- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gündür gitmeyen inatçı ateş.
İdrarda çok minik enfeksiyon çíkyı.
Pedifen calpol dönüşümlü veriyorum
Bi se günde bi kez antibiyotik (suprax)
Bugun 3.gün olacak ve cok yoruldum uykusuzum bitkinim
Dua beklerim canlar
3günün sonunda düştğ ateş şeker :) antalyaya geldik denize gircek benim çingene kızım :))sen nasılsın bora beyler nasıllar dişler ne durumda dişler :))Canımgeçmiş olsun Allah yardımcınız olsun simdi nasılsınız canım Allah acil şifa versin kuzuma dualarım sizinle
3günün sonunda düştğ ateş şeker :) antalyaya geldik denize gircek benim çingene kızım :))sen nasılsın bora beyler nasıllar dişler ne durumda dişler :))
Maşşallah maşşallah Rabbim nazarlardan korusun sizlere bağışlasın inşallah canım her ikisini de :) sakın canını sıkma. En önemlisi insanın evladının olması. İnşallah ikisini n de kalp atışı olur sağlıkla kucagınıza alırsın ama tek okursa da sakın ha üzüleyim deme. Bir olsun bizimle olsun sıpalar :)Slm arkadaşlar ara ara yazıyorum buraya. Eskikerdenim ben de tanıyanlar vardır burdan muhakkak. Geçen ay tedaviye başladığımi yazmıştım. Şükürler olsun tedavi olumlu sonuçlandı 5+5 günlük ikizlerime hamileyim. Bu gün kese randevu vardı. Birinde kalp atışı görüldü diğerinde kalp atışı yok henüz.Haftaya tekrar gidcez inşallah iki küzumu da sagsalim alırım
Bizim de üstte dört diş altta iki diş maşşallah :) denize çok giremedik ne yazık ki. Ailevi bi kaç sıkıntı oldu. Geri dönmek durumunda kaldık kızımızla. Siz napıyosunuz hanımlar nasılsınız1 diş de kaldık :)
boriş iyi canım alerjiye direniyoruz
oyy deniz resmi isterimm
Aminnnn Allah razi olsun Halide m inşallah. Tabu ki bi evlat sahibi olabilmek için çıktık yola ikincisi sürpriz oldu. Sağlıkla alayım kucağıma da bir de kabulü m iki de . İlk duyunca üzüldüm ama şimdi iyiyim içim rahat küçük olanlar geriden gelirmiş inşallah benimki de öyledir öpüyorum seni canım. Senin kuzicuk buyurmuştur baya şimdi Rabbim bağışlasmMaşşallah maşşallah Rabbim nazarlardan korusun sizlere bağışlasın inşallah canım her ikisini de :) sakın canını sıkma. En önemlisi insanın evladının olması. İnşallah ikisini n de kalp atışı olur sağlıkla kucagınıza alırsın ama tek okursa da sakın ha üzüleyim deme. Bir olsun bizimle olsun sıpalar :)
Şeker gittin mi kontrole. Minikler me durumda bakalım :)Aminnnn Allah razi olsun Halide m inşallah. Tabu ki bi evlat sahibi olabilmek için çıktık yola ikincisi sürpriz oldu. Sağlıkla alayım kucağıma da bir de kabulü m iki de . İlk duyunca üzüldüm ama şimdi iyiyim içim rahat küçük olanlar geriden gelirmiş inşallah benimki de öyledir öpüyorum seni canım. Senin kuzicuk buyurmuştur baya şimdi Rabbim bağışlasm
Ah Halidemm çok sıkıntılı günler atlattim. Ani bir kanamyka hastanede yattım. Şükür bu gün taburcu olup evimize geldik. Miniklerim de iyi çok şükür. Rabbim onları bana bağışlar inşallah. 3. Ay dolana kadar risk devam ediyor.Şeker gittin mi kontrole. Minikler me durumda bakalım :)
Selam kızlar. Tatlım bu konularda moralim yok artık kk ye pek girmiyorum çok yıprandık en son ki tedavide. rabbim evlatlarınizi size bağışlasin burda herkesin çocuğu olmuş galiba maşallah. Öptüm kızlar kendinize iyi bakın. İnşasllah güzel bi haberim olursa yazarım. Allaha emanet olun
Allah yardımcınız olsun inşallah şeker. Kızımızla günleri geçiriyoruz. Oğlun nasılMerhaba Halidecim
Bizim durumlar biraz tatsız khk madurlarindaniz
pek girmiyorum artik buralara başka sıkıntıkarim var..umarim sen kızın ve diğer arkadaşlar iyisinizdir
kebdinize iyi bakin çok öpüyorum sizi
Halgancım iyiyiz sağolasın sen nasılsın neler yapıyorsun.halide25 nasılsın canım kuzun nasıl?