Aralık 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

merhaba rakadaşlar.öncelikle hepinizin tedavisi hayırlısı olsun.Arkadaşlar elimde 6 kutu merıonal var.ilgilenen olursa yarı fiyatına vereceğim.özelden msj atabilirsiniz...ben bu ay dondurulmuş ile 4. denememi yapıcam.hepimizin rabbim yardımcısı olsun inşallah...

Canım doktoruna danış ama bence normal...Hormanlarla çok oynadıkları için vücütta ve özellikle karında şişlik oluyor.Ben başarısız geçen Şubat'10 taki tedavimden 2 ay sonra kendime geldim.
İçin rahat olsun canım...

teşekkür edeim canım önceki gün baya rahatsız etti ohss olmuşum yumurtalıklarım çok şişmiş serum taktılar dün yine aynı şekilde ama bugün biraz daha iyiyim su alınacak kadar değil dedi dr.um çok şükür:)) bi dahaki ay inşallah transferim olacak. ben de martta yaptırmıştım tutmuştu ama 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum bu defa rabbim nasip eder inşallah

merhaba rakadaşlar.öncelikle hepinizin tedavisi hayırlısı olsun.Arkadaşlar elimde 6 kutu merıonal var.ilgilenen olursa yarı fiyatına vereceğim.özelden msj atabilirsiniz...ben bu ay dondurulmuş ile 4. denememi yapıcam.hepimizin rabbim yardımcısı olsun inşallah...

tedavin hayırlı olsun inşallah canım banada dondurulmuş transferi yapılacak önümüzdeki ay bu ay donduruldu nasıl oluyor ilaç kullanılyormu benim rahim duvarım inceydi olmadı bu ay nasıl oacak bi bilgin var mı ? rabbim inşallah en kısa zmanda hepimize nasip eder...

kızlaaarrr biraz önce dr.dan geldim tüpümm bugun itibariyle başlıooo
200 lük puregon 5gün, folik asit ,kan sulandırmak için aspirin,rulid 300mg.antibiyotik verdi...antibiyotıği eşimde içicek kutu bitene kadar. işte bölee acayip ümitliiyim yaşım 27 ,bir sol tüpüm tıkalı gibi başka bi sorunum yok

tedavin hayırlı olsun canım :16: daha önceki tedavimdede kk dan arkadaşlarım vardı buraki arkadaşlıklar uğurlu geliyo inşallah sonunda hepimiz hamiş oluruz:13:

teşekkür edeim canım önceki gün baya rahatsız etti ohss olmuşum yumurtalıklarım çok şişmiş serum taktılar dün yine aynı şekilde ama bugün biraz daha iyiyim su alınacak kadar değil dedi dr.um çok şükür:)) bi dahaki ay inşallah transferim olacak. ben de martta yaptırmıştım tutmuştu ama 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum bu defa rabbim nasip eder inşallah

canım inşallah olur ben de nisanda yaptırmıştım olmuştu 4 aylık kaybettim bu ay yine pozitif oldu kızlar pozitif alanlar gelin tüp bebekle ağustos eylülde anne olacklar topiği açtım buluşalım

Back
X