Insallah tup bebege gerek kalmafan hamile kamis olursun...bu arada hayirli olsun..Kızlar merhaba,
Bende bu ay aşılama yaptırdım 2.günüm daha eğer olumlu sonuç alamazsam Kasımda Tahlillerimi yenileyip Aralıkta tüp bebek tedavisine başlayacağım... İnşallah gerek kalmaz... Hayırlısı bakalım...
Hosgeldin aramiza ...insaallah bu sefer tutar...benimde 3. Denemem bendede heterozigot ,(kan pihtilasmasi )var.ama dktr bana igne vermedi.hayirlisiyla son tuplerimiz olur...İnşallah bu topik hayırlı gelir hepimiz pozitifleri görürüz. Bende 3. denememe Aralık ayında başlayacağız kısmetse. Şuan vitamin ve iğne kullanıyorum, pıhtılaşma sorunum var, tüp bebek öncesi hazırlık aşamasındayım. İnşallah bu sefer yüzüm gülecek...
En iyisini yapmissin gecmis olsun bu ara acayip salgin var dikkatli olmak lazim unutmayalim bebeklerimize anne lazim degil mi?Canim tatilin keyfini cikarmaya calistim...biraz grip ,nezle oyle ugrastik..
Aynen dogru soyluyorsn bnde bekliyorum su aralik bir gelse artik zaman gecmio sankiHb cnm cok sagol..kimsennde bilmesine gerek yok ztn burdan birbrmze destek olucaz biz..heyecanla takipteyim☺
Ewet canim beklemek cok zor..bnm iki asilamam olumsuz oldu..bu ay tup olucakti ama doktorum uzun protokele karar werdi o yuzden aralikta olucak..ama olsun bebislerimiz icin hersey..beklerz yeterki onlar hayrlsyla gelsin..bu arada ne kdrlik evlisin birbrmzi taniyalim brz daha..araliga cokAynen dogru soyluyorsn bnde bekliyorum su aralik bir gelse artik zaman gecmio sanki
Cnm bn 3 senelik evliyim esimde varikosel vardi ameliyat oldu fakat sperm sayisi ve harekette iyi olcagina iyice kotulesti bu yuzden doktorumDa vakit kaybetmemizi istemedi bn 23 yasindayim esimle beraber kuafor salonu isletiyoruz ist yasiorum peki senEwet canim beklemek cok zor..bnm iki asilamam olumsuz oldu..bu ay tup olucakti ama doktorum uzun protokele karar werdi o yuzden aralikta olucak..ama olsun bebislerimiz icin hersey..beklerz yeterki onlar hayrlsyla gelsin..bu arada ne kdrlik evlisin birbrmzi taniyalim brz daha..araliga cok
Ben henuz 1yillik ewliyim..tamamen tesadufen hormonlarmda sorun oldugunu ogrendm..fsh im 14lerdeydi..hmn baska bir doktra gttm ve yumurtlmmda bi sikinti olmadigini ve o sonuclarn yanlis olabilcegini soyledi..bn hmn amh testi yaptrdm ondada bi sorun yoktu fakat mukemmelde olmadgni ilerde sikinti yasayabilicegmi zaman kaybetmeden baslmm gerektgini soyledi.ust uste iki asilama yapildi..snc olmsuz..daha cok yeni aslinda 5 6 aydir..dilerim cok beklemeden kavusrz hepimiz bebeklermize..Cnm bn 3 senelik evliyim esimde varikosel vardi ameliyat oldu fakat sperm sayisi ve harekette iyi olcagina iyice kotulesti bu yuzden doktorumDa vakit kaybetmemizi istemedi bn 23 yasindayim esimle beraber kuafor salonu isletiyoruz ist yasiorum peki sen
Bu arada bursadaym bn canim ve calismyorm brz uzun yazdm ama☺Cnm bn 3 senelik evliyim esimde varikosel vardi ameliyat oldu fakat sperm sayisi ve harekette iyi olcagina iyice kotulesti bu yuzden doktorumDa vakit kaybetmemizi istemedi bn 23 yasindayim esimle beraber kuafor salonu isletiyoruz ist yasiorum peki sen
Cnm aynen bnmde hormonlardan basladi fsh ve prolaktnm ve yuksekti evlenili 5 ay olmusyu hic korunmamistm evliligimzn 2. Senesi doldu bnm hormonlr coktannnnn duzlmisti ama sknti varfi bnde yalvar yakar esimi gtrdm ve gerckler yokat gibi suratimiza carpti bn k kdr zaman bosa beklemisz simdi ameliyat olali 8 ay oldu ama hic bisi duzelmedi sonuc normal yollardan olmayacagina karar verildi asilamada bizim icn zaman kaybi olacagindan direk tup bebek bn yeni rahm filmi cektrdm 1 ay olacak henuz hanI filmden snr ihtimal artiyor ya esimde 1 ay bekleyelim diyince isimiz aralik ayina kaldi olay budur cnmBen henuz 1yillik ewliyim..tamamen tesadufen hormonlarmda sorun oldugunu ogrendm..fsh im 14lerdeydi..hmn baska bir doktra gttm ve yumurtlmmda bi sikinti olmadigini ve o sonuclarn yanlis olabilcegini soyledi..bn hmn amh testi yaptrdm ondada bi sorun yoktu fakat mukemmelde olmadgni ilerde sikinti yasayabilicegmi zaman kaybetmeden baslmm gerektgini soyledi.ust uste iki asilama yapildi..snc olmsuz..daha cok yeni aslinda 5 6 aydir..dilerim cok beklemeden kavusrz hepimiz bebeklermize..
Napalim canim demekki zamani gelmemis bundada bi hayir vardir..ins artk zamani gelmistirde kavusrsun bebegine..ben ilk gttgm doktordan fshi ogrendgmde okdr yikildimki..doktor pat diye hmn cck yap yoksa olmaz hatta direk tup bbk yap ddi bana..aglamaktan mahvoldum..snra tabi kndimi motive ettim bu doktrm cok yardmci oldu..gercekten cok zormus..yasamadan anlasilmiyomus..bu arada esine keci boynuzu pekmezi iciriyomsn ve kürüde cok faydaliymis..ben yapiyorum esime..pekmezide hergun iciyo..faydasi olur insCnm aynen bnmde hormonlardan basladi fsh ve prolaktnm ve yuksekti evlenili 5 ay olmusyu hic korunmamistm evliligimzn 2. Senesi doldu bnm hormonlr coktannnnn duzlmisti ama sknti varfi bnde yalvar yakar esimi gtrdm ve gerckler yokat gibi suratimiza carpti bn k kdr zaman bosa beklemisz simdi ameliyat olali 8 ay oldu ama hic bisi duzelmedi sonuc normal yollardan olmayacagina karar verildi asilamada bizim icn zaman kaybi olacagindan direk tup bebek bn yeni rahm filmi cektrdm 1 ay olacak henuz hanI filmden snr ihtimal artiyor ya esimde 1 ay bekleyelim diyince isimiz aralik ayina kaldi olay budur cnm
Bide bakmissin bu ay hamilesin canim olurmu olur☺hic tupe gerek kalmaz..rahim flminden sonra hamile kalan cok oluyomus..Cnm aynen bnmde hormonlardan basladi fsh ve prolaktnm ve yuksekti evlenili 5 ay olmusyu hic korunmamistm evliligimzn 2. Senesi doldu bnm hormonlr coktannnnn duzlmisti ama sknti varfi bnde yalvar yakar esimi gtrdm ve gerckler yokat gibi suratimiza carpti bn k kdr zaman bosa beklemisz simdi ameliyat olali 8 ay oldu ama hic bisi duzelmedi sonuc normal yollardan olmayacagina karar verildi asilamada bizim icn zaman kaybi olacagindan direk tup bebek bn yeni rahm filmi cektrdm 1 ay olacak henuz hanI filmden snr ihtimal artiyor ya esimde 1 ay bekleyelim diyince isimiz aralik ayina kaldi olay budur cnm
Bi bilsen kac ayi bu umutla gecirdigimi ust uste kac test yaptigimi kendi kendimi hamile ilan ettigimi artk tutamayip insanlarn icnde hickira hickira agladigiminI o yuzdn ne umudm nede umidimkaldi normal yolla hamile kalamiyacagm o yuzsn amacm esimn gonlu olan ama gnler gecmio vll napicaz biz boyle yaaBide bakmissin bu ay hamilesin canim olurmu olur☺hic tupe gerek kalmaz..rahim flminden sonra hamile kalan cok oluyomus..
Cnm sorma sigara konusunu bi turlu halledemiorm inat edio birakmamakta azaltio ama sonu gelmio onceden hamile kadin cocuk gorunce yuzumde bi tebessum olusurdu simdi bakiormda o tebbessm huzne birakmis yerini bazen diorum nolucak bizim halimiz ama isyan etmek gibi deil sadce sonmu dusunuyorm bu arada gunaydin cnm hayirli sabahlar...Ah canim seni cok ii anliyorum bende bu ay bile acaba hamilemiyim dye heveslenmstm..heleki hamileleri gorunce birileri bebek yokmu diye sorunca insann ici ole bi aciyoki..yapicagmz tek sey dua etmek..esin sgara kullniyomu oda cok etkiliyo bzm doktor icme diyo
canım biz dün doktorla görüşmeye gittik hiç sperm çıkmadıCnm sorma sigara konusunu bi turlu halledemiorm inat edio birakmamakta azaltio ama sonu gelmio onceden hamile kadin cocuk gorunce yuzumde bi tebessum olusurdu simdi bakiormda o tebbessm huzne birakmis yerini bazen diorum nolucak bizim halimiz ama isyan etmek gibi deil sadce sonmu dusunuyorm bu arada gunaydin cnm hayirli sabahlar...
Canim benm uzulme burdada esleri azospermi arkadaslar vardi ilac ve igne tedavisi goruyorlardi doktorunuz ne dedi pekicanım biz dün doktorla görüşmeye gittik hiç sperm çıkmadı
Ayyy insallah seninde insa yeni yila guzel haberlerle gireriz bnmde esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama sperm sayimiz ve hareketimiz az bu yuzden tek caremiz bu ya vll k3ndimi mutlu hissediyorum umutsuzlulugunuza degil careniz olduguna
Hosgeldin cnm o zmn listeye senide ekliyorum peki kac yasindasinSelamlar. Ben de insallah kasim sonj aralik basi gibi basliyicam tedaviye. 3asilamam var.biri kimyasalla sonuclandi. Simdi tup bebege gectik. Benim de esim varikosel ameliyati oldu.sayi iyi ama ileri hareket ve morf sikintisi var. Insallah saglilla gelir bebeklerimiz
Hosgeldin cnm o zmn listeye senide ekliyorum peki kac yasindasin
canım bizim 6 ay önce testte 4.5 milyon çıkmıştı doktor iki üç defa daha tekrarlayalım testi dediCanim benm uzulme burdada esleri azospermi arkadaslar vardi ilac ve igne tedavisi goruyorlardi doktorunuz ne dedi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?