ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ozlemtnc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
530
839
208
2015-01-05 21.20.54.webp
Selammm kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim boll :anneadayı: olmasi dilegiyle.....
tedavI sirasinda hassas bir donemden gecmemiz sebebiyle moralimizi yuksek tutup konumuza buna dikkat ederek devam edelim...

Son düzenleme:
Aminn insallah iyi dileklerin icin tesekkur ederim insan boyle zamanlarda kendini epey yalniz hissedio sanirim bir tek ben varim aralik ayi icin:KK14::KK14:
merhaba inşlh ilk denemende hamiş olursun ebnde aralıkta başlıcam tedaviye kısmetse...

Insallah dilerim sende guzel haberler alirsin ilj denemen mi olucak
amin ilk sayılacak bi kere tedaviye başladım opu günü eşim ameliyat oldu sperm çıkmayınca iptal oldu kaldı yani bu ilk sayılır

selam kizlarr benim ilk denemem olacak ve hem destek amacli hem moral amacli toplanalim mutlu haberlerimizi beraber alalim istedim
Mrb.bende kasim sonu aralik basi gibi baslamayi dusunuyorum.ins.hayirlisiyla,saglikli bebislerimiz olur..benim 3.denemem olacak..bu arada iyi ki konuyu actin konusmak dertlesmek cok iyi geliyor

Bu arada ben konyada yaptiriyorum .sizler nerede yaptiriyorsunuz?

Mrb.bende kasim sonu aralik basi gibi baslamayi dusunuyorum.ins.hayirlisiyla,saglikli bebislerimiz olur..benim 3.denemem olacak..bu arada iyi ki konuyu actin konusmak dertlesmek cok iyi geliyor
Oncelikle aramiza hosgeldin aramiza geldigin iyi oldu en azindan deneyimlerinI bizimle paylasirsan cok sevinirim bu arada yasini sorsam

Ben 23 esim 30 yasinda simdi bu yas meselesi nerden cikti die bilirsiniz aralik ayi gelmeden bi liste hazirlariz ordan herkz birbirini takip eder die dusundum bilmem iyimi ettim:KK51:
ii o zaman ebnde yazayım ben 32 eşim 40 yaşında bizim sebebimiz azosperm. ilk denemem olucak medicana bahçelievlede yapıcam tüp bebeği...bende sorun yok çok şükür..açıklayıcı olmuştur umarım
ohh ne güzel sen gençsin daha 24 üne girerken evladın kucağında olur inşlh...

Back
X