yaklaştı bugün de nişan geldi hafif de ağrılarım var adet sancısı gibi acemi olmak çok zor bişey Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Merhabalar herkese. Deryaevren bebeğinin kilosu konusunda sıkıntı vardı sanırım ne kadar olmuş en son merak ettim. Bu arada ben de 39+1 deyim ama pek bir hareket yok. Nişan falan da gelmedi. Nst de sancı yok. Her gece acaba bu gece doğurur muyum diye merakla yatıyorum ama bişey yok. Gerçekten acemi olmak zormuş.Herkes umarım bebeklerine sağlıkla kavuşur.

sanırım benim doğumum yaklaştı bugün de nişan geldi hafif de ağrılarım var adet sancısı gibi acemi olmak çok zor bişey allah hepimizin yardımcısı olsun...

allah yardımcınız olsun.ınsallah hayırlısıyla bebeklerınıze kavusursunuz.ne heyecanlı bısey.ılk dogumumu hatırladım.sızlerı okurken cok duygulandım.bende 4 aylık gebeyım.amnıyosentez oldum.korku ve heyecanla sonucumu beklıyorum.rabbım hepımızı bebeklerımıze kavustursun.

en son 2200 dü doktora gittiğimizde ultrasona sokmadı bende kilosu dedim artık gerek yok kilo almıştır dedi karnın büyümüş baya dedi ultrasonu gerek görmüyorum dedi benimde ilk defa dün gece bebek hareket ettikçe vajinam açılırmış gibi oldu çok acayip bişi hissettim doğuracakmışım diye korktum

Aynı sey bana da oldu bugun. O kımıldadıkca kasık ve vajınamda agrı gırdı ama bu ne oluyor bılmıyorum. agrımı sancımı.Sankı gece dogurcakmısım gıbı bır hıs var nedense. Her sabah kalktıgımda bu gece de olmadı deyıp soylenıyorum.Fılmlerde de hep gece oluor ya agrılar

merhaba benim de randevum 1 aralıkta.bugün nstye girdim hiç sancı çıkmadı bakalım ne olacak.sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak dileğiyle allah tüm hamilelere yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…