amin cnm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnInsaallah baska denemeler olmadan hayirlisiyla hamile kalirsiniz...
Ben de yaziyim ben 27 esim 36....kizlar cok guldum aradaki yas farklarina raslantiya bakin☺ii o zaman ebnde yazayım ben 32 eşim 40 yaşında bizim sebebimiz azosperm. ilk denemem olucak medicana bahçelievlede yapıcam tüp bebeği...bende sorun yok çok şükür..açıklayıcı olmuştur umarım
ohh ne güzel sen gençsin daha 24 üne girerken evladın kucağında olur inşlh...
Ayyy insallah seninde insa yeni yila guzel haberlerle gireriz bnmde esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama sperm sayimiz ve hareketimiz az bu yuzden tek caremiz bu ya vll k3ndimi mutlu hissediyorum umutsuzlulugunuza degil careniz oldugunaii o zaman ebnde yazayım ben 32 eşim 40 yaşında bizim sebebimiz azosperm. ilk denemem olucak medicana bahçelievlede yapıcam tüp bebeği...bende sorun yok çok şükür..açıklayıcı olmuştur umarım
ohh ne güzel sen gençsin daha 24 üne girerken evladın kucağında olur inşlh...
Valla sorunlar ve careler bir olunca yaslarda bir oluyorBe
Ben de yaziyim ben 27 esim 36....kizlar cok guldum aradaki yas farklarina raslantiya bakin☺
bu arada hos buldum topigimiz ins. bol hamisli olurOncelikle aramiza hosgeldin aramiza geldigin iyi oldu en azindan deneyimlerinI bizimle paylasirsan cok sevinirim bu arada yasini sorsam
aynen cok şükür senelerdir bi spermin peşindeyiz hamdolsun ki gördük bide tüp bebeğe başlamak hayaldi ruyadı benim için asla olmaz denirken başlıcam kısmet olursa bakalım bebeğimde inşlh bu denemede benimle olur yeni yıla yeni aile ferdleriyle gireriz..Ayyy insallah seninde insa yeni yila guzel haberlerle gireriz bnmde esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama sperm sayimiz ve hareketimiz az bu yuzden tek caremiz bu ya vll k3ndimi mutlu hissediyorum umutsuzlulugunuza degil careniz olduguna
Bizde de esim de sperm azligi var. Cok sukur ben de sorun yok ..Allah nasip ederse bu son denememiz olur hepimizin..Ayyy insallah seninde insa yeni yila guzel haberlerle gireriz bnmde esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama sperm sayimiz ve hareketimiz az bu yuzden tek caremiz bu ya vll k3ndimi mutlu hissediyorum umutsuzlulugunuza degil careniz olduguna
Amin insallah bnmde bi problemim yok allahtan bizim amacimiz zaman kaybetmemekBizde de esim de sperm azligi var. Cok sukur ben de sorun yok ..Allah nasip ederse bu son denememiz olur hepimizin..
Bu arada bitkisel icecekler yada bal polen karisimi yiyormusunzAmin insallah bnmde bi problemim yok allahtan bizim amacimiz zaman kaybetmemek
Sadece keci boynuzu kuru yaptik simdi e vitamini kullanio esimin polene alerjisi var o yuzdn hic bisi kullanmiyoruz doktoru kullanmayin dedigi icinBu arada bitkisel icecekler yada bal polen karisimi yiyormusunz
Umut eduyorum bu sefer elin bos ayrilmazsin hastaneden benim doktorum folik asit demedi ama ben kullanmayu dusunuyorum acikcasibenim eşim tedavide şuan iğne ve bitkisel karışım kullanıyor
bende kendime folik asit kulaln sadece dedi dr.um onu kullanıyorum
Beni de listeye eklermisin canim aranıza alın beni de yarın bende görüşmeye gidiyorum ilk adetle test yaptırıp rahim filmi çektirecegim aralıkta ancak deneme olur herhalde :)Bu arada ben ufakta olsa listemizi hazirlamaya basladim insallah kalabalik oluruz ve gunlerimiz hizlica gecer
Tabiki eklerim yasini ve kacinci denemen ogrenebilirmiyim rahim filmini bnde cektrdim onun icinde sormak istedigin bisi olursa ben burdayimBeni de listeye eklermisin canim aranıza alın beni de yarın bende görüşmeye gidiyorum ilk adetle test yaptırıp rahim filmi çektirecegim aralıkta ancak deneme olur herhalde :)
25 yaşındayım canim ilk deneme olacak. Adetin kaçıncı günü çekiyorlar ve anestezli mi cektirsem karar veremedim canimTabiki eklerim yasini ve kacinci denemen ogrenebilirmiyim rahim filmini bnde cektrdim onun icinde sormak istedigin bisi olursa ben burdayim
Canim adetimin ilk gununu 1. Gun okarak sayip 10. Gun cektirdim ve inan canim hic acimadi desem yeridir sadece jinekolojik muayeneye aliskinsan ve canin yanmiosa aynisi canim ne anestezi nede agri kesici ictim ve aci esigim cok dusuktur 1 sene arteledim korktum ama ne kadar aptallik etmisim bi bils3n o yuzden hic korkma listeye yaziorm ve gelismelerden haberdar edin beni ki listeyi gumcel tutalim25 yaşındayım canim ilk deneme olacak. Adetin kaçıncı günü çekiyorlar ve anestezli mi cektirsem karar veremedim canim
Sağol canim özelde mi cektirdin devlet çekiyor mu? Çok soruyorum ama yeniyim ben sizin sorun sperm azlıgı herhalde bizde de aynı sorun var. Değerler kaç canim?Canim adetimin ilk gununu 1. Gun okarak sayip 10. Gun cektirdim ve inan canim hic acimadi desem yeridir sadece jinekolojik muayeneye aliskinsan ve canin yanmiosa aynisi canim ne anestezi nede agri kesici ictim ve aci esigim cok dusuktur 1 sene arteledim korktum ama ne kadar aptallik etmisim bi bils3n o yuzden hic korkma listeye yaziorm ve gelismelerden haberdar edin beni ki listeyi gumcel tutalim
Canım merhaba topiğin hayırlı olsun... yaşım 27 2. Denemem olacak bende sorun yok ileri hızlı ve Morfoloji sorunu var bizim rabbim İnşallah tedavilerimiz in sorunsuz geçmesini nasip eder:)selam kizlarr benim ilk denemem olacak ve hem destek amacli hem moral amacli toplanalim mutlu haberlerimizi beraber alalim istedim
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}SayI{/td}
{td} nick{/td}
{td}yas{/td}
{td}dnme{/td}
{td} asama {/td}
{td} sonuc {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}1{/td}
{td}ozlemtnc{/td}
{td}23{/td}
{td} 1{/td}
{td}beklemede{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}2{/td}
{td}cemrem29{/td}
{td}32{/td}
{td} 1{/td}
{td}beklemede{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}3{/td}
{td}OREM{/td}
{td}27{/td}
{td}3{/td}
{td}beklemede{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}4{/td}
{td}Ysmn1096{/td}
{td}25{/td}
{td}1{/td}
{td}beklemede{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Merhaba canim beni hatirlamadin tabi varikosel bolumnden tanisiyoruz hos geldin aramizaCanım merhaba topiğin hayırlı olsun... yaşım 27 2. Denemem olacak bende sorun yok ileri hızlı ve Morfoloji sorunu var bizim rabbim İnşallah tedavilerimiz in sorunsuz geçmesini nasip eder:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?