- 6 Haziran 2014
- 530
- 839
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn insallah iyi dileklerin icin tesekkur ederim insan boyle zamanlarda kendini epey yalniz hissedio sanirim bir tek ben varim aralik ayi icinHayırlı olsun topigin...ilk denemede hamile kalırsın inşallah.
merhaba inşlh ilk denemende hamiş olursun ebnde aralıkta başlıcam tedaviye kısmetse...Aminn insallah iyi dileklerin icin tesekkur ederim insan boyle zamanlarda kendini epey yalniz hissedio sanirim bir tek ben varim aralik ayi icin![]()
Insallah dilerim sende guzel haberler alirsin ilj denemen mi olucakmerhaba inşlh ilk denemende hamiş olursun ebnde aralıkta başlıcam tedaviye kısmetse...
amin ilk sayılacak bi kere tedaviye başladım opu günü eşim ameliyat oldu sperm çıkmayınca iptal oldu kaldı yani bu ilk sayılırInsallah dilerim sende guzel haberler alirsin ilj denemen mi olucak
Rabbim yardimcin olsun aralik ayimi senindeamin ilk sayılacak bi kere tedaviye başladım opu günü eşim ameliyat oldu sperm çıkmayınca iptal oldu kaldı yani bu ilk sayılır
amin evet aralık ayında başlıyorum kısmetse..Rabbim yardimcin olsun aralik ayimi seninde
Hayirlisi olsun bu arada yanlis anlamazsan yas kacamin evet aralık ayında başlıyorum kısmetse..
yaşım 32 seninHayirlisi olsun bu arada yanlis anlamazsan yas kac
Mrb.bende kasim sonu aralik basi gibi baslamayi dusunuyorum.ins.hayirlisiyla,saglikli bebislerimiz olur..benim 3.denemem olacak..bu arada iyi ki konuyu actin konusmak dertlesmek cok iyi geliyorselam kizlarr benim ilk denemem olacak ve hem destek amacli hem moral amacli toplanalim mutlu haberlerimizi beraber alalim istedim
merhaba inşlh bu denemende bebeğine kavuşursun..Bu arada ben konyada yaptiriyorum .sizler nerede yaptiriyorsunuz?
Amin ..hep birlikte kavusalim bebeklerimize..ilk denemeniz mi?merhaba inşlh bu denemende bebeğine kavuşursun..
ben istanbul medicana bahçelievlerde yapıcam..
ilk olucak inşlh ...Amin ..hep birlikte kavusalim bebeklerimize..ilk denemeniz mi?
Oncelikle aramiza hosgeldin aramiza geldigin iyi oldu en azindan deneyimlerinI bizimle paylasirsan cok sevinirim bu arada yasini sorsamMrb.bende kasim sonu aralik basi gibi baslamayi dusunuyorum.ins.hayirlisiyla,saglikli bebislerimiz olur..benim 3.denemem olacak..bu arada iyi ki konuyu actin konusmak dertlesmek cok iyi geliyor
Ben 23 esim 30 yasinda simdi bu yas meselesi nerden cikti die bilirsiniz aralik ayi gelmeden bi liste hazirlariz ordan herkz birbirini takip eder die dusundum bilmem iyimi ettimyaşım 32 senin
ilk olucak inşlh ...
Insaallah baska denemeler olmadan hayirlisiyla hamile kalirsiniz...ilk olucak inşlh ...
ii o zaman ebnde yazayım ben 32 eşim 40 yaşında bizim sebebimiz azosperm. ilk denemem olucak medicana bahçelievlede yapıcam tüp bebeği...bende sorun yok çok şükür..açıklayıcı olmuştur umarımBen 23 esim 30 yasinda simdi bu yas meselesi nerden cikti die bilirsiniz aralik ayi gelmeden bi liste hazirlariz ordan herkz birbirini takip eder die dusundum bilmem iyimi ettim![]()
Yasim 27Oncelikle aramiza hosgeldin aramiza geldigin iyi oldu en azindan deneyimlerinI bizimle paylasirsan cok sevinirim bu arada yasini sorsam