Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkiler yaslanmis anacim. Ya da ben evlenip usak yapma yasimi gecirmiskm :) takdir ettim kaynanani benim icin ellerinden op muhteremin :) kizin nasil? Mevzuya alisti mi yoksa ufaktan kiskanvlik krizleri basladi mi :)ayy kiyamaaam ne tosunu guzel annecik,kendine insafli ol,o zaman kolay gelsin diger ignelerde bilmiyordum canim.sagolsunlar kayinvalidemler cok yardimci oluyor o yuzden onlari sona sakladim is cok olacagi icin.genc sayilirlar o yuzden canim.kendi annem yapamaz onlarin yaptigini cok yasli degil ama heryeri agrir.yemegimi yapar yeter.herkes bir olmuyor canim allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi.
Aaaaa kızlaaaar 1000.sayfaya gelmişiz, aferin bize![]()
Gunaydiiiiiiinnnnnnben bugun ikinci tetanoz asisina gidicemmm
yasasin cok mutluyum bana cısss yapacaklari icin
![]()
Oyle canim bizimkiler de genc oldugundan yoksa yaslaninca onlar da yapamaz zaten bide iki cocuk yetistirmisler cok yipranmamislar yani operim halidem.kuzum iyice alisti karnim niye buyuk diyorum bebek var diyor kac tane iki tane diyor artik ezberledi.bebislere kizimin eski park yatagini kurduk sildik utuledik cibinlikleriyle hazir ettik bizim cimcimeyi ne zaman bos biraksam oraya kaciyor bide ust tarfta yatak askili kopacak diye korkuyorum hop hop hopluyor kiskanmasin diye bisey de diyemiyorum.bakslim bebisler gelince ne yapacak?kizima bir bucuk ay ince emzik ve biberonu biraktirdim bugun ikizlerin emziklerini yikarken gordu tutturdu emzik diye pis falan dedim oyaladim ama alindi.oyyy bi bir bebegim de o iste ikizler gelince ucuyle ayri ugrasicam hayirlisi.igne nasil gecti?Bizimkiler yaslanmis anacim. Ya da ben evlenip usak yapma yasimi gecirmiskm :) takdir ettim kaynanani benim icin ellerinden op muhteremin :) kizin nasil? Mevzuya alisti mi yoksa ufaktan kiskanvlik krizleri basladi mi :)
Amin canim insallah genelde dogumlardan sonra bu sayfalar yerinde sayiyor biz gorusuruz insallahbebeklerimizin dogum anlarini ve bebeklerimizin buyurken bize yaptiklarini da konusacagimiz daha 1000 li sayfalara İnşallah
![]()
Mehtap da joie almisti galiba bence uygun.Canlar su linke bakar misiniz sizce uygun mu alayim mi? Fiyat cok ucuz bilemedim :)
http://www.e-bebek.com/Arama?q=Joie+Mirus
eakgulumm o ne yaaa,madem istiyolar hepsi bebise hediye alsin bohca yapsin sana getirsinler ne gerek var bide bohca acmaya.bosver sen luzumlu olanlari al sonra hediye olanlari kullanirsin zaten hediye gelenlerin hepsi ayiyla uygun olmuyor ya buyuk ya kucuk sen siraya koyar kullanirsin.bebisin de bodyleri gule gule kullansin insallah olsun aralik da olsa kullanirsin ustune kalin giydirip.bebisin de iyi allahin izniyle bi hareketlerini hisset o zaman daha da rahat edeceksin insallahKizlar valla nazar mi degil mi bilmiyorum amma velakin eşim terbiyesizce bisi yapti. Yazdim kenara unutmadim ama kendimi dizginlemeye calisiyrm.
Tursuymus yemekmis benden uzak :) midecim inşallah duzelsin de bizde artik yiyelim yemegimizi.
Ecrenim valla benim kayinvalide sürekli oram agiriyo buram agriyo diyen biri zaten 65 yasinda var. Kendine baksin sacma sapan adetler cikarmasin yeter. Şimdi de kafayi bohcaya takmis. Neymis bebege bohca yapilcakmis bebegin kirkinda tuuuumm akrabalar gelecekmis tek tek acilacakmis kıyafetler. Bu halasindan bu teyzesindan falan fistik. Ne alaka ya boyle bi adet hic duymadim ben. Ayrica 40 gün donsuz mu gezsin bebek:) böyle garip istekleri var. Madem öyle kendi aldigini bohcalasin ne diim..
Merserayim canim 1000 oldu demek :) ne günler yasadik. Cok şükür bu gunlerimize. İnşallah daha uzun yillar arkadasligimiz sursun. Ne guzel yol gosterdin teselliler verdin bana can arkadasim. Eger musait olursan ankaraya geldiğinde buluş mak isterim canim.
Kizlar iki gündür ablamla kizi vardi. Onlar varken bulantim bile azdi. Bu sabah gittiler. Evde ses olmasi iyi geldi bana. Bize hediye ciciler getirmisler. Şimdi den bir suru kisa kollu citcitli badimiz oldu. Bebis aralikta doğacak bunlari nasil giyecek bilmiyorum ama hepsiiii cok datlu ya :)
Ayin yedisinde kontrolum var gitsem de görsem. Oyle merak ediyorum ki. Moral bozuklugu kasilmalardan sonra insallah bebegim iyidir.
Hepicinizi optummm![]()
Kizlar valla nazar mi degil mi bilmiyorum amma velakin eşim terbiyesizce bisi yapti. Yazdim kenara unutmadim ama kendimi dizginlemeye calisiyrm.
Tursuymus yemekmis benden uzak :) midecim inşallah duzelsin de bizde artik yiyelim yemegimizi.
Ecrenim valla benim kayinvalide sürekli oram agiriyo buram agriyo diyen biri zaten 65 yasinda var. Kendine baksin sacma sapan adetler cikarmasin yeter. Şimdi de kafayi bohcaya takmis. Neymis bebege bohca yapilcakmis bebegin kirkinda tuuuumm akrabalar gelecekmis tek tek acilacakmis kıyafetler. Bu halasindan bu teyzesindan falan fistik. Ne alaka ya boyle bi adet hic duymadim ben. Ayrica 40 gün donsuz mu gezsin bebek:) böyle garip istekleri var. Madem öyle kendi aldigini bohcalasin ne diim..
Merserayim canim 1000 oldu demek :) ne günler yasadik. Cok şükür bu gunlerimize. İnşallah daha uzun yillar arkadasligimiz sursun. Ne guzel yol gosterdin teselliler verdin bana can arkadasim. Eger musait olursan ankaraya geldiğinde buluş mak isterim canim.
Kizlar iki gündür ablamla kizi vardi. Onlar varken bulantim bile azdi. Bu sabah gittiler. Evde ses olmasi iyi geldi bana. Bize hediye ciciler getirmisler. Şimdi den bir suru kisa kollu citcitli badimiz oldu. Bebis aralikta doğacak bunlari nasil giyecek bilmiyorum ama hepsiiii cok datlu ya :)
Ayin yedisinde kontrolum var gitsem de görsem. Oyle merak ediyorum ki. Moral bozuklugu kasilmalardan sonra insallah bebegim iyidir.
Hepicinizi optummm![]()
Evet uc bal ile sen zorlanacaksin ama her sey guzel olacak insallah. Ecrenim kizin da daha minik ne kadar abla oldu abla olacak o desek de onun da ilgiye cok ihtiyaci var. Allah yardimcin olsun ve kolayliklar versin. Insallah alisma ve alistirma sureci iyi gecer. Anacim usak da hakli simdi diyecek ki bi tane kuma gelmiyo ki ustume iki tane birden geliyoOyle canim bizimkiler de genc oldugundan yoksa yaslaninca onlar da yapamaz zaten bide iki cocuk yetistirmisler cok yipranmamislar yani operim halidem.kuzum iyice alisti karnim niye buyuk diyorum bebek var diyor kac tane iki tane diyor artik ezberledi.bebislere kizimin eski park yatagini kurduk sildik utuledik cibinlikleriyle hazir ettik bizim cimcimeyi ne zaman bos biraksam oraya kaciyor bide ust tarfta yatak askili kopacak diye korkuyorum hop hop hopluyor kiskanmasin diye bisey de diyemiyorum.bakslim bebisler gelince ne yapacak?kizima bir bucuk ay ince emzik ve biberonu biraktirdim bugun ikizlerin emziklerini yikarken gordu tutturdu emzik diye pis falan dedim oyaladim ama alindi.oyyy bi bir bebegim de o iste ikizler gelince ucuyle ayri ugrasicam hayirlisi.igne nasil gecti?
Amin canim insallah genelde dogumlardan sonra bu sayfalar yerinde sayiyor biz gorusuruz insallah
Mehtap da joie almisti galiba bence uygun.
eakgulumm o ne yaaa,madem istiyolar hepsi bebise hediye alsin bohca yapsin sana getirsinler ne gerek var bide bohca acmaya.bosver sen luzumlu olanlari al sonra hediye olanlari kullanirsin zaten hediye gelenlerin hepsi ayiyla uygun olmuyor ya buyuk ya kucuk sen siraya koyar kullanirsin.bebisin de bodyleri gule gule kullansin insallah olsun aralik da olsa kullanirsin ustune kalin giydirip.bebisin de iyi allahin izniyle bi hareketlerini hisset o zaman daha da rahat edeceksin insallah
Massallah Massallah kuzucum. Rabbim kucaginiza aldursin insallah minigi :)Kizlar cok sukur 30. haftamiza geldik, insallah 40. haftamizida gormek nasip olur, ALLAH tum istiyenlere nasip etsin bu guzel duygulari...![]()
Massallah Massallah kuzucum. Rabbim kucaginiza aldursin insallah minigi :)
Evet canim kesinlikle haklisin o da bebek hala ve 2 kumasi olacak insallah bazen cok uzuluyorum aslinda hep ikiz cok istemistim hala da istiyorum ama kizimi incitmekten ihmal etmekten korkuyorum ikiz bakimindan ziyade bu korkutuyor halidem.hep allaha, esime ve bana kizimiza ikizlerimize bakabilecek guc kuvvet saglik huzur ver diye dua ediyorum hepimize versin insallah.Evet uc bal ile sen zorlanacaksin ama her sey guzel olacak insallah. Ecrenim kizin da daha minik ne kadar abla oldu abla olacak o desek de onun da ilgiye cok ihtiyaci var. Allah yardimcin olsun ve kolayliklar versin. Insallah alisma ve alistirma sureci iyi gecer. Anacim usak da hakli simdi diyecek ki bi tane kuma gelmiyo ki ustume iki tane birden geliyoal iste cocuk huysuzlanmasin da ne etsin simcik
![]()
Ohh ne guzel halidem bu kez acimamis bebis de iyi masallah sen de iyi.kiyafet konusunda cok iyi dusunmussun kesinlikle haklisin ama oyle resimsiz figursuz hic gormedim ben.gel beraber cocuk tekstili isine girelim.Kizlar tetanoz asimi oldum dun. Kolum cok sukur uyusmadi gecenki gibi. Sanirim farkli tur bi asiydi.hemsire oyle biseyler dedi de ben o dakkalar tirstigim icin bisey diyemedim
Once tansiyon olcumu yaptilar .her zamanki gibi 10/7 .
sonra minigin kalp atışlarıni dinledik gumbede gum gum bin massallahhhbemsireden o kalp atislarini dinlettigi makineyi istemeliyim mutlaka
cok tatli oliy
sonra aşımı oldum. Cis yapti banaeve gelince basim agridi midem bulandi o kadar bin massallah
sonra da kilomu olctuler. Gecen aya gore az almissin dedi doktor. Yine tavsiyelerde bulundu ve geldik eve :) biz de durumlar boyle hatun kisilerrs
ya kizlar ben bebege hayvan figurlu seyler almak istemiyorum malum onlar olunca bebegin bulundugu yere bereket melekleri girmiyormus. Ama ne kadar kiyafet nevresim takimi uyku seti baktiysam hepsi hayvan yada insan figurlu. Ben sade desensiz seyler almak istiyorum.ama bulamiyorum.cicek desenli de yok hayret bisey yaaaniye her seye iyle resimler koymussalar giciklar. Butun firmalari patqklayasim geldi
![]()
hayirli olsun canim insallah 40 i da gorursun 30 lu haftalar ayri bir guzel zor olsa da geri sayim basliyor cunku.Kizlar cok sukur 30. haftamiza geldik, insallah 40. haftamizida gormek nasip olur, ALLAH tum istiyenlere nasip etsin bu guzel duygulari...![]()
Ya hakkaten tekstil isine mi girsekEvet canim kesinlikle haklisin o da bebek hala ve 2 kumasi olacak insallah bazen cok uzuluyorum aslinda hep ikiz cok istemistim hala da istiyorum ama kizimi incitmekten ihmal etmekten korkuyorum ikiz bakimindan ziyade bu korkutuyor halidem.hep allaha, esime ve bana kizimiza ikizlerimize bakabilecek guc kuvvet saglik huzur ver diye dua ediyorum hepimize versin insallah.
Ohh ne guzel halidem bu kez acimamis bebis de iyi masallah sen de iyi.kiyafet konusunda cok iyi dusunmussun kesinlikle haklisin ama oyle resimsiz figursuz hic gormedim ben.gel beraber cocuk tekstili isine girelim.
hayirli olsun canim insallah 40 i da gorursun 30 lu haftalar ayri bir guzel zor olsa da geri sayim basliyor cunku.
Oh ohh hadi gozun aydin olsun insallah canimGünaydın kızlar nasılsınız? Ben eşya topluyorum, malum bu ay sonunda Türkiye'ye dönüyoruz şu anda ev ayakta, koliler falan.
Halide sana katılıyorum yaa, hep hayvan figürlü bebek kıyafetleri maalesef.
Ecrencim bence üzülme, eminim hepsine yetecek bir anne olcaksın, Allah sağlık versin yeterki.
Merserayimm kolay gelsin ama ne olur cok dikkat et yorma kendini lutfen son aylara yaklastin cunku.allah kolaylik versin.canim benim tesekkur ederim sen de halide de moral verdiniz insallah hepimiz yeteriz evlatlarimiza.Günaydın kızlar nasılsınız? Ben eşya topluyorum, malum bu ay sonunda Türkiye'ye dönüyoruz şu anda ev ayakta, koliler falan.
Halide sana katılıyorum yaa, hep hayvan figürlü bebek kıyafetleri maalesef.
Ecrencim bence üzülme, eminim hepsine yetecek bir anne olcaksın, Allah sağlık versin yeterki.
canim halidem gercekten moral oldunuz bu hamilelik hormonlariyla dogru duzgun hicbisey dusunemiyorum cunku varsa yoksa cocuklarla ilgi endiseler.innsallah hepimiz iyi birer ebeveynler olalim.evlatlarimizla saglikli mutlu uzun omurler versin cumlemize rabbim optum sekerrrYa hakkaten tekstil isine mi girsekbu ne arkadas bi tNe mi duzgun sey olmaz
giciklarrr
ecrenim Allah kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemezmis. Demek ki sen 3 usagin ustesinden gelip guzel bi anne olucan esin de iyi bi baba
amiiinnn Allahim sana esine ve evlatlarina hayirli saglikli uzun omurler versin insallah canimmm
![]()