ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Gunaydin Kizlar. Annem hastanede hala. Sabah erkenden gidip aksama kadar yaninda kaliyorum. gece yaninda kalamiyorum. Bwni eve gonderiyorlar. Artik cikmasini istiyorum hastaneden sag salim.. iyilessin artik Allahim nolur :KK43:
Dualarda bulusalim bacilarr
biraz sabret canım inş yakın zamanda annen sağlığına kavuşacak

İnşallah seninde deneme kararina gerek kalmadan hamis haberin gelir :)

Bu arada canim devlet hastanesinde asilama ücretsiz. Veya 50 tl gibi bi rakam. Klomenle denetiyorlar ilkini. Toplam maliyet 100 tl yi gecmiyor. Sebepsiz ise asilama ile de tutabilir? Denedin mi hic?
inş sölediğin gibi olur canım
bu arada aşılamayı bana hiç önermediler ha normal denemişsiniz ha aşılama bi fark yok dediler eşinin spermleri iyi belki benim yıkadığımdan daha fazlası normal ilişkide rahme gidiyodur dedi bende denemedim o yüzden

Kizlar bugun anneannem vefaat etti. Annem aglamaktan yerlere yatti ama ben hic bisi yapamadim. Esim beni ve ablamin kizini eve birakti. Yrn koye gommeye gidecekler ama ben gitmeyecekmisim. Annemin yaninda olamamak çok üzücü :KK43:
canım başın sağolsun
evet annenin yanında olmamak seni üzüyodur ama bu bebeği üzecek etkileyecek bi durumda olursan daha çok üzülürsün etkilenmemen için seni götürmedikleri iyi olmuş
inş cenazenizin ardından bi yasin okusan orda olmandan daha faydalı olur
allaha emanet ol

Al

AlLah razi olsun canım. Amin inşallah. Bilmiyorum bi sorun yok deniyor gerçi bi defa kendiliğinden hamile kaldım ama yaşamadı yavrum düştü. Bi daha da gebe kalamadim. Orası özel mi canım bazı Yerler de Opu da narkoz vermiyorlarmis çok açılı oluyormuş. Bi de hemşireler biraz sınırlı falan oluyor Muş. Ben biraz hassasim, sert sert konuşan insanlara dayanamam çok sulu göz oldum zaten. rahat olmalı gittiğim yer. Aman ne bileyim canım işte yine de katlanmak gerek bazı şeylere
canım mrb öncelikle yaşadıklarını yakın zamanda unutturacak bebişlerin olur inş
seninle durumumuz hemen hemen aynı
bizimde sebepsiz ve benimde kendiliğinden bi gebeliğim var ama kalbi atmadı kürtaj oldum üstünden 2 yıl geçti hala hamile kalamadım
benimde bi negatif tüpbebek deneyimim var
diğer denememde histereskopi düşünüyorum rahme bakılsın istiyorum
rabbim bizim imtihanımızı bu şekilde verdi inş bunda da bi hayır vardır biliyorum o yüzden sabredip beklicez ve umudumuzu kaybetmicez

Her şerde bi Hayır vardır canım işten cikmissin ama bebeğinin haberini almissin. Ne güzel. Imtihanin bitmiş. Rabbim tüm bekleyislerimizi umutlarimizi tamamına erdirir inşallah. Allah razi olsun canım . Sen nerde yaptirdin . Eşimle sabah konuştum burda yaptırmak istenedigimi söyledim. O aynı doktora gitmeyi istiyo. Çünkü doktor tutmazsa farklı bi tedavi deneyeceğim demişti. Ama eşim yine de Sen nerde istersen gidebilirsek gideriz bakariz dedi. Başarı oranlarıyla birlikte merkezleri arastiricam . Bilmiyorum yer doktor önemli mi ama yine detecrübeli yerler daha iyi diye düşünüyorum. Benim merkez 9 yıl olmuş acilali. Laboratuvar koşullarını da bilmiyorum..
Canim benim doktorum merserayin doktoru. Bana da o onermisti.
Ben ve bir arkadasim denedik ikimizinde ilki negatif oldu ikinciler pozitif oldu. Orda tanistigim baska arkadaslar oldu onlarinda poztifti. Doktor vucut yapisini cozunce daha rahat tedavi uyguluyor canim. Başkent hastanesinde yaptirdik

inş sölediğin gibi olur canım
bu arada aşılamayı bana hiç önermediler ha normal denemişsiniz ha aşılama bi fark yok dediler eşinin spermleri iyi belki benim yıkadığımdan daha fazlası normal ilişkide rahme gidiyodur dedi bende denemedim o yüzden

Canim eger hic sorununuz yoksa zamani tutturamiyorsunuzdur. Asilama ile de zamanlama ve yumurtanin kesin olgunluga ulaş ip catlamasi garantileniyor. Benim esimin yikaninca kalan spermi bes milyonun altindaydi ama yinede denedik. Siz bilirsiniz canim benim. İki igneli aslilama negatif olursa tüp bebek raporu da cikiyor fiyatlar azaliyor. Basamak olarak kullanabilirsin

Kizlar gunaydin. Biz halen hastanedeyiz. Cok sukur iyiye gidiyor her sey. Rabbim annemizi bize bbagislasin insallah. Babasiz kaldik. Rabbim annemizi basimizdan eksik etmez insallahh. Hepiniz insallah iyisinizdir . Sevgilerimle

Cok sevindim canim iyiye gitmesine :) rabbim tez zamanda sagligini nasip etsin insallah

Kizlar bassagligi mesajlar iniz icin tesekkur ederim. Dediginiz gibi. Rabbim cennetinden bir yer nasip eder insallah. Haftaya yedisinde gitcem bende. Hayirlisi bakalim.

A
canım mrb öncelikle yaşadıklarını yakın zamanda unutturacak bebişlerin olur inş
seninle durumumuz hemen hemen aynı
bizimde sebepsiz ve benimde kendiliğinden bi gebeliğim var ama kalbi atmadı kürtaj oldum üstünden 2 yıl geçti hala hamile kalamadım
benimde bi negatif tüpbebek deneyimim var
diğer denememde histereskopi düşünüyorum rahme bakılsın istiyorum
rabbim bizim imtihanımızı bu şekilde verdi inş bunda da bi hayır vardır biliyorum o yüzden sabredip beklicez ve umudumuzu kaybetmicez
AmiAminAmin canım hepimizin yüzünü guldursun Rabbim. Bana da histereskopi önerisi daha önce. Belki ben de yaptırım. Ama önce biraz toparlanmam gerekecek. Canım insallah güzel sonuçlanır tedavinin hakkından hayırlısı olsun

Canim benim doktorum merserayin doktoru. Bana da o onermisti.
Ben ve bir arkadasim denedik ikimizinde ilki negatif oldu ikinciler pozitif oldu. Orda tanistigim baska arkadaslar oldu onlarinda poztifti. Doktor vucut yapisini cozunce daha rahat tedavi uyguluyor canim. Başkent hastanesinde yaptirdik
HULUSİ bey demişti. Canım mersalay vi araştırdım bakalım biraz. Ne güzel sizlere iyi gelmiş doktor. Özel mi oluyo canım bu

Canim eger hic sorununuz yoksa zamani tutturamiyorsunuzdur. Asilama ile de zamanlama ve yumurtanin kesin olgunluga ulaş ip catlamasi garantileniyor. Benim esimin yikaninca kalan spermi bes milyonun altindaydi ama yinede denedik. Siz bilirsiniz canim benim. İki igneli aslilama negatif olursa tüp bebek raporu da cikiyor fiyatlar azaliyor. Basamak olarak kullanabilirsin
canım bu bilgileri paylaştığın için çokk teşekkür ederim ama eşimde hemen denemek istemiyo 1 yıl geçsin diyo bende istiyorum aslında ama bakalım nasipde ne varsa o olacak

A

AmiAminAmin canım hepimizin yüzünü guldursun Rabbim. Bana da histereskopi önerisi daha önce. Belki ben de yaptırım. Ama önce biraz toparlanmam gerekecek. Canım insallah güzel sonuçlanır tedavinin hakkından hayırlısı olsun
evet canım biraz dinlen kafanı ve vücüdunu topla biraz bizde zaten belki 1 yıl sonra deneriz donmuşlarım olsaydı denerdim aslında ama 18 yumurtadan bişe kalmadı geriye malesef

HULUSİ bey demişti. Canım mersalay vi araştırdım bakalım biraz. Ne güzel sizlere iyi gelmiş doktor. Özel mi oluyo canım bu

Ssk ya da bakiyor canim. 10 günde muayene ucreti aliyor 122 tl - 75 tl olarak.
Raporlu 2500 raporsuz 3600 veriyorsun hastaneye tüp bebek masrafi ilaclar haric.

Al

AlLah razi olsun canım. Amin inşallah. Bilmiyorum bi sorun yok deniyor gerçi bi defa kendiliğinden hamile kaldım ama yaşamadı yavrum düştü. Bi daha da gebe kalamadim. Orası özel mi canım bazı Yerler de Opu da narkoz vermiyorlarmis çok açılı oluyormuş. Bi de hemşireler biraz sınırlı falan oluyor Muş. Ben biraz hassasim, sert sert konuşan insanlara dayanamam çok sulu göz oldum zaten. rahat olmalı gittiğim yer. Aman ne bileyim canım işte yine de katlanmak gerek bazı şeylere
Hayır canım özel değil üniversite hastanesi, ücreti de çok uygun, opuda uyutuyorlar tabiki, uyutulmayan bir yer olduğunu hiç duymadım ben, ilginç.
Adam gayet yumuşak konuşan bi adam hemşirelerde normal, burda yaşayacağın tek sorun, çok kalabalık olmadı ve randevu saatin olsada 1-2 saat beklemeyi göze alarak gitmelisin, özel ilgi falan yok herkes işini yapıyo ki bence bu yeterli, ama ters bir davranışla karşılaşmadım karşılaşanı da duymadım canım
İnşallah sende bizler gibi bu güzel duyguyu yaşarsın tez zamanda

Back
X