aralik 2014-ocak 2015 annneleri

fatoscaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
27
0
6
Hamileligini yeni öğrenen arkadaslar.4+2 deyim ben.3 gun once ogrendim bugun doktora gittim.2 gun sonra artışa bakilacak ay sonuda keseye.hamileligini yeni öğrenen arkadaslar varmi?

Hamileligini yeni öğrenen arkadaslar.4+2 deyim ben.3 gun once ogrendim bugun doktora gittim.2 gun sonra artışa bakilacak ay sonuda keseye.hamileligini yeni öğrenen arkadaslar varmi?

Yeni ogrenmedim canim ama gec döllenme olduğu için aralik annesiyim :) inşallah görürsn bebisi

Insalllah.10 aydir olmuyordu.bu ay tuttu allaha şükür inşallah keseyide kalp atisinida gorurum...sizinkide hayirli olsun...

Ben de yeni ogrendim. Adet gunum yarin ancak dun yani dpo11 de beta hcg 50,67 cikti.. ben de yerin ve cuma gunu takip edicem artisi.. ona gore kese gormeye giderim insallahh.. 3+6 bugun, yarin 4 oluyoruz insallahhh :) darisi tum bekleyenlereee..

Alllah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.bende adet gunumde kan testi yaoturdim 200 cikti.yarin tekrar yaptircam bakalim..isteyen herkese allahim nasip etsin. ..

Insalllah.10 aydir olmuyordu.bu ay tuttu allaha şükür inşallah keseyide kalp atisinida gorurum...sizinkide hayirli olsun...

Tsk cnm ilk keseyi gorrsn bebisi 6 haftada kalp atışında 6 bucukda.falan duyarsin inşallah

Selam bende dün öğrendim hastaneye baska bir sey icin gitmistim hamilesin dediler büyük bir şok geçirdim baya bi kendime gelmedim beklemiyordum ihtimal bile vermiyordum ama betaHGC 1903 cikti ( kac hafta bilemiyorum ) hamileymisim. 25 aylik bi oğlum var Allah hayirlisiyla sağ saglim saglikli sihhatli doğurmamizi nasip etsin bebişlerimizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…