ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

3 gündür gitmeyen inatçı ateş.
İdrarda çok minik enfeksiyon çíkyı.
Pedifen calpol dönüşümlü veriyorum
Bi se günde bi kez antibiyotik (suprax)
Bugun 3.gün olacak ve cok yoruldum uykusuzum bitkinim
Dua beklerim canlar

3 gündür gitmeyen inatçı ateş.
İdrarda çok minik enfeksiyon çíkyı.
Pedifen calpol dönüşümlü veriyorum
Bi se günde bi kez antibiyotik (suprax)
Bugun 3.gün olacak ve cok yoruldum uykusuzum bitkinim
Dua beklerim canlar

Canımgeçmiş olsun Allah yardımcınız olsun simdi nasılsınız canım Allah acil şifa versin kuzuma dualarım sizinle

Canımgeçmiş olsun Allah yardımcınız olsun simdi nasılsınız canım Allah acil şifa versin kuzuma dualarım sizinle
3günün sonunda düştğ ateş şeker :) antalyaya geldik denize gircek benim çingene kızım :))sen nasılsın bora beyler nasıllar dişler ne durumda dişler :))

Slm arkadaşlar ara ara yazıyorum buraya. Eskikerdenim ben de tanıyanlar vardır burdan muhakkak. Geçen ay tedaviye başladığımi yazmıştım. Şükürler olsun tedavi olumlu sonuçlandı 5+5 günlük ikizlerime hamileyim. Bu gün kese randevu vardı. Birinde kalp atışı görüldü diğerinde kalp atışı yok henüz. :( Haftaya tekrar gidcez inşallah iki küzumu da sagsalim alırım

Slm arkadaşlar ara ara yazıyorum buraya. Eskikerdenim ben de tanıyanlar vardır burdan muhakkak. Geçen ay tedaviye başladığımi yazmıştım. Şükürler olsun tedavi olumlu sonuçlandı 5+5 günlük ikizlerime hamileyim. Bu gün kese randevu vardı. Birinde kalp atışı görüldü diğerinde kalp atışı yok henüz. :KK43: Haftaya tekrar gidcez inşallah iki küzumu da sagsalim alırım
Maşşallah maşşallah Rabbim nazarlardan korusun sizlere bağışlasın inşallah canım her ikisini de :) sakın canını sıkma. En önemlisi insanın evladının olması. İnşallah ikisini n de kalp atışı olur sağlıkla kucagınıza alırsın ama tek okursa da sakın ha üzüleyim deme. Bir olsun bizimle olsun sıpalar :)

1 diş de kaldık :)
boriş iyi canım alerjiye direniyoruz
oyy deniz resmi isterimm
Bizim de üstte dört diş altta iki diş maşşallah :) denize çok giremedik ne yazık ki. Ailevi bi kaç sıkıntı oldu. Geri dönmek durumunda kaldık kızımızla. Siz napıyosunuz hanımlar nasılsınız
Merserayy Merserayy şeker nerelerdesin

Selam kizlainternetim bozuldu baya bi sure internetim yoktu
maasallah yeni hamilelerimiz varmis Allah bagislasin tebrik ediyorum
halidecim cok sevindim Seymaya hem cihazdan kurtulmus hem disler cikmis maasallah emeklemeye de baslamis
eakgulcum bora bey nasillar alerjisi gectimi
kizlar benim oglan 2 haftadir yuruyor ve durdurak bilmiyor daha 11 nci ayina girerken yurudu maasallah ama surekli arkasindan kosuyorum5 kilo verdim yahu
Cok yaramaz oldu bi gorseniz 1 dk durmuyor cekmece dolap karistirmaya bayiliyor top oybamaktan cok hoslaniyor
bizden haberler böyle

Maşşallah maşşallah Rabbim nazarlardan korusun sizlere bağışlasın inşallah canım her ikisini de :) sakın canını sıkma. En önemlisi insanın evladının olması. İnşallah ikisini n de kalp atışı olur sağlıkla kucagınıza alırsın ama tek okursa da sakın ha üzüleyim deme. Bir olsun bizimle olsun sıpalar :)
Aminnnn Allah razi olsun Halide m inşallah. Tabu ki bi evlat sahibi olabilmek için çıktık yola ikincisi sürpriz oldu. Sağlıkla alayım kucağıma da bir de kabulü m iki de . İlk duyunca üzüldüm ama şimdi iyiyim içim rahat küçük olanlar geriden gelirmiş inşallah benimki de öyledir öpüyorum seni canım. Senin kuzicuk buyurmuştur baya şimdi Rabbim bağışlasm

Merserayy Merserayy canım maşallah maşallah Rabbim nazarlardan korusun sizlere bağışlasın inşallah oğluşunu :) bizim kız hala emekliyor henüz yürüme yuk. Diş çıkarmaya devam :) sanırım yaşına kadar 32yi dizecek :))
Bayram temizlikleri işe uğraşıyorum
Minnakımla zor oluyor tabi
Diyorum birisi baksa da saatlerce çılgınlar gibi temizlık yapsam :))) sizler napıyosun uz hanımlar nasılsınız iyi misiniz

Aminnnn Allah razi olsun Halide m inşallah. Tabu ki bi evlat sahibi olabilmek için çıktık yola ikincisi sürpriz oldu. Sağlıkla alayım kucağıma da bir de kabulü m iki de . İlk duyunca üzüldüm ama şimdi iyiyim içim rahat küçük olanlar geriden gelirmiş inşallah benimki de öyledir öpüyorum seni canım. Senin kuzicuk buyurmuştur baya şimdi Rabbim bağışlasm
Şeker gittin mi kontrole. Minikler me durumda bakalım :)

Şeker gittin mi kontrole. Minikler me durumda bakalım :)
Ah Halidemm çok sıkıntılı günler atlattim. Ani bir kanamyka hastanede yattım. Şükür bu gün taburcu olup evimize geldik. Miniklerim de iyi çok şükür. Rabbim onları bana bağışlar inşallah. 3. Ay dolana kadar risk devam ediyor.

Kızlar nasılsınız biz ailecek gribi z. Sizde ne var ne yok

UOTE="halide25, post: 48814166, member: 467938"] Merserayy Merserayy
eakgull eakgull
amanda29 amanda29

S Sky_sun

icecreamm icecreamm

@

Hanımlar nerdesiniz[/QUOTE]

Merhaba Halidecim
Bizim durumlar biraz tatsız khk madurlarindaniz
pek girmiyorum artik buralara başka sıkıntıkarim var..umarim sen kızın ve diğer arkadaşlar iyisinizdir
kebdinize iyi bakin çok öpüyorum sizi

Merhaba Halidecim
Bizim durumlar biraz tatsız khk madurlarindaniz
pek girmiyorum artik buralara başka sıkıntıkarim var..umarim sen kızın ve diğer arkadaşlar iyisinizdir
kebdinize iyi bakin çok öpüyorum sizi
Allah yardımcınız olsun inşallah şeker. Kızımızla günleri geçiriyoruz. Oğlun nasıl
Arada yaz. Güzel haberler almak vermek duasıyla

halide25 halide25 nasılsın canım kuzun nasıl?
Halgancım iyiyiz sağolasın sen nasılsın neler yapıyorsun.
Kızın yürüyor mu. Bizimki üşengeç. Yen'i Yen'i başladı. Peşpeşe diş çıkardı. Senin kız neler yapıyor. Sen nasılsın iyi misin

Back
X