- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Benim kiz da süt alerjisi var.ama siddetli değilHalidecim Hipp'in ürünlerini tavsiye ederim ben, arada bir onlardan yediriyorum haftada bir falan, geçen gün eşim bana sormadan herobaby'nin sebze püresini almış pek sevmedi oğlum zaten bende beğenmedim çünkü içindekiler kısmında ayçiçek yağı ve şeker olduğu yazıyodu
Ben sebze pürelerine tereyağı koyuyorum, ayçiçrkyağı iyi bir yağ değil niye koymuşlar diye kızdım ayrıca şeker olmaması gerekir,
Canım muhallebiyi de ben şöyle denedim birkaç kez, 1 tatlı kaşığı irmik 2 tatlı kaşığı pirinç unu 1 subardapı kaynamış soğumuş su ile pişirdim tam dolu bir kase çıkıyo, benim oğlum sevmedi, içine muz ezip koydum öyle de yemedi
Bende bilemiyorum ne yedireceğimi
Normal yaptığım yemek ve çorbalardan tuz ve baharat koymadan önce bir kepçe ayırıyorum sonra koyuyorum tuzunu baharatını,
O ayırdığımı blendırdan geçirip yediriyorum onları yiyo
Ama ona özel yaptığım mamsları yemiyo arkadaş
Ben bi çocuk druna gidio hem genel bir kontrol ettirmeyi hemde beslenme konusunda biraz tavsiye almayı düşünüyorum
İnternette yazan herşey doğru olmuyo maalesef, 6. Ayda yumurta sarısına başlanabilir yazıyo pek çok yerde, ben bir parça yedirdim alerji oldu çocuk bir daha vermedim, sonra bi arkadaş 8.aya kadar yumurta verilmez dedi, ama internetten bak 6.ay bebek kahvaltılarının çoğunda yumurta var
Neyse benim velet durmuyo
Öptüm sizi
O yüzden yumurta sarisini cok cok minik veriyorum. Doktor bilgilerini bizle de paylas canjm