- Konu Sahibi dilsadddddd
cnm ben normal doğum düşündüğm için sancım ne zamn gelirse ozmn gitcm sanırm artık üstmde ne varsa:)
ben geçenlerde şeker yüklemesi için hastanede beklerken bi kadın cağız getirdiler iki kolunda akrabası üzerinde etekle penye vardı sadece kıvrana kıvrana direk yeni doğan yoğun bakımına girdiler doğumhane alt kattaydı normalde 15 dk sonra akrabaları aynı koridorda bi camdan bebişe bakıyolardı. bende artık eve gidince hamile jilemi giyip oturuyorum acil durumda hemen başımı bağlayıp çıkarım diye
ben de normal doğum düşünüyorum ( inşallah nasip olur) .. ama öyle apar topar bir durum olmuyor ki .. ablamdan biliyorum ... sızlamaları evde geçirdi .. bilmem kaç dakikada bilmem kaç kez ağrıları olunca da yola çıktık ... bundan öncesinde .. duşunu (abdestini ) aldı üstünü bi güzel giydi ... gittik ... bi de kızlar dün annem söyledi bilmiyorum ama ben böyle şeylere inanıyorum ... göbişini ne kadar saklarsan ( yani saklamaya çalışırsan - öyle ulu orta olmayacak şekilde ...) doğumun o kadar rahat geçer dedi .. bilginize...