Merhaba kızlar, bende doğum yaptım cumartesi akşamı sezeryanla, öğlen normal kontrole gittik bir sürü sıkıntı çıktı.
Çocuk son haftada kilo verdi karnımda bende çok aşırı kaşınma başladı tüm vücudum kabardı dr karaciğerin safra salgıladığını ve bebek için çok riskli olduğunu söyledi nst de kalp atışları zayıf çıktı apar topar sezeryana aldılar
Plesanta kireçlenmiş yaşlanmış kordon incelmiş iyice çocuk beslenememiş hiç
2900 gr doğdu oğlum, pazartesi çıktık hastaneden, göğüslerim çok fena ağlayarak emziriyorum, 1,5 aydır lansinoh krem sürmeme rağmen çok kötü oldu hametan kullanıyorum şimdi.
halide25
canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah, canım üzülme sakın sarılık geçici bişey arkadaşımın oğlunda da olmuştu, bşraz erken doğduğu için normal, ama sen sabırla emzirmeye devsm et atlatacdktır annesi, arkadaşım da 2 hün hadtanede kalmıştı çocuk şimdi turp hibi maaşallah.
Bizim de yarın kontrolümüz var bi sıkıntı varmı öğrenecez, şimdilik yok gibi gözüküyor, inşallah çıkmaz.
Sezeryanın nasıl geçti Halidecim ben 3 gün çok acı çektim yeni yeni toparlanıp ayağa kalkıyorum, karnım doğuma gittiğim gün gibi. Bakıma muhtaç duruma düşünce çok üzüldüm çocuğuma bakamadığım için, eşimden Allah razı olsun benim de oğlumun da bakımıyla çok ilgileniyo, sütüm var çok şükür ama bebeğime göğsümü tutturamıyorum, eşim tutturuyo ben acılar içinde kıvranıyorum. Tahin yağı ve hametan krem sürmemi söylediler, yarım saat arayla bunları sürüyorum bşraz rahatlattı ama hala çok sıkıntılıyım. Neyse Allah başka dert vermesin.
Kızlar hepinizi çok öpüyorum bayramınız şimdiden mübarek olsun, yine yazmaya çalışcam.