ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Selamun aleykum bacilarr
Dun sabaha karsi 3te kizimizi dunyaya sezeryanla gerirdik. Rabbim Yardımcısı ve yardimcimiz olsun .
Dua edin bize
Mersaray bak sana dedim dedim kendim dogiruverdim :)
Aaaa ay hayırlı olsun halidemmm dualarım seninle çok sevindim hoşgeldin prenses nasılsınız iyi mi çok heyecanlı

Selamun aleykum bacilarr
Dun sabaha karsi 3te kizimizi dunyaya sezeryanla gerirdik. Rabbim Yardımcısı ve yardimcimiz olsun .
Dua edin bize
halidecimmmmmm tebrik edwrim canımmm rabbim anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşşş

Selamun aleykum bacilarr
Dua edin bize

Halidemmm :) Çok şaşırdım canım. Çok sevindim :))) Hayırlı uğurlu olsun sürpriz mi yaptı fıstığın :) Allahım hayırlı etsin. Güzel ahlaklı hayırlı evlat olsun inşallah. Merserayy Merserayy dan ses yok acep o da mı doğum yaptı?
Canım suyun mu geldi? Nasıl oldu? İlk müsait zamanda bekliyorum hikayeni :) Allahım sağlık sıhhat versin öperim güzel Anne :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Selam kizlar . 36.haftadan gun alirken suyum da azalma olunca sezeryan oldum. Bebegim bikac saat oksijen almak icin kuvezde kaldi.sonra yanima geldi. Emzirdim. Ama bu gece atesi 38.5 e cikinca hastaneye götürdüm. Sarilik olmus. Ben emziroyodum ama demek ki besleyememisim kuzumu. 2.gun bilurubin degeri 12 imis. Benden aldilar kizimi ve fototerapi uygulayacaklaeini soylediler. Su anda hastanede kizim.bense evdeyim.cok uzgunum. Sizde bunu yasayan var mi?

Selam kizlar . 36.haftadan gun alirken suyum da azalma olunca sezeryan oldum. Bebegim bikac saat oksijen almak icin kuvezde kaldi.sonra yanima geldi. Emzirdim. Ama bu gece atesi 38.5 e cikinca hastaneye götürdüm. Sarilik olmus. Ben emziroyodum ama demek ki besleyememisim kuzumu. 2.gun bilurubin degeri 12 imis. Benden aldilar kizimi ve fototerapi uygulayacaklaeini soylediler. Su anda hastanede kizim.bense evdeyim.cok uzgunum. Sizde bunu yasayan var mi?

Canim benim korkma hersey yolunda. Uzulmemeye calis süte ihtiyacin var. Hatta sagmaya basla sütü ki daha cok gelsin ve güzel Şeyma ya da süt götür. Sen beslemissindir ama erken dogdugu icin sarilik oluyor hatta normal dogum olan cogu kisi de de oluyor. Fototerapi bildigim kadariyla hizli çözüm. İnsallah coook kisa surede kavusacaksin kuzuna.

Merhaba kızlar, bende doğum yaptım cumartesi akşamı sezeryanla, öğlen normal kontrole gittik bir sürü sıkıntı çıktı.
Çocuk son haftada kilo verdi karnımda bende çok aşırı kaşınma başladı tüm vücudum kabardı dr karaciğerin safra salgıladığını ve bebek için çok riskli olduğunu söyledi nst de kalp atışları zayıf çıktı apar topar sezeryana aldılar
Plesanta kireçlenmiş yaşlanmış kordon incelmiş iyice çocuk beslenememiş hiç
2900 gr doğdu oğlum, pazartesi çıktık hastaneden, göğüslerim çok fena ağlayarak emziriyorum, 1,5 aydır lansinoh krem sürmeme rağmen çok kötü oldu hametan kullanıyorum şimdi.

halide25 halide25 canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah, canım üzülme sakın sarılık geçici bişey arkadaşımın oğlunda da olmuştu, bşraz erken doğduğu için normal, ama sen sabırla emzirmeye devsm et atlatacdktır annesi, arkadaşım da 2 hün hadtanede kalmıştı çocuk şimdi turp hibi maaşallah.
Bizim de yarın kontrolümüz var bi sıkıntı varmı öğrenecez, şimdilik yok gibi gözüküyor, inşallah çıkmaz.
Sezeryanın nasıl geçti Halidecim ben 3 gün çok acı çektim yeni yeni toparlanıp ayağa kalkıyorum, karnım doğuma gittiğim gün gibi. Bakıma muhtaç duruma düşünce çok üzüldüm çocuğuma bakamadığım için, eşimden Allah razı olsun benim de oğlumun da bakımıyla çok ilgileniyo, sütüm var çok şükür ama bebeğime göğsümü tutturamıyorum, eşim tutturuyo ben acılar içinde kıvranıyorum. Tahin yağı ve hametan krem sürmemi söylediler, yarım saat arayla bunları sürüyorum bşraz rahatlattı ama hala çok sıkıntılıyım. Neyse Allah başka dert vermesin.
Kızlar hepinizi çok öpüyorum bayramınız şimdiden mübarek olsun, yine yazmaya çalışcam.

Merhaba kızlar, bende doğum yaptım cumartesi akşamı sezeryanla, öğlen normal kontrole gittik bir sürü sıkıntı çıktı.
Çocuk son haftada kilo verdi karnımda bende çok aşırı kaşınma başladı tüm vücudum kabardı dr karaciğerin safra salgıladığını ve bebek için çok riskli olduğunu söyledi nst de kalp atışları zayıf çıktı apar topar sezeryana aldılar
Plesanta kireçlenmiş yaşlanmış kordon incelmiş iyice çocuk beslenememiş hiç
2900 gr doğdu oğlum, pazartesi çıktık hastaneden, göğüslerim çok fena ağlayarak emziriyorum, 1,5 aydır lansinoh krem sürmeme rağmen çok kötü oldu hametan kullanıyorum şimdi.

halide25 halide25 canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah, canım üzülme sakın sarılık geçici bişey arkadaşımın oğlunda da olmuştu, bşraz erken doğduğu için normal, ama sen sabırla emzirmeye devsm et atlatacdktır annesi, arkadaşım da 2 hün hadtanede kalmıştı çocuk şimdi turp hibi maaşallah.
Bizim de yarın kontrolümüz var bi sıkıntı varmı öğrenecez, şimdilik yok gibi gözüküyor, inşallah çıkmaz.
Sezeryanın nasıl geçti Halidecim ben 3 gün çok acı çektim yeni yeni toparlanıp ayağa kalkıyorum, karnım doğuma gittiğim gün gibi. Bakıma muhtaç duruma düşünce çok üzüldüm çocuğuma bakamadığım için, eşimden Allah razı olsun benim de oğlumun da bakımıyla çok ilgileniyo, sütüm var çok şükür ama bebeğime göğsümü tutturamıyorum, eşim tutturuyo ben acılar içinde kıvranıyorum. Tahin yağı ve hametan krem sürmemi söylediler, yarım saat arayla bunları sürüyorum bşraz rahatlattı ama hala çok sıkıntılıyım. Neyse Allah başka dert vermesin.
Kızlar hepinizi çok öpüyorum bayramınız şimdiden mübarek olsun, yine yazmaya çalışcam.

merserayım canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla analı babalı güzel yılları olsun inşallah. Sezeryan yaran bir haftada her işini kendin yapacagın şekilde iyileşir canım. Biraz zor olacak ama bu son zorluk sonrasında acıyı anımsamayacaksın. Kucağına aldın çok şükür oğlunu. plesantanın ve kordonun durumunu sezeryan sonrasında mı anladınız canım yoksa ultrasonda mı anlaşıldı? Acaba kaşıntıya sebep olan bu muydu? 2900 gayet iyi kilo olarak canım zaten bebekler çok hızlı kilo alıyor bir aya kalmaz tosun paşa olur :) Gögüslerin de mi kaşınıyor doğumdan sonra mı oldu?
Allahım acil şifa versin inşallah. Sağlıkla kucağına almana çok sevindim.

halide25 halide25 canım nasılsın? Güzel şeyma nasıl annesi?

Canlar cok sukur dun hastaneden cikardilar kızımı. Evdeyiz hamdolsun ki .
Sezeryanimin acisini bebisimin sarilihi unutturdu. Ben ki nasil yaticam kalkicam diye dusunuyodum. Bebis hastanede yatinca 5 kati merdivenlerlr her gun kac kez indim ciktim... o yuzden aciyi falan unuttum...
Merserayy Merserayy im oglusunu kucagina almissin hayirli olsun insallah. Gule gule büyüsün. Mevlam sizlere bagislasin inşallah canim. Benim de gogusler mahvoldu. Lansinoh falan hikaye.hic bi ise yaramiyorlar. Yavrumu gormeye gittihimde ordaki bayanlardan Garmastan diye bi krem ogrendim. Yine sezeryanla dogum yaoan bi arkadasima sormustum . O da garmastani tavsiye etti. Cok cok memnun kalmis. Eczaneden aldim. Onu kullanıyorum.sukur daha iyi geldi. Sen de bi bak istersen.
Hepinize hayirli bayramlar cok opuyorum

Sezeryanimin acisini bebisimin sarilihi unutturdu. Ben ki nasil yaticam kalkicam diye dusunuyodum. Bebis hastanede yatinca 5 kati merdivenlerlr her gun kac kez indim ciktim... o yuzden aciyi falan unuttum...
Merserayy Merserayy im oglusunu kucagina almissin hayirli olsun insallah. Gule gule büyüsün. Mevlam sizlere bagislasin inşallah canim. Benim de gogusler mahvoldu. Lansinoh falan hikaye.hic bi ise yaramiyorlar. Yavrumu gormeye gittihimde ordaki bayanlardan Garmastan diye bi krem ogrendim. Yine sezeryanla dogum yaoan bi arkadasima sormustum . O da garmastani tavsiye etti. Cok cok memnun kalmis. Eczaneden aldim. Onu kullanıyorum.sukur daha iyi geldi. Sen de bi bak istersen.
Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için,
Gözün aydın kızçeni aldın kucağına çok şükür Allah başka sıkıntı vermesin güle güle büyüt yavrucuğunu inşallah.
Benim oğlum da da sarılık çıktı teyzesi, sınırda çıktı billuribin değeri iki gün üst üste kan alıp takip ettiler, sütümü sağıp verdim 2 saatte bir iyice doysun ve vücudundan atsın diye, çok şükür düşüşe geçti.
merserayım canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla analı babalı güzel yılları olsun inşallah. Sezeryan yaran bir haftada her işini kendin yapacagın şekilde iyileşir canım. Biraz zor olacak ama bu son zorluk sonrasında acıyı anımsamayacaksın. Kucağına aldın çok şükür oğlunu. plesantanın ve kordonun durumunu sezeryan sonrasında mı anladınız canım yoksa ultrasonda mı anlaşıldı? Acaba kaşıntıya sebep olan bu muydu? 2900 gayet iyi kilo olarak canım zaten bebekler çok hızlı kilo alıyor bir aya kalmaz tosun paşa olur :) Gögüslerin de mi kaşınıyor doğumdan sonra mı oldu?
Allahım acil şifa versin inşallah. Sağlıkla kucağına almana çok sevindim.

halide25 halide25 canım nasılsın? Güzel şeyma nasıl annesi?

Sağol bitanem iyi dileklerin için Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Canım plesantanın kireçlenmesi kordonun incelmiş olduğu sezeryanda belli oldu öncedinde tespit edilemedi, dr zaten normal doğum başladaymış da doğuramazdın ve acil sezeryana alırdık dedi. Kaşıntıya sebep olan karaciğerin safra salgılaması, pupp diye bir hastalık gebeliğin son haftalarında çıkıyomuş. Velhasıl oğlum ciddi sorunlardan kurtularak dünyaya geldi Allaha çok şükür.
Göğüslerde kaşıntı oluyodu zaten ama ilk bebeğini doğuranlarda hep yara oluyomuş zaten süt kanalları delikler ilk defa açılıyo, sabırla acıya dayanmak lazım başka yapacak bişey yok, biraz da kremlerden destek alıyoruz işte.

Merseray halide kizlar supriz yapti minikleriniz demek.hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun hayirli saglikli imanli evlatlar eylesin.gogusleriniz de tez zamanda iyilesir insallah lansinoh bana cok iyi gelmisti ama her emzirmeden sonra suruyordum hala suruyorum.ne guzel bunlari da konusur olduk cok sukur darisi eakgule deniz e ve diger arkadaslara

Merhaba kızlar, ecrencim icecreamcim teşekkür ederim canlarım sağolun.
Oğlumda da sarılık çıktı billirubin değeri düşmedi maalesef bu gece hastanede kalcaz fototerapi uygulanıyor şimdi.
Halidecim nasıl oldun canım kızın nasıl, emmeye alıştınızmı?

Halidecim canım hoşgeldiniz evinize :) Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor anişlik :) Kime benziyor şeyma, nasıl bir bebek annelik nasıl anlatsana :)))

Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için,
Gözün aydın kızçeni aldın kucağına çok şükür Allah başka sıkıntı vermesin güle güle büyüt yavrucuğunu inşallah.
Benim oğlum da da sarılık çıktı teyzesi, sınırda çıktı billuribin değeri iki gün üst üste kan alıp takip ettiler, sütümü sağıp verdim 2 saatte bir iyice doysun ve vücudundan atsın diye, çok şükür düşüşe geçti.

Sağol bitanem iyi dileklerin için Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Canım plesantanın kireçlenmesi kordonun incelmiş olduğu sezeryanda belli oldu öncedinde tespit edilemedi, dr zaten normal doğum başladaymış da doğuramazdın ve acil sezeryana alırdık dedi. Kaşıntıya sebep olan karaciğerin safra salgılaması, pupp diye bir hastalık gebeliğin son haftalarında çıkıyomuş. Velhasıl oğlum ciddi sorunlardan kurtularak dünyaya geldi Allaha çok şükür.
Göğüslerde kaşıntı oluyodu zaten ama ilk bebeğini doğuranlarda hep yara oluyomuş zaten süt kanalları delikler ilk defa açılıyo, sabırla acıya dayanmak lazım başka yapacak bişey yok, biraz da kremlerden destek alıyoruz işte.

Canım çok şükür ki sağlıkla geldi oğlun. Allaha çok şükür ki sezeryanla aldılar normal doğum konusunda beklemediniz. Çok mu acıyor geçmedi mi ağrıların? Allahım sağlık sıhhat versin insallah. Sarılık bir çok bebek oluyor merserayım bir iki günlük fototerapi ile çözülüyor. Bol bol emzir kuzunu onun çok etkisi olur geçmesinde. Yardıma ihtiyacın olan ne olursa ben gelebilirm çekinmeden hbr ver lütfen.
Sezeryan sonrası hemen sütün geldi mi? bebeğinle neler hissettin? Müsait olunca yazsana cnm tüm detayları merak ediyorum teyzoş olarak:)

Canım çok şükür ki sağlıkla geldi oğlun. Allaha çok şükür ki sezeryanla aldılar normal doğum konusunda beklemediniz. Çok mu acıyor geçmedi mi ağrıların? Allahım sağlık sıhhat versin insallah. Sarılık bir çok bebek oluyor merserayım bir iki günlük fototerapi ile çözülüyor. Bol bol emzir kuzunu onun çok etkisi olur geçmesinde. Yardıma ihtiyacın olan ne olursa ben gelebilirm çekinmeden hbr ver lütfen.
Sezeryan sonrası hemen sütün geldi mi? bebeğinle neler hissettin? Müsait olunca yazsana cnm tüm detayları merak ediyorum teyzoş olarak:)
Canım benim çok düşüncelisin sağol arkadaşım şimdilik bişeye ihtiyacım yok, zaten ailemin yanında kalıyorum eşim de yanımda çok şükür.
Sorularına geçiyim, canım sütüm bol bol geldi çok şükür hatta o kadar ki boşa akıyo sürekli kıyafet değiştiriyorum, bunun için yaptığım tek şey bol sıvı tüketmek, günde 4 lt su 2 lt falan komposto içiyorum, haxır meyve suları yerine annem memmleketten getirdiği meyvelerle hoşaf yapıyo sürekli, onun dışında 2 öğün yiyorum bi normal kahvaltı ni de evde ne varsa akşam yemeğinde o, özel bi beslenmem yok, akşında bulunsun bol su dıvı tüket canım, benşm sütüm ilk günden beri var Allaha çok şükür maaşallah diyelim. Sarılık hemen hemen her bebekte oluyomuş evet, düşmedi bizim oğlanın drğeri, sarılıktan halsiz düştü iyice ememiyo halsizlikten o yüzden sütümü sağıp biberonla verdim 2 saattte bir 50-60 cc , valla mahvoldu göğüslerim bşr yandsn da kaşıntım devam ediyo çok fena, hiç bişeye gücüm kalmadı.
Eakgülüm canım bebeğime hislerimi nasıl anlatayım bilemiyorum, senelerdir istiyodum bebekleri çok seviyodum hamileliğimde bambaşka duygular içindeydim oğlumla konuşup seviyodum onu, bu duyguyu bilirsin zaten. Ama tam bir varlık olarak kucağına almak emzirmek uyurken seyretmek dokunmak altını değiştirmek rüyasında gülümsemeleri ağlamalarına tanık olmak dünyada hiç bir şeye değişilemez ve gerçekten tarifi yok, bu kadar tatlı bişey bu kadar içimi eriten bişey görmedim ben, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Minik burnu minik ağzı o kadar tatlı ki teni ipek gibi dokunmaya kıyamıyosın. Allahın izniyle yakın zamanda sende yaşayacsksın göreceksin, ne kadar şükretsek az. Gerçekten evlat sahibi olmak muhteşem bişey

Canlar bizim dun kontrolumjz vardi. Benim dikislerde sikinti yokmus şükür. Sonra bebegw bakti doktor. Sarilik degeri 8.gun 15 ve sınır dedi doktor.17 olursa hastaneye yatirirmis yine. Emzirip mama veriyorum. Allahim yardim etsin de tez zamanda gecsin insallah...gobegi dusmedi kuzumun.dun göbek bakim seti verdi doktor. Saglik ocaginda da topuk kani aldılar.d vitaminj verdiler. Insallah iyi olur her sey. Dua edin bize canlar.

Canlar bizim dun kontrolumjz vardi. Benim dikislerde sikinti yokmus şükür. Sonra bebegw bakti doktor. Sarilik degeri 8.gun 15 ve sınır dedi doktor.17 olursa hastaneye yatirirmis yine. Emzirip mama veriyorum. Allahim yardim etsin de tez zamanda gecsin insallah...gobegi dusmedi kuzumun.dun göbek bakim seti verdi doktor. Saglik ocaginda da topuk kani aldılar.d vitaminj verdiler. Insallah iyi olur her sey. Dua edin bize canlar.[/QUOTE
halidecim bugünleride gördün şükür veren rabbime inş en kısa zamanda sarılık sıkıntınıda atlatırsında rahatlarsınız canım benim

Ayyy bunlar da dogurmuss :KK57:
Kizlarr gozunuz aydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Sıkıntılariniz da bir an once gecsin cok mutlu oldum gorunce darisi basimiza insallah

Ayyy bunlar da dogurmuss :KK57:
Kizlarr gozunuz aydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Sıkıntılariniz da bir an once gecsin cok mutlu oldum gorunce darisi basimiza insallah
nerelerdesin yelocan kızzzzzz maşallah sana yaaa az kalmış sanada çok şükür sizleri böle görünce ne kadar umutlanıyorum anlatamam sende yaz olurmu doğumunuu inş
bu arada bebeğin cinsiyeti ne ve adını ne koycaksınız
yazan :MERAKLIII

Back
X