- 12 Ağustos 2014
- 272
- 182
- 48
- 40
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #4.221
Canim inşallah yerleşme kanamasidirgünaydın kızlar
Benim bugün 7.günüm aşılamadan sonra.. çok şiddetli ağrım olmadı arada hafif adet sancısı gibi yokladılar gittiler):
sadece dün bir damla kanamam olmuş, kafam karıştı dışardaydım yoruldum ondan mı oldu acaba dedim bilmiyorum böyle olan var mı aranızda ?
Canim inşallah yerleşme kanamasidir
İyi düşün iyi olsun canım inşallah bebisin seninledirray inşallah canım ama bilemedim ben de o da aklıma geldi ama bi yanım da neoluyoz:) oldum
çok azdı gerçi bir damla resmen..
az kaldı 7gün sonra test yapıcam adet olmazsam inşallah
boşuna gittim hastaneyeAktardanmi alayım bu pakettekiler ise yarıyor mu sallamalar
Offf ya nasıl olur ben kaç kişi duydum yapılan neyse tatlım skma canini 1 ay hemen gelip geçiyo dinlen biraz ben inanıyorum hepimizin bebisi olucakboşuna gittim hastaneyeyapmadılar aşılama tedaivi ya .bir sonraki ay başlanırmış TEKRAR GERİ YOLALDILAR
Bende yarin sabah doktor dayım kismetse bakalım ne diycekarkadaşlar bugün adetimin 3. günüydü hastaneye gittim 1. aşılamadan kalan ilaçlarımla ama yapmadılar başlamadılar tedaviye.1 ay beklemek gerekirmiş. işleyiş bu şekildeymiş bu ayki adet sayılmazmış
ama işin kötü yani ben adet olmuyorum kim bilir bir daha ne zaman olurumOfff ya nasıl olur ben kaç kişi duydum yapılan neyse tatlım skma canini 1 ay hemen gelip geçiyo dinlen biraz ben inanıyorum hepimizin bebisi olucak
Arkadaşlar malum sebepten doldu çok üzgün ve mutsuzum bu Yüzden buraya bile girmedim SMS arkadaşları merak ettim negatif haberi aldım K karamel1985 @kayra3554 birde tüp bebek yaptıran ismini bulamadım susan hepinize rabbinden sabır diliyorum arkadaşlar ben dağıldım bana dua edin lütfen ,haaaaHappy Meal Aklımdasın güzel haberlerini alırım inşallah umut il hepimize ..eşimle ciddi kavga ettik bir tarafım ayrılmak istiyor bir tarafım da ikinci aşılamayı yaptırmayı ne yapacagım hiç ama hiç bilmiyorum ...Allah rızası için dualarınızda beni Unutmayın ..Allah'a emanet olun ..dualarım hepinizle
Selamin aleykum kizlar.ben de uzun zamandır takip edip katilmayanlardanim.kismet bu güneymis.geçtiğimiz yil iki defa tüp denedik fakat olmadi.önümüzdeki aylarda tekrar denemeyi düşünüyoruz.istanbul medicana ve medipol hakkında bilgi sahibi olaniniz var mi? Yardimci olursaniZ sevinirim.
günaydın kızlar
Benim bugün 7.günüm aşılamadan sonra.. çok şiddetli ağrım olmadı arada hafif adet sancısı gibi yokladılar gittiler):
sadece dün bir damla kanamam olmuş, kafam karıştı dışardaydım yoruldum ondan mı oldu acaba dedim bilmiyorum böyle olan var mı aranızda ?
boşuna gittim hastaneyeyapmadılar aşılama tedaivi ya .bir sonraki ay başlanırmış TEKRAR GERİ YOLALDILAR
arkadaşlar bugün adetimin 3. günüydü hastaneye gittim 1. aşılamadan kalan ilaçlarımla ama yapmadılar başlamadılar tedaviye.1 ay beklemek gerekirmiş. işleyiş bu şekildeymiş bu ayki adet sayılmazmış
Benimde senin gibi adet olamama durumum var öyle bi durumda Dr bana ilaç veriyo bak mesela aşılamanın adetini oldum yarın bakcak kist yoksa tüp yapcak senin Dr anlayamadimama işin kötü yani ben adet olmuyorum kim bilir bir daha ne zaman olurum40-50 günü bulur tekrar olmam aşılama olduğu için ilaçların etkisiyle erken olunuyormuş o yüzden aşılama yapılmazmış .yapılsa bile sağlıklı değilmiş.ben adaçayı içiyim bari öfff çok sinir oldum ya
aynı durumdayız canım benım hormon degerlerım duzelmıs ama hala adet gormuyorumduzensızlık var bugun hastaneden geldım tarlusal verdı ve adetın 3. gunu gel tahlıl yapalım dedı sonrada ınsallah asılamaProgesteronu düşük olan varmı hic bi sekilde artmiyor hep 0.69 0.46 arasi yumurtlarim buyuyor catliyor ama progesteron um dusuk oldugu icin hamile kalamiorm dr gec yumurtluyo olabilirsin dedi bu ay adet olursam eşime sperm testi yapilacak banada aşılama
doktor yoktu bile ..görevli sekreter kız dedi.bekleme muayene olmaz bugün zaten dedi.birdahaki ay olucak hepsi dediBenimde senin gibi adet olamama durumum var öyle bi durumda Dr bana ilaç veriyo bak mesela aşılamanın adetini oldum yarın bakcak kist yoksa tüp yapcak senin Dr anlayamadim
Bu ay vermedi progesteron gecen ayda dusukdu vermedi galiba dr degistiricem herseyi yapio 3gune bi dr gidiorm ama hap yok 20sinde bidaha gidicem progesteron testi iicn 26adet tarihim zaten nekadar etkili olsun ki inşallah cnm allah herkese nasip etsinaynı seyleri yasadım canım yumurta takibiyle güzel sonuçlar alırsın inşallah canım zaten çatlama sonrası aşılama yapsa da yapmasa da çoğu dr progesteron hapı da veriyor. sağlıkla bebeğini kucaklamanı dilerim.
Bnm hersey iyi tek progesteron dusuk artmiyorda adet olursam esim sperm testi yaptiracak insallah cnm bnm 7aydir olmuor 3ay daha beklemeyi düşünüyorum asilama erken gibime gelio kafaya takmamak lazım aslında.aynı durumdayız canım benım hormon degerlerım duzelmıs ama hala adet gormuyorumduzensızlık var bugun hastaneden geldım tarlusal verdı ve adetın 3. gunu gel tahlıl yapalım dedı sonrada ınsallah asılama
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?