- 29 Kasım 2012
- 1.481
- 1.845
- 198
Günaydın arkadaşlar, tüm iyi dileklerinize teşekkür ederim canlarım, gebelik şekerim ciddi boyutta değil, evddki ölçümlerimin tamamı normal çıktı diye sevinirken başka bi derdim çıktı, cuma tüm gün halsizlik çektim gece 3 gibi midemde müthiş bir ağrı sancıyla uyandım, 1 saat kıvrandıktan sonra bi başladım kusmaya aman Allahım, tüm organlarımı ağzımdan çıkarcam heralde dedim, ben üşüttüm heralde geçer bekleyelim desemde eşim beni zorla hastaneye götürdü tabi yol boyunca kusmaya devam. Viral enfeksiyon kapmışım, beni hastaneye yatırdılar, 7 tanr serum yedim, bebeği kontrol ettiler o çok iyi çok şükür, dün akşamdan beri kusmuyorum çok şükür ama mide ağrım devsm ediyo, inşallah bugün bi sorun çıkmaz da eve çıkarım, eşim de inat etti gece eve gitmedi sandalyenin üstünde sabshladı üzüldüm ona da.
Neyse bende durumlar böyle.
Halidecim çok sevindim şekerinin iyi çıkmasına, o kadar açlık zor oluyo hamileyken bi de şekerli du da çok acıktırıyo çok grçmiş olsun sağlıkla atlattın çok şükür,
Eakgülüm turşuyu fazla kaçırdıysan çok ödem yapmıştır hamilelikte sindirim sistemi eskisi gibi çalışmıyo maalesef, ama çok şükür 3. Ayını bitirdin riskli dönemi atlattın, darısı kucağına almana inş.
Ecrenvim sen nasılsın canım pamuk yavruların nasıl? Ağrın sancın yoktur inşallah.
Denizcim sen nasılsın? Bulantıların başladı mı?
Neyse bende durumlar böyle.
Halidecim çok sevindim şekerinin iyi çıkmasına, o kadar açlık zor oluyo hamileyken bi de şekerli du da çok acıktırıyo çok grçmiş olsun sağlıkla atlattın çok şükür,
Eakgülüm turşuyu fazla kaçırdıysan çok ödem yapmıştır hamilelikte sindirim sistemi eskisi gibi çalışmıyo maalesef, ama çok şükür 3. Ayını bitirdin riskli dönemi atlattın, darısı kucağına almana inş.
Ecrenvim sen nasılsın canım pamuk yavruların nasıl? Ağrın sancın yoktur inşallah.
Denizcim sen nasılsın? Bulantıların başladı mı?