Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

vallaha mı. çok da severim nohutu. bugünden başlıyım. şu östrojen ve fsh illetinden gübre ye deseler yiyecek durumdayım.
bi de süt dediler migrosta satılıyomuş. ona da bakıcam. çok düşük östrojenim ya

canımmm liste de bu ay aşılama ve transfer olanları yazmamışsın. bu ay kimse olmadı mııı ??

Canım ben geçen ay 1. AşılamamI oldum negatifi görünce Dr beklemeye gerek yok rahim ve yumurtalar uyarılmışken adetle birlibirlikte 2 aşılamaya geçelim dedi sen istersen biraz zorla

Son düzenleme:
Kızlar sonunda bu akşam 22:00 da ovitrellemi vurmuş bulunmaktayım yarın akşam 16:00 da 2. aşılamaM yapılacak inşallah ne olur duarınızda banada yer verin bakalım bu ay bizi neler bekliyor hadi hayırlısı

ya sorma canım bilmiyorum ki artık napcağımı şaştımmuayene bile etme
Canım ben geçen ay 1. AşılamamI oldum negatifi görünce Dr beklemeye gerek yok rahim ve yumurtalar uyarılmışken adetle birlibirlikte 2 aşılamaya geçelim dedi sen istersen biraz zorla
yok ya zorlasamda yapmazlarmıi işleyişleri böyleymiş devlet hastanalerinininsanla ilgilenmiyolar bile ama mecbur gidiyoruz

özlem hiç merak etme büyüyecekler,benim 3. gün yumurtayı görememişti bile

inşallah büyür. iğneden başka bir şey de vermediler ki. bir çok arkadaşım vitaminler, takviyeler vs vs kullanıyo
daha önceki mesajlarımda da var .ben adaçayı (son 4 gün),çörekotu bal ve 2-3 incir yedim.dr a kullanabilir miyim diye sorduğumda 'bunlar bizim alternatif tedavilerimiz kullanabilirsin' deyince kullandım.

daha önceki mesajlarımda da var .ben adaçayı (son 4 gün),çörekotu bal ve 2-3 incir yedim.dr a kullanabilir miyim diye sorduğumda 'bunlar bizim alternatif tedavilerimiz kullanabilirsin' deyince kullandım.

ben de incirin sayısını artırdım, adaçayını bırakmıştım iğnelerle içme dediler başladım. çörek otu bal hazırladım ama ölçüye göre değil kafama göre hazırladım. akşamları yiyorum. inşallah büyür.

hayıt otunu denedınızmı hanımlar bı arkadasım onunla hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…