- 29 Kasım 2012
- 1.481
- 1.845
- 198
Canım o uyku eğitimi ferber yöntemi diyolar ağlatarak uyutma, açıkçası benim pek içime sinmiyor bu yöntem, Bora'nın gaz ve kabızlık sıkıntısı olmasa normal uyuyacak belkide inşallah en kısa zamanda geçer sıkıntıları da mışıl mışıl uyur yavrucuk, kıyamam ben onlara yaiyi geceler canım arkadaşlarım.
halidem canım benim hiç merak etme takılan aparatla kısasürede kalça çıkıklığı gececek canım. Rabbim tez zamanda sağlık versin insallah.
icecreamam beniiiimmmm :) Çok sevindim. Her zaman duamdaydın. Sağlıkla gelsin güzel kızın. Çok sevindim. Böylelikle sayfamızda herkes hamile oldu :) Çok şükür rabbime :)
Merserayım canım benim hayırlı olsun dişleriniz :) Apalamadan yürüyecektir tosunum :) Çok şükür bu gnlerimize.
Kızar bende kısa süreli konyaya gittim geldim. Cuma dönecektim ama eşime sürpiz yapıp bugün geldim. Ama eşim yok piyasada.... saat gece 1 oldu. uyku tutmadı beni de nete gireyim dedim.
Görüşmediğimiz zamanda sıyırmakla meşguldum. Gömük Pipi denen durumla uğraşıyorum. Aynı zamanda bora egzama oldu. ( Derma deniliyormuş halk arasında ) Onunla uğraştım. Taşındık bebekle yerleşmeye uğraştım. Birkaç gün kv kaldı bizde sonra konyaya gittim geldim. Maalasef 2 aydır sürenkabızlık sorunumuzvar. 8 güne çıkıyor kaka yapmama ve fitil veriyorum. Kabızdan ve gaz atmadan kaynaklı sanırım uyku sorunumuz var. Gece de 10 kez falan uyanıyoruz meme sallama vs herşeyi deniyorum. Sabrım da tükeniyor kalbim de onun acı çekmesini kaldırmıyor. Uyku eğitimi varmış onu deneyim diyorum ama gazlı bebeğe denenir mi? Bir de bora ağlayamıyor ki. Ağlama tonu yükseldiği an tükürüğü boğazına kaçıyor ve tıkanıyor. Hal böyleyken nasıl ağlatayım ben paşamı :)
Biizmkontrol de pazartesi. Rotavirus in 2. dozu olacak. Pazartesi itibari ile ek gıdaya da geçiyoruz sanırım.
Benden haberler böyle.
Sizi özledim.
Bizimde son 10 gündür uykuya düşkün oğlum uyuyamaz oldu, gece uykusunda bi sorun yok ama sabahtan akşam 11'e kadar 3 kere 20'şer dk uyumaya başladı ve gündr 5-6 kez kaka yapıyordu sağlık ocağına götürdüm herşeyi normal gelişimi ve kilo alması gayet iyi bu sıkıntılar diş sıkıntıları dediler Allahtan son 2 gündür uykusu falan daha iyi
Benim şuan tek derdim sütüm azaldı iyice, 5-6 saat emmediği halde göğüslerim dolmuyo artık çok üzülüyorum 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum inşallah kesilmez sütüm, kesilirse naaparım bilmiyorum biberon da almıyo ki devam sütü vereyim
Gömük pipinin ne olduğunu bilmiyorum canım bişdy diyemicem onun için inşallah bu sorunu da tez zamanda atlatırsınız